Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kullandığın renk her neyse mavi değil

Yorum

• beyaz bordolu cok güzel ve kumasin desenleride güzele benziyor

Yorum

• Su "puma" tasarimli olan cok hos gercekten.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

makyaj ile
            50. yılda yapılır böyle bir şey ama çok güzel olmuş
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Arsenal çakması olmuş arma kullanıyoruz hatta maç başlarken rakip takıma verirken
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Beyaz-Bordo kullanılmasın, Elazığspor geliyor inanın aklına...
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arma çok güzel olmuş yukarıdaki. Resmî olarak da böyle bir düzenlemeye gidilse fena olmazdı

Yorum

• Yakalari olmadi bence...

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten tasarımları güzel yapıyorsun ama renk ve logo seçimlerini hiç beğenmedim
                      orjinal amblemimiz üzerindeki renklerle yapabilirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Ben tasarım yapmıyorum Burak, mevcut formaların renklerini değiştiriyorum. Sadece fikir vermesi açısından gelişigüzel yapıyorum, renkler bazen tam uymayabilir. Verdiğin logo için teşekkürler.
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika ve Ötesi...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten tasarımları güzel yapıyorsun ama renk ve logo seçimlerini hiç beğenmedim
                            orjinal amblemimiz üzerindeki renklerle yapabilirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler
                            http://i820.photobucket.com/albums/z...ps1b0b1b2f.jpg
                            Pardon ama söylediklerinizde ciddi olamazsiniz.

Önerdiginiz logonun halini gördünüz mü? Her tarafi egri, hele "T"'nin dalgasina bir bakiniz.

Ayrica önerdiginiz mavi sönük bir Aston Villa mavisi. Bize hic uygun degil.

Bordo kismi ile ilgili zaten bir anlasmaya varamiyoruz bir türlü. Bence sizin bordonuzdan daha kapali olmali bordomuz ve cemoli'nin bordosundan biraz daha acik. Onun mavisi ama daha uygun diyebiliriz.

Trabzonspor10'nun kullandigi turkuaz ile kirmizi mümkünse bizden cok uzaklarda dursun.

Bunlar benim görüslerim tabii.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pardon ama söylediklerinizde ciddi olamazsiniz.

Önerdiginiz logonun halini gördünüz mü? Her tarafi egri, hele "T"'nin dalgasina bir bakiniz.

Bunlar benim görüslerim tabii.
                              Benim önerdiğim logoyu resmi sitemizden de bulabilirsiniz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

demekki logodaki renkler orjinal renklerimiz
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bu is sizin dediginiz gibi basit olsaydi zaten konusuyor olmazdik. Kulübümüz cok amatörce isler yaptigi icin burda tartismak zorunda kaliyoruz.

Siz ilk bu logoyu önerdiniz: Logo1

Sonrada önerdiginiz logonun resmi siteden alinan bu logo oldugunu söylüyorsunuz ve logodaki renklerin orijinal renklerimiz oldugunu söylüyorsunuz.

Dikkat etmediniz galiba ama iki logoda farkli renkler iceriyor. Yildizlari bile ayni renkte degil birakin bordo ile maviyi. Hangisi simdi orijinal renklerimizi iceriyor? Kendi kendinize celiskidesiniz.

Resmi sitemize ve TS Clup sitesine bakarsaniz farkli farkli logo ve renklerin kullanildigini görürsünüz. Istediginiz logoyu secip bu orijinalidir deme lüksüna sahip degiliz maalesef.

Düzelteyim, aslinda o lükse sahibiz. Buraya bakiniz:

Sayfa 2

Ne diyor?
                                "Amblemi ise bu maddede yer aldığı gibidir."

Yani hepimizin kullandigindan daha da degisik ve bordodan uzak resmi tüzügümüze bakarsak. Ama ne kadar titiz bir sekilde isin yapildigi ortada. Daha logoyu düzgün koyamamislar bile, piksel piksel olmus logo, birakin renk secimini... ki zaten logonun kendisi birbirine gecmis vaziyette (topa dikkat).
                                En son cerasus tarafından düzenlendi; 02.01.2013, 20:25.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X