Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bu haberde yanlislik var senelik 7,5 milyondan anlasmislardir 10 senede 75 milyon alirlar her sene degil.

Her sene 75 hocam

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence bu haberde yanlislik var senelik 7,5 milyondan anlasmislardir 10 senede 75 milyon alirlar her sene degil.
      Galatasaray 10 senede o kadar alıyor, keza fb'de öyle sanırım. Yanlışlık yok, senede 75 milyon pound alacaklar

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bir para yok ! Herifler 2-3'e katladı rakiplerini..

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...medium=twitter
        Adidas bi anda neden böyle bi hamle yaptı merak ediyorum paraya bak. Manu'nun yılda kaç formam sattığına bakmak lazım

Adidasın seneye Manu ve Juve'ye yapacağı formaları merakla bekliyorum.

Yorum

Nike'tan Chelsea ve Dortmund hamlesi bekliyorum. Bu takımların bir daha ki sponsorları Nike olacak bu gidişle.

Yorum

• Demek dogruymus paraya bak be

Yorum

• Bjk formaları bunlarmış sanırım.. Sanırım beyaz olan daha önce paylaşılmıştı ama diğerlerini bilmiyorum paylaşıldı mı bakamadım..Az önce nette rastladım.. Adidas hakkaten kötü yav.. Bu ne böyle

En son Erkin tarafından düzenlendi; 14.07.2014, 17:17.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Siyah formanın yakası güzel, gerisi bir cacık etmez.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siyah formanın yakası güzel, gerisi bir cacık etmez.
                  Ben de düğmeli yakaları seviyorum. Zaten Almanya'nın kırmızı siyah formasının yakasıyla aynı şekil yapmışlar
                  Ama gerisi rezalet.. Bence nike'taki albeninin yarısı yok..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Fazla merak etmeye gerek yok. Nike çok büyük avrupa kulüpleri dışında. Bütün takımlara sezon katoloğundan belli şeyleri seçtirip, rengini logosunu takıma göre değiştirip piyasaya sürüyor. O yüzzden 2014-2015 sezonu formalarını tanıtmış Nike anlaşmalı takımlara bakın, bu sezon giyeceğimiz formalar onlardır.

Yorum

• bjk formalarının hepsi leş.
                      ki genelde bjknin formalarını çok beğenirim.
                      kırmızı 2 sene önceki formaları harikaydı ama bu leş olmuş leş

Yorum

• Bu halleriyle pek iyi durmuyor bjk formaları kaliteli çekimleri de görmek lazım. Renk tercihleri değişik olmuş

En azından sponsorları var

Bizim formalar da dünya sırrı bi sızmadılar anasını satayım
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.07.2014, 17:32.

Yorum

• Hayırlı olsun

Yorum

• Çok küçük detaylar dışında beyaz forma aynı.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle bir para yok ! Herifler 2-3'e katladı rakiplerini..

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...medium=twitter

Adidasin'in yillik kazanci nedir, nasil veriyor bu parayi. Kac milyon Forma satmasi lazim bu sekilde ?
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok küçük detaylar dışında beyaz forma aynı.
                                Sadece ortadaki kırmızı siyah şerit benziyor onun haricinde alakası yok. O da sadece renkten benziyor orantılar da farklı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X