Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sporx'in paylaşımında da Bordo solmuş.
    Kahretsin.

Yorum

• Formaların kumaşları güzel gibi. Çubuklu ile mavi güzel ama çubuklunun geçişleri hiç yapmasalar daha iyiymiş.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Belkide bazı şeyler görüldüğü kadar zor değildir,

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
          Daha detaylısı mutlaka gelecek tsclub sitesindeki görsellere benziyor.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
            klübün ajanslara dağıttığı fotolar olabilir mi ?
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bazen klüp yönetimini hayal ediyorum şöyle bir resim canlanıyor kafamda:
              3 4 beyaz plastik sandalye, tahtadan yapılmış dikdörtgen bir masa üzerinde muşamba çiçekli bir örtü, üzerinde çaydanlık ve bir kaç çay içen sigara tüttüren adamlar ve boş beleş kahve muhabbetleri.
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, maalesef çubukluda renk geçişi varmış. Özer'in üstündeki formayı ve sitelerde paylaşılanları dikkatli inceledikten sonra da gördüm.

Çubukluya renk geçişi yapmak kimin aklına geldiyse onun alnından öpeyim(!)

Büyük hayal kırıklığı yaşadım.
                öp kardeşim öp benim içinde öp
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yani bu lansman değil benim gözümde,formanın fotoğrafının paylaşılması.Zaten Özer'in fotoğrafı çıktıktan sonra hevesim kırılmıştı açıkcası.

Ben çubuklunun arka kısmı nasıl,renk geçişleri gerçekten bu kadar bariz mi (Özer'in fotoğrafında bu derece belli değildi) , ense kısmında yer alan detaylar nedir,yaka bölümü nasıl tasarlanmış,hangi kesimi kullanacağız,bu tür detayları 'lansman'da öğrenemiyorsam onun adı 'lansman' olmaz.

Keşke kulüp transfer konusunda oldugu gibi,beklentileri bu kadar yükseltmeseydi.

Yorum

• Tanıtım böyle olur. https://www.youtube.com/watch?v=d1e_47lS5Wk
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Burda tanıtımla alakalı "abartmaya gerek yok", "çok mu önemli sanki" vb gibi yorum yapanlarla yöneticiler aynı kafada işte.

Sen bu kafayla 2000 forma satarsın elin takımı 200000.

Bizim forma tanıtımı yerel karadeniz kanalındaki pideci reklamı, istanbul takımlarınınki büyük ulusal kanallardaki burger reklamı. E kazancın ve itibarın da buna oranla değişir haliyle...
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• eee ne yapalım bu taraftara gösterdikleri saygı bu kadar işte
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynısını taklit edelim adamlar yapmış abi
                          bunlar şakaydı diyip yeni formları çıkarsınlar renk geçişini iptal edip.çok iyi olur.mavi de biraz açık olsun. internete sızan çubuklu çok güzeldi, heyecanlanmıştım ne güzel. bu da forvet transferine döndü.

Yorum

• Murat Türközü arayalım Ts clup tan sorumlu yöneticiyi ne dersiniz...
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynısını taklit edelim adamlar yapmış abi
                              ganzilis falan işe el atsın

biz tam tersini yapalım

börtü böcekli çiçekli desenli formaları beğensin topçular
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda tanıtımla alakalı "abartmaya gerek yok", "çok mu önemli sanki" vb gibi yorum yapanlarla yöneticiler aynı kafada işte.

Sen bu kafayla 2000 forma satarsın elin takımı 200000.

Bizim forma tanıtımı yerel karadeniz kanalındaki pideci reklamı, istanbul takımlarınınki büyük ulusal kanallardaki burger reklamı. E kazancın ve itibarın da buna oranla değişir haliyle...

işte bu koltuklara böyle vizyonu geniş kişiler oturmalı
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X