Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amatörler bile bu hatayı yapmaz, isteseler bile yapamazlar belki de.Nedir bu ya tanıtılan formamı alamıyorum arkadaş.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çokmu zordu bu sezon bunu yapmak ?

5.dakika photoshop..
      hemde katalog formasi..
      ve gecen yil ofspor bile giymemis

Yorum

• Genel olarak formalarimiz her sene güzel.

En son Erdogan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 21:13.
        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5.dakika photoshop..
          hemde katalog formasi..
          Katalog forması dediğin formayı Barça,Atletico Madrid giyiyo...

Forma işi yöneticilerde biter Nike ile anlaşması olan 65.lig takımı bile Barcelona'nın giydiği formayı(katalogsa)giyebilir...
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İnternetten sipariş verecektim vazgeçtim, 8 karakterden fazla isim yazılmıyor!
            Entropi İyidir.

Yorum

5.dakika photoshop..
              hemde katalog formasi..

Forma işi yöneticilerde biter Nike ile anlaşması olan 65.lig takımı bile Barcelona'nın giydiği formayı(katalogsa)giyebilir...
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• http://www.tsclub-istanbul.com/?Urun...F5IEZvcm1hbGFy fiyatlar burda yazıyor. victorye 75TL denilmiş. Ben 89 bekliyordum.

Yorum

Trabzonspor 2012/13 sezon formalari.....
                  zafer (V) , basari , hasizlik.....

Buyrun fark karar sizde...

İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çokmu zordu bu sezon bunu yapmak ?
                  İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar bence Yönetime ve Külübe baski yapalim e-mail gönderelim..
                  Gold (ofspor) formasini ´su resimde gördügünüz formayla degissinler...
                  cok süper olur bence.....hem V hem gold hemde siyah...
                  En son 61_ts tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 21:40.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence katoloktaki bölümlere göre maliyeti değişiyor. bizim klüb en ucuz maliyetli olanları seçiyor. bu yüzden bizde çok şikayet ediyoruz. Aslında klübe daha fazla sıcak para gidiyor böyle. Bu seneki çubukluyu 89 TLden sattıklarına göre maliyeti en çok olan bu forma. Diğerlerinden kısmışlar bence goldu daha iyi yapmaları lazımdı

Yorum

• enerji (çubuklu forma)+ siyah şort + bordo konç...

mükemmel bir kombinasyon. kesinlikle deneyin derim. enerji forma gerçekten çok kaliteliymiş. formanın iç kısmı beyaz astarlı (sırt hariç). altına siyah şort ve bordo konçla mükemmel oldu. barcelona gibi.

Yorum

• beyler galatasarayın ürünlerini bekliyoruz

adamların kendş dediklerine göre elite edition forma giyeceklermiş

asıl fırtına o zaman kopar
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• formalar igrenc, bakdikca kusasim geliyor.

Gecen sezonun formalarandan yok bende, gecen sezonun formalarindan 2 adet alicam (Bordo ve cubuklu)... Gecen Sezonunda formalari güzel degil ama üzerindeki Türkiye bayragi yeter.
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler galatasarayın ürünlerini bekliyoruz

adamların kendş dediklerine göre elite edition forma giyeceklermiş

asıl fırtına o zaman kopar
                            Evet onlarin elite sözlesmesi var. Hollandada Nike Firmasinda, Galatasarayin kendi oda'si bilene var.
                            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              formalar igrenc, bakdikca kusasim geliyor.

Gecen sezonun formalarandan yok bende, gecen sezonun formalarindan 2 adet alicam (Bordo ve cubuklu)... Gecen Sezonunda formalari güzel degil ama üzerindeki Türkiye bayragi yeter.
                              Foruma kusmazsan sevinirim, malum burda da görüyorsun söz konusu formaları.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forumdaki insanları Nevzat Aydın'a şikayet eden yalaka senden iğreniyorum...
                                O kendisini çok iyi biliyor.Kendisi ülema bu konularda.

Allah aşkına bilen birisi yazsın, özel forma konusunda biz kendi kendimize mi gelin güvey olduk.Nevzat Aydın ben özel forma gibi bir söz söylemedim diyor.Twitterdan Nevzat Aydın'ı takip edenler bilgi verebilir mi, gerçekten de özel forma lafı hiç mi çıkmadı yöneticimizin ağzından, ya da geçen seneki formalar ile yeni formaların arasında siyahla beyaz kadar fark olacak lafı söylenmedi mi ?

Bakın Nevzat Aydın 21 Haziran tarihinde aynen şunlaru yazmış.

@SSaglam61 az kaldi, goreceksiniz. Bu sezonki gri kadar cirkin bir forma az gordum ben.

Gri forma için bu lafı etmiş yöneticimiz, gri formaya bu kafı eden yöneticimiz önümüze aynı formanın renklerimizle alakası bile olmayan bir modelini önümüze sunuyor.Neymiş efendim, haksızlıkmış, başarıymış, bize özel tasarlanmışmış.Yahu o forma tam bir pazar malı, isteyen her kulüp o formayı giyebilir.Gri forma için bu lafı ederken önümüze böyle bir forma koymak milleti enayi yerine koymaktır.Gri forma hiç yoksa sadece model ve kumaş olarak katalogdandı, bordo mavi renkler vardı.Peki gold formada ne var, sakın çıkıp da haksızlık falan filan demeyin.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 22:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X