Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3. forma şu renkte ve şekilde olsaydı banko alacağım forma olurdu. Umarım güzeldir..

Çubuklunun da yakası ancak düğmeliyse yani yeni modelse alırım değilse yüzüne bile bakmam. Beyaz'dan gına geldi artık zaten. Seneye beyaz formamız olmasın artık..

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta sen bir hafta önceden resim paylaşma şansım olabilir demiştin ne oldu o iş?
      Gelseydi paylasacaktim, ama dedigim gibi Cumartesi gelecek formalar.

Yorum

• erdinho_61,
        formaları gördüğümüze fotoları atmanda sıkıntı olmaz. atar mısın fotoğrafları ?

Yorum

• Ben görsellerdeki üç formayı da beğendim, kanım en çok çubukluya kaynadı.

Yorum

• Şike sürecinden sonra kırılan hevesimden ötürü hiç forma almamıştım bir daha. Ama bu yıl çubuklu forma , bu karardan caymaya değecek gibi görünüyor.

Forumu detaylı inceleyemedim. Fontlar hakkında bir bilgi var mı ?
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şike sürecinden sonra kırılan hevesimden ötürü hiç forma almamıştım bir daha. Ama bu yıl çubuklu forma , bu karardan caymaya değecek gibi görünüyor.

Forumu detaylı inceleyemedim. Fontlar hakkında bir bilgi var mı ?
              Tff arial fontu mecbur tutuyor.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Çubuklu düğmeli daha güzel.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tff arial fontu mecbur tutuyor.
                  Arial font Word'de iyi duruyor yalnızca.

Malum TFF fher şeyi çirkinleştirmek için büyük bir gayret içerisinde, font olarak da en rezil fontu seçmiş olması hiç de yadırganacak bir şey değil bence.

Yorum

• Nike'ın kendi fontları bu yıl için nasıl acaba , yani tff nin mecbur kıldığı fontlar dışında mağazalarda bastırabilme imkanımız olabilen diğer modeller.
                    Ali Fuat abi evvelden burada , bu yıl için hazırlanan katalogdaki fontları paylaşırdı o yüzden merak ettim belki paylaşılmıştır diye.
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Allahını seven bizim Comic Sans MS fontunu değiştirsin.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ın kendi fontları bu yıl için nasıl acaba , yani tff nin mecbur kıldığı fontlar dışında mağazalarda bastırabilme imkanımız olabilen diğer modeller.
                        Ali Fuat abi evvelden burada , bu yıl için hazırlanan katalogdaki fontları paylaşırdı o yüzden merak ettim belki paylaşılmıştır diye.
                        aynen taraftara satılan formaların fontlarını tsclub belirlemeli ve ona göre basılmalı. çirkin arial fontunu taşımak zorunda değiliz.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cubukluya Erdinho kardesin dedigi su V seklini ekliyebilirmisin?Bakalim nasil birseymis....

Yorum

• hayır çubukluya V deseni ne alaka
                            Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• En önemli noktalardan biri de kalıpları.

İtalyan stili olur umarım.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayır çubukluya V deseni ne alaka

Basligi basdan takip etseydin bu soruyu sormazzdin......

İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cubuklu formaya v deseni eklensin, yakada biraz degisiklik olmasi lazim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                                En son El_Matador tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 11:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X