Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.
Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.
Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?
Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.
Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.
Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.
Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.
Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın bu resimleri gönderdiğine inanmıyorum. 1-2 sayfa geride yetkili biri söylemiş sanırım. Külliyen yalan
Şundan bahsediyorum ;
Yorum
-
İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer takımlar profesyonel ajanslarla çalışıp bizim çalışmamamız taraftarın sorunumu
forma konusunda kimse defile yapmadı ama futbolcular fotoğraf çektirdi fenerbahçe başkanı çektirdi
hala neyi savunuyorsunuz ortada fiyasko var bu kadar taraftar yanlış siz doğrusunuz değil mi!
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek fotoğraf varken gazetede olan, doğru olup olmadığı belli olmayan formayı mı dikkate alıyorsun? Gazetede ne formalar var ona bakarsan.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
bak tanıtım böyle olur işte, bunlar zevk işi ama bize işkence oluyor, sezon başlamadan soğuyorsun zaten.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.
Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.
Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?
Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.
Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.
Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.
Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.
Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.
Şuan elimizde dört grafik var. Biri Nike ait. Madem elemanınız yok, açın telefon forumda forma tasarlayan birisine, gönderin meteryalleri size gönülden ücretsiz yapsın grafikleri? Bu nedir Abi ya?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum