Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Galatasaray'lının haberleri derlediği sitede formalarımız şu yazılarla yer almış açıkcası sevindim...

Trabzonspor’un yeni sezon formalarını bugün İstanbul’da tanıtıldı. Sponsor geçen sezonki gibi Nike. Herhangi bir özel tasarım yok. Önceki sezonlarda bazı Avrupa takımlarının üzerinde gördüğümüz formaların renkleri değiştirilerek Trabzonspor’a uygulanmış. Buna rağmen Trabzonspor resmi internet sitesinde şu tip forma açıklamaları var;
    “Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.”
    V for Victory. Manchester United için tasarlanmıştı mesela. Yanlış da anlaşılmasın ben formaları beğendim ama farklı veya özel birşey yok onu belirtmek istedim.
    Yalnız Trabzonspor’un forma tanıtımının Trabzon’da değil de İstanbul’da yapılmasını anlayamadım. Bize her yer Trabzon diyorlarsa orası ayrı tabii.
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• victory formanın logosuz bordo mavi olanının satıldığı bir yer bilen var mı standart olarak? avrupa-türkiye fark etmez.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gold forma nedir ya nesface mi bu arakadaş!
        =))))))))))))))))))
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şu Altın renkli formayı da gri forma gibi ya 1 yada 2 defa giyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende bu konuda cok kafa yordum, ama 360 dogrusu..

180 devam demek

360 ama bence geldigin yere geri demek

90 veya 270 dönelim
            Ya şimdi oturup matematik konuşmayalım ama 180 derece bulunduğumuz durumun tam tersi olur

Umarım öyle olacak. Ancak bulunduğumuz durum o kadar kötü değil.

Nike çekimlerinin kalitesine dikkat edelim. Altın rengi forma biraz sıkıntılı. Onun dışında V-Bordo ve Enerji başarılı

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Nike tarafından tasarlanan 2011-2012 forma koleksiyonu İstanbul’da tanıtılırken, büyük beğeni toplayan bu formaların dev hali Trabzon’da çeşitli noktalara asıldı.

Üstteki fotoğrafta Adrian'a yakışmış bence Gold

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Altın renkli formayı da gri forma gibi ya 1 yada 2 defa giyeceğiz.
                Hic Sorma be Gecen Sezon aldim Gri Formayi Ligde sadece Bikez giyindik ama cok Süper bi Forma Tshirt gibi

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce Kozyatağı TS clup ı aradım. Tanıtılan formaların hepsi yarın mağazada olacakmış.
                  ben o kadar emin olmazdım.. yaklaşık 2 aydır bir ürün bekliyorum.. her aradığımda haftaya gelecek diyorlar..

sultanbeyli TSClub daha zengin ürün konusunda.. ama çok uzak..
                  Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Biz kulüp olarak bazı şeyleri aşalım önce formamız peşimizden gelir zaten.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ferhat o formayla araya kaynamış gibi

bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• V-Bordo formamızın özel tasarlandığı söyleniyor. Doğru. Tasarım, form oalrak aynı lakin renkler bize özel. Katalog içinde bu renklerde V forması yoktu.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike tarafından tasarlanan 2011-2012 forma koleksiyonu İstanbul’da tanıtılırken, büyük beğeni toplayan bu formaların dev hali Trabzon’da çeşitli noktalara asıldı.

Üstteki fotoğrafta Adrian'a yakışmış bence Gold
                          saklasınlar şu formaları maç günü statda açarlar.

Yorum

• Ben sarı rengi sevmem ama gold forma güzel olmuş.. Bir tane almayı düşünüyorum..
                            Not Important..

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              saklasınlar şu formaları maç günü statda açarlar.
                              Aklımdan şuan o geçiyodu

Yorum

• Bir arkadaşımız Nevzat Şakar'a sarı forma geçen seneki grinin modelindenmi demişti. Nevzatta kesinlikle hayır demişti. Yalancıyı şeyetmiyorlarya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X