İki senedir 35 numaralı Onur forması satışa sunamayan kulübün aklını sevsinler. Harbi çapsız adamlar yönetiyor bizi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-

Barcelona'nın 2013/2014 sezonu formaları olduğu söyleniyor. Katalan renklerinden olana sarı kırmızılı forma görüntüleri başka kaynaklardan da çıkmıştı. Barcelona geçen sezon kalın çubuklu bu sezon da parçalı gibi giydiğine göre sıra yine ince çubukluya gelmiş. Göğüs reklamının Qatar havayollarının olması da ilginç bir detay.
Trabzonspor için en doğru forma sponsoru yine Nike. Değiştirilmemesini isterim.
Yorum
-
birak Allah askina barcelona yauv , hani hicbir firma barcelonadan buyuk degildi, barcelona reklam almazdi formaya? unicef - qatar foundation hayir kurulusu ayagina yedirdin bize de bu qatar airways nedir la barcelona.. dunyanin civisi cikmis kimsede ilke milke kalmamis,
Yorum
-
Endüstriyel Fitbolİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirak Allah askina barcelona yauv , hani hicbir firma barcelonadan buyuk degildi, barcelona reklam almazdi formaya? unicef - qatar foundation hayir kurulusu ayagina yedirdin bize de bu qatar airways nedir la barcelona.. dunyanin civisi cikmis kimsede ilke milke kalmamis,
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yalnız oralar beyaz değil, sarı renkte. Fotoğrafın kalitesinde sıkıntı olduğundan beyaz gibi gözükmüş.İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona ürünlerinde kraliyet rengi olduğu için beyaz rengi kullanmıyor. Formada sponsor, nike logosu ve yaka beyaz olduguna göre fake olması muhtemel gözüküyor.
Yorum
-
Barcelona'nın formalarında bütün detaylara yer vermesi çok hoşuma gidiyor.Ben her iki formanın da doğru olduğunu düşünüyorum.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barcelona'nın 2013/2014 sezonu formaları olduğu söyleniyor. Katalan renklerinden olana sarı kırmızılı forma görüntüleri başka kaynaklardan da çıkmıştı. Barcelona geçen sezon kalın çubuklu bu sezon da parçalı gibi giydiğine göre sıra yine ince çubukluya gelmiş. Göğüs reklamının Qatar havayollarının olması da ilginç bir detay.
Yorum
-
Barcelona'nın yeni formaları olma ihtimali yüksek. Fotoğraf çekiminden dolayı sarılar sanki beyaz gibi çıkmış.
Yorum
-
Ben uzatıldı diye biliyorum ama tamamen sallama da olabilir. Sene başında bir ara Nevzat Aydın twitter üzerinden önümüzdeki senenin formalarıyla alakalı bir şeyler yazmıştı. Herhalde uzatılmıştır. Adama sormuştum o zaman uzatıldı mı diye cevap vermeye tenezzül etmemişti. Bir garip adam bu adam ya.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar şimdiden hazırlığa başlamışlar, acaba bizimkiler yeni bir sponsor arayışındalar mı ? Ya da Nike ile olan sözleşme sessiz sedasız uzatıldı mı?
Yorum
-
kışlık formaİlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı bu ne ya
)))
Trabzonspor
Yorum
-
Bu şeylerden yer bezi bile olmaz. Zaten Barca'nın bu yılki formaları da çok kötü.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum