Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllarca TS Club'ın temizlik bezi kalitesindeki ürünlerini asla etmeyecekleri fiyatlara kulüp kazansın diye aldık.
    Taraftarın şevkini kırmakta üstünüze yok.
    Efsane çubuklu diye bekle. 6farklı rengi olan çubuklu gör.

Yorum

• Şortlar, konçlar ve kaleci formalarını göreydik bari.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iki gün önce sızan fotoğraflara bakarsan orada renk geçişi olmadığının göreceksin sen gözlerini kontrol ettir
        Özer'in olduğu fotoğrafta nike işaretinin üzerinden geçtiği bordo çubuğa bak, işaretin tam üzerinden çapraz geçen renk farklılığını gör ondan sonra benim gözlerimi kontrol ettirmek için bana akıl ver.

Yorum

• Demek ki Nike bize bu çekimleri reva görmüş, hadi tamam formayı geçtim, Galatasaray 100 bin satıyor biz yarısı kadar bile satamıyoruz, bu yüzden onlara daha önem verebilirsin. Ama bir fotoğraf çekiminde bile koca kulübü salak yerine koyamazsın.

Yorum

• Yarın trabzondayım, gidip görecem adam akıllı bakalım nasılmış tabi çubuklu alırım en güzel o eldekilerden bence.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.

Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.

Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?

Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.

Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.

Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.

Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.

Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.

diğer takımlar profesyonel ajanslarla çalışıp bizim çalışmamamız taraftarın sorunumu

forma konusunda kimse defile yapmadı ama futbolcular fotoğraf çektirdi fenerbahçe başkanı çektirdi

hala neyi savunuyorsunuz ortada fiyasko var bu kadar taraftar yanlış siz doğrusunuz değil mi!
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• pazarda karpuz satan abiler bile ürününü daha güzel pazarlıyor...!!!
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niye abi bjk formalarını tanıttı. Ama adamlar hala hazırlık maçlarına eski formalarla çıkıyor..
                  Böyle bir şey mümkün değil demiyorum zaten ama olduğunda da eleştiriliyordu...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yarin renktaslar insallah bizim icin bol bol yüksek kalite resim cekip koyarlar buraya
                    BMN ZÜRIH

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Podyum ve yürüyen futbolcu isteyen yok.
                      Futbolcunun üzerinde doğru ışık altına, güzel bir çekim yapmak kaç milyar dolar olabilir ki?
                      para ile alakası yok ama bu kadar da abartmaya hiç gerek yok

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer'in olduğu fotoğrafta nike işaretinin üzerinden geçtiği bordo çubuğa bak, işaretin tam üzerinden çapraz geçen renk farklılığını gör ondan sonra benim gözlerimi kontrol ettirmek için bana akıl ver.
                        özer in üstündeki formadan bahseden yok iki gün önce gazetelere sızan fotografa bak bakalım orada var mı renk geçişi.
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.

.
                          daha evvelki söylemlerinle çelişmiyor mu bu abi?? o zaman neden şiddetle tepki gösterdiniz formaları daha evvel görmek isteyenlere??

yine taraftar gidip, Tsclub da karar vericekti canlı canlı gördükten sonra...

Gerçekten Tsclub la olan ilişkinin boyutunu bilmiyorum( fiziksel bi bağım yok dediğini hatırlıyorum... ama şu sahneden sonra dahi kabahatlinin bu işi kenarından kyısından yapanlar değil de, beklenti içinde olanlar olduğunu söylemek hakikaten ayıp..

Yorum

• Birsey yazmicam dedim ama.....

Su mubarek günde yönetime sallamamak icin kendimi zor tutuyorum.

Formalara lafim yok.

Ama sunu biraz daha görsel yapilamazlarmiydi. Ocak ayinda ellerine gecdi bu Formalar.... Ya arkadas giydir futbolculara cek resmini vs vs..... Adamlar ilgi göstermedigi yaptiklari plansiz lansmandan görünüyor.
                            Belliki hic düsünülmemis planlanmamis bu tanitim. Egerki planli olsaydi , avusturya kampina gitmeden önce tanitirdin formalari. Bakiniz 3 kizkardeslerine..... onlarda kampdaydi tanitimda.

Ne diyeyim, böyle taraftara böyle görsel sov

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Demek ki Nike bize bu çekimleri reva görmüş, hadi tamam formayı geçtim, Galatasaray 100 bin satıyor biz yarısı kadar bile satamıyoruz, bu yüzden onlara daha önem verebilirsin. Ama bir fotoğraf çekiminde bile koca kulübü salak yerine koyamazsın.
                              Nike'ın bu resimleri gönderdiğine inanmıyorum. 1-2 sayfa geride yetkili biri söylemiş sanırım. Külliyen yalan

Şundan bahsediyorum ;
                              Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                özer in üstündeki formadan bahseden yok iki gün önce gazetelere sızan fotografa bak bakalım orada var mı renk geçişi.
                                Gerçek fotoğraf varken gazetede olan, doğru olup olmadığı belli olmayan formayı mı dikkate alıyorsun? Gazetede ne formalar var ona bakarsan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X