Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• t @Selim_Turan

Yorum

• Asıl sorun bizde her yıl aynı şeyi yaşıyoruz yinede bıkmadan usanmadan önce "özel forma" hayali ile başlıyoruz muhabbete sonuç yine aynı !

Yorum

• İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yankeler neden hep kazanır, çünkü rakip onların formasına bakıp vay be derken, onlar maçı kazanır.
          Forma, reklam, lansman bunlar önemlidir, büyük kulüp böyle olur.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.

Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.

Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?

Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.

Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.

Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.

Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.

Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.
            Afs onu bende bilmiyorum diyorsun ya ozaman savunma kardeşim neden savunma yapma ihtiyacı duyuyorsunki ayrıca bir kulüp bit Ajansla anlaşmadi anlasamadi diye sorumlusu o kulüpten beklentisi olan taraftarmi bu ne saçma bir cümle dir koskoca trabzonspor forma tanıtımı yaptıracak adam akıllı bir ajans a görsel hazirlatmaktan aciz bunun da sorumlusu nike Türkiye kusura bakmayın da bizim böyle bir talebimiz olacak nike bize görsel yapmayacak bunu 5 yaşındaki çocuklara anlatsinlar bu iş başkanın işi de deil medya sorumlumuz mu artık kimse konunun muhattabi çeksin gitsin bide savunmaya bak Ajansla aylardır Anlaşmamisiz biz aylık dergi çıkarmıyor muyuz iki tane görsel hazırlayacak adam yoksa o dergi de yada dergiyi yaptırdığın firmaya iki görsel hazirlatamiyorsan bunu elestirenlere de ses cikaramazsin
            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nike'ın bu resimleri gönderdiğine inanmıyorum. 1-2 sayfa geride yetkili biri söylemiş sanırım. Külliyen yalan

Şundan bahsediyorum ;
              nike bu resimleri göndermisse Trabzonspor forma satmasın elestiri oklarını üzerine alsın diye göndermistir. baska biseydendeğildir yani.

Yorum

• şu çubukluyu adam gibi internete sızdığı şekliyle yapsınlar, düzgün açık mavi olsun.geçişi falan boşversinler.bir forma alıcaz o da kursağımızda kalmasın.

Yorum

• Resmen dalga geçiyorlar bizle zoruma giden o
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    diğer takımlar profesyonel ajanslarla çalışıp bizim çalışmamamız taraftarın sorunumu

forma konusunda kimse defile yapmadı ama futbolcular fotoğraf çektirdi fenerbahçe başkanı çektirdi

hala neyi savunuyorsunuz ortada fiyasko var bu kadar taraftar yanlış siz doğrusunuz değil mi!
                    Durum tespiti yapıyorum ama gene yanlış anlaşılıyorum.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kulübün yayınlamadığı görselleri sporx yayınlıyor arkadaş şaka gibi
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İho arkadaşına yaptırmış herhalde grafikler çok kötü grafiği geç tanıtım videosu falan da yok
                        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçek fotoğraf varken gazetede olan, doğru olup olmadığı belli olmayan formayı mı dikkate alıyorsun? Gazetede ne formalar var ona bakarsan.
                          dikkat et gazetedeki diğer formalar şimdikilerle aynı yalnızca çubuklu farklı neden acaba
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bu kulübün başkanı iho yahu ne bekliyordunuz ben hiç şaşırmadım..Nike ile olan sözleşmede bitsin formalarıda trabzonda bi terziye diktirir bu kafa..Daha iyi günlerimiz:d
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• bak tanıtım böyle olur işte, bunlar zevk işi ama bize işkence oluyor, sezon başlamadan soğuyorsun zaten.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.

Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.

Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?

Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.

Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.

Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.

Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.

Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.
                                Bu şekilde kulübü bir gelir sağlayamazsınız. Bir yatırımın yok, verdiğin ürün yok. Formalar çok güzel çubukluyu alacaktım çıktığı gibi. Kaç gündür kendimi o forma ile halı sahada filan hayal ediyordum ama tanıtım sayesinde vazgeçtim. Geçen senenin ucuzlamış formasını alacağım yine. Bir ürün ne kadar kullanışsız, kötü olursa olsun tanıtımını pazarlamasını sağlam yaparsanız yok satarsınız. Nedir şimdi bu? Abi biz size seksi mankenler üzerinde, kaslı futbolcular üzerinde mi formaları tanıtın dedik? Hayır, sadece istiyoruz ki kaliteli resimler olsun görseller olsun. Bu kadar. Yaptığınız işin aynısını istiyoruz ama daha özenli daha kaliteli.

Şuan elimizde dört grafik var. Biri Nike ait. Madem elemanınız yok, açın telefon forumda forma tasarlayan birisine, gönderin meteryalleri size gönülden ücretsiz yapsın grafikleri? Bu nedir Abi ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X