bunlar şakaydı diyip yeni formları çıkarsınlar renk geçişini iptal edip.çok iyi olur.mavi de biraz açık olsun. internete sızan çubuklu çok güzeldi, heyecanlanmıştım ne güzel. bu da forvet transferine döndü.
Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
Çubukludaki geçiş kötü olmuş harbiden.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Neyse ben aslında Mavi formayı beğendim de onda v varken,çubukluda da V olması hatta 1 tane zannediyordum 2 tane olması acayip geldi.Ama sonuçta yakalı ve 3 yıl sonra çubuklu bu da güzel
Lansman konusunda ise hakikaten o kadar fırtına fırtına dediler 3 tane yan yana forma resmi.
Her zamanki gibi bitirip kaçayım:Hiç bu kadarıı bekliyordum.
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza. Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
bunlar şakaydı diyip yeni formları çıkarsınlar renk geçişini iptal edip.çok iyi olur.mavi de biraz açık olsun. internete sızan çubuklu çok güzeldi, heyecanlanmıştım ne güzel. bu da forvet transferine döndü.
çubuklu da geçiş olmasaymış çubuklu güzel olacakmış. çubukluyu da geçişli yapmaları bozmuş işi.
Yakanin kendisi kapali, gögüs kismi da kapali olunca, kötü gözüküyor. Halbuki gecisler ters olsa, yani gögüs kismi acik olsa, yaka kapali oldugu icin kontrast sayesinde daha güzel olurdu. Ayrica gecislerin tonlari 2 seviye kapali olmaliydi.
Forma falan almıyorum bana bu tarz lansmanı reva gören yönetime başarılı olsun diye forma alıp katkı falan yapmam ekonomik olarak Yarınlar için bence herkez birkere düşünmeli
Yorum