Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Formalarda sponsor olayı sıkıntısını biz çekmiyoruz sadece.Bildiğim kadarı ile 12-13 takımın sponsoru yok.
    Sebebi belli değil mi şikeci şerefsizlerin Türk Sporunu getirdiği nokta bu.
    Kimse yatırım yapmaz.

Yorum

• Sponsorsuz mis gibi ,dikişli arma duğmeli yaka

Yorum

• Formaya yakışacak güzel ve değişik bir fontla bu forma efsane olur. Sade, şık ve ruhu olan bir forma.

Artık belli bir genel geçerlerimiz olmalı. Çubuklu forma daim olmalı. Ha bir sene 7 çubuklu yaparsın başka bir yıl 11 sonraki yıl 5 çubuklu ama artık bunu kalıplaştırmalıyız. Belli bir klasik üzerine çalışmak takıma bir karizma katar.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• ulan varya formalar satışa çıksa da gidip alsam . yerimde duramıyorum bide sponsorsuz, dikişli logo ve düğmeli. kim daha ne istiyor allah aşkına ? iki forma almayı planlıyorum muhtemelen çubukluya bişey yazdırmam ama olası ikinci formaya " hukuk iktidarın fahişesidir " yazdıracağım. para durumum bakalım ne diyecek. fındıktan voleyi vururuz inş
          lay lay lay

Yorum

• la bırakın formayi uşaklar , feneri trabzonda yenmenin çarelerini arayalım !
            formalarımız yederli !

=)
            pele good , maradona better , george best

Yorum

• Eğer sırt sponsoru almayacaksak numaranın üstüne TRABZONSPOR yazdırsak nasıl olur? Bence çok şık olur. Böyle bir imkanımız var mı?
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Nike ile umarım çok daha uzun yıllar anlaşma sağlarız.Yıl geçtikçe formalar çok daha güzelleşiyor...
                2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ulan varya formalar satışa çıksa da gidip alsam . yerimde duramıyorum bide sponsorsuz, dikişli logo ve düğmeli. kim daha ne istiyor allah aşkına ? iki forma almayı planlıyorum muhtemelen çubukluya bişey yazdırmam ama olası ikinci formaya " hukuk iktidarın fahişesidir " yazdıracağım. para durumum bakalım ne diyecek. fındıktan voleyi vururuz inş
                  Aynen ctesi sabahn korunde gdecem umarim yetsr ts clububaradm sordm yarin aksam ara dedi sabah icin

Yorum

• İlk olarak hkants tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Detaylar ve güzel ışık ile forma daha güzel görünüyor.
                    İşte budur diyebileceğimiz bir formamız oldu nihayet...Bize de almak düşer artık..
                    # BMN #

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar yeni formalarımız gerçektn süper ve renkleri tam olarak bordo mavi olarak tutturmuşlar bu sefer özellikle cubukludakı dizayn veerenk tonlamasi gerçekten süper olmuş nıke şimdiye kadarki en iyi formalari üretti bize mavi formamız çok hoş ve üzerindeki v gölgeleri bana fransanın formasını anımsatti beyaz formamız ise daha iyi bir model uygulayabilirlerdi..
                      Mavi konusunda sıkıntı olabileceğini düşünüyordum ama anlaşılan her şey güzel olacak gibi gözüküyor
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Tanıtımı çok merak ediyorum

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• Umarım formaların isimleri; FIRTINA - İHTİLAL - EFSANE şeklindedir..

Yorum

• Formaların isimleri: Fırtına, Tertemiz, Zafer bence bunlar olacaktır.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Giyin düğüne git diyenler için düğünlük forma.

Yorum

• Arkada #MaviZafer yazisi var.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X