Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilinçli bırakılmadığını nereden biliyorsun?
    isimleri saklamanın ne anlamı kaldı ozaman abi ben senin söylemin üzerine unutulmuş sandım

Yorum

Raad ol ballim. Onur'un formalarını da gördüm çok güzel.
      Ustadim Onurun formasi satilacakmi ? Lutfen cevap verirmisin bir kaleci olarak o formaya Baya bi talibim ..

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ustadim Onurun formasi satilacakmi ? Lutfen cevap verirmisin bir kaleci olarak o formaya Baya bi talibim ..
        Onur'un formaları da satışta olacak. Kaleci formalarında daha önce kullanmadığımız yeni bir renk girdi kolleksiyona yeşil ve siyah formaya ek olarak.

Kaleci formaları normal formalardan pahalı ve farklı kumaş.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Onur'un formaları da satışta olacak. Kaleci formalarında daha önce kullanmadığımız yeni bir renk girdi kolleksiyona yeşil ve siyah formaya ek olarak.

Kaleci formaları normal formalardan pahalı ve farklı kumaş.
          Fiyati Nolcek Abi 150?
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yıldız bir transfer gelince eli ayağı dolanan taraftarlar bilirim.lafım yönetime arkadaş yap bir yıldız transfer hemen ardından tanıt formaları.o eli ayağı dolanan taraftar da hayatında hiç forma almamış biri bile olsa gidip bişeler yapar belki
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fiyati Nolcek Abi 150?
              Net bilmiyorum ama 170 diye düşün daha ucuz olursa sevin

Yorum

Allah razi olsun abi tamamdir inan ruyada gibiyim ilk defa Trabzona gelecem bubyaz not (Corumluyum Fransada dogdum ve yasiyorum) Avni Akeri ilk defa gorecem insallah Akyazi stadyumuzuda disardan gorecem iceriye sokmazsalar vede Onurin kaleci formasini (parasi batsin) alacagim vede oynadigim kulupte insallah sirtima.gecirecegim. Eyvallah cok mutlu oldum

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah razi olsun abi tamamdir inan ruyada gibiyim ilk defa Trabzona gelecem bubyaz not (Corumluyum Fransada dogdum ve yasiyorum) Avni Akeri ilk defa gorecem insallah Akyazi stadyumuzuda disardan gorecem iceriye sokmazsalar vede Onurin kaleci formasini (parasi batsin) alacagim vede oynadigim kulupte insallah sirtima.gecirecegim. Eyvallah cok mutlu oldum
                  Sinan sen çok yaşa asıl. Allah o sevincini şampiyonlukla süslesin

Yorum

hocam 159 olacak sanırım öyle bir bilgi geldi.

Yorum

Sinan sen çok yaşa asıl. Allah o sevincini şampiyonlukla süslesin

Eksik olma.eyvallah abi

Yorum

• Profesyonel çekimler düştü mü?

Yorum

• Yarin buyuk gun formamiz aydinliga kavusup.hasretimiz son bulacak

Yorum

• formaların avrupa fontları farklı olcak sanırım yada taraftar formalarında kullanılacak fontlar bunlar olabilirmi acaba ? çok güzel olur o şekilde..

Yorum

• Formalara telefon çekimi amatör fotoğraflara bakarak sallayanlar büyük pişman olacak bence. Bu resim oldukça etkileyici

Armaya bi beyaz kontur geciremedik

Yorum

• Uzun kol haberi beni yıktı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X