Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gördüğünü söylemiştin formaları renktaş beyaz forma bordo-beyaz mi yani? Öf bee öf
    yok kardeşş beyaz formayı görmedim yalan yok sadece beyaz olduğunu biliyorum dedim 1 ve 2. formamızı görrdüm sadece

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katalogda olmayan demek çin ligine yapılan formalar veya katalogda olan modellerin biraz değiştrlmesiyle yapılmış modeller atıyorum 7 ince çubuklu forma katalogda var ama 3 çubuklu katalogda yok
      özel forma demek ise bambaşka bişey kulübün tarihi veya alışkanlıklarından esinlenerek yapılan
      örneğin barcanın katalan bayraklı sarı kırmızısı veya gs nin parçalısı niken yaptığı katalogda olmayan özel formalardırr
      Bahsettiğin forma şu olabilir mi:

Yorum

• evet kardeşim yeşil olan yerler bordo

Yorum

evet kardeşim yeşil olan yerler bordo
          2010-2011 sezonu Nike Katalog ürün adı Flash.

Bu Nike bize bunu niye yapıyor kardeş? 3 sene öncesinin kataloğundan?

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2010-2011 sezonu Nike Katalog ürün adı Flash.

Bu Nike bize bunu niye yapıyor kardeş? 3 sene öncesinin kataloğundan?
            evet deminki arkadaş eses formasını gösterince gördüm bende. 2010 daki beyaz yakalı formamızda esesin bi önceki sene gydiği formaydıı

Yorum

• Yani ne diyeceğimi bilemiyorum.

2010-2011 yılında giydiğimiz çubuklu Nike, aradan geçen 3 sezon. Bugün aynı katalogdan farklı çubuklu. O zaman neden seçilmedi? Bugün ne oldu da kıymete bindi? Yani anlamak mümkün değil. 3 SEZON!

Yorum

• Hepsi katalog, hayırlı olsun.

1. forma

2. forma

3. forma

Yorum

• Barca modeli forma çıkarsa ilk iş o formayı almak olacak benim için. Beğendiğim bir model .
                  .

Yorum

• [QUOTE=ucurum;1919144059]1. forma

2. forma

3. forma

[

hayırlısı olsun ne diyelim bundan sonra top yönetimde dik durup dediğimizi yaptıralım mesela bizim de tarihi bi şeyimiz olsun ne bilim düşünüp bulalım yönetime iletelim sonuçta bi eses akhisar değiliz gs fb kadar forma satmasakta 100bini buluor forma satışı adam gibi özensinlerr

Yorum

• [QUOTE=TrabzoNapoli;1919144080]
                      İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1. forma

2. forma

3. forma

[

hayırlısı olsun ne diyelim bundan sonra top yönetimde dik durup dediğimizi yaptıralım mesela bizim de tarihi bi şeyimiz olsun ne bilim düşünüp bulalım yönetime iletelim sonuçta bi eses akhisar değiliz gs fb kadar forma satmasakta 100bini buluor forma satışı adam gibi özensinlerr
                      Nike ile anlaştığımızdan beri burada başta afs olmak üzere bir çok isim önemli ve güzel fikirler ortaya koydu. En kötülerinden birini bile gerçekleştirebilseydik gururla sırtımıza giyerdik. Şimdi maça çıkacaz, eskişehirdeki elemanlar bakacak formalara diyece ki biz bunları 3 sene önce giymedi miydik?

Al işte Nike + TS vizyonu. İnşallah yeni yönetim Nike'ı fesheder.

Yorum

• bence fesh etmek çözüm değil uçurum kardeş fesh ettik dielim lotto errea joma macron gibi firmalar bize özel forma yapablrler güzel formalarda gyeriz ama bu firmalarda az sponsorluk parası verir ozmanda zaten maddi açıdan yarışamıoz bizanslılarla ozaman daha kötü olur.
                        dediğim gibi yönetimde bter iş gs nin forması hollandada yapılıo manu gibi barca gibi bizimkiside eses gibi vietnamda

Yorum

• 2. ve 3. forma gayet şık bence...
                          Üzerinde arma olduğu sürece gururla sırtımda taşırım.
                          Benim açımdan sorun yok.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. ve 3. forma gayet şık bence...
                            Üzerinde arma olduğu sürece gururla sırtımda taşırım.
                            Benim açımdan sorun yok.
                            tabi orası öle 1de fena dildi bence bordo mavi li armalı halini düşünün kumaşıda energy forması yada bu seneki çubuklunun kumaşından değil delilkli ii kumaşş

Yorum

bence fesh etmek çözüm değil uçurum kardeş fesh ettik dielim lotto errea joma macron gibi firmalar bize özel forma yapablrler güzel formalarda gyeriz ama bu firmalarda az sponsorluk parası verir ozmanda zaten maddi açıdan yarışamıoz bizanslılarla ozaman daha kötü olur.
                              dediğim gibi yönetimde bter iş gs nin forması hollandada yapılıo manu gibi barca gibi bizimkiside eses gibi vietnamda
                              Kardeş, lotto giyelim demiyorum. Adidas da istemem açıkçası. Ama Kappa, Puma olabilir hatta ve hatta TsClub bile olabilir. Bizim Kappa ya da Puma ile olan sponsor anlaşmalarımız, Nike'dan çok mu aşağı. Bu konuda bilgim yok açıkçası. Ama gözümün gördüğü çok canımı sıkıyor. Yani içimden hiç forma almak gelmiyor. Kappa zamanında her sene ikişer üçer alırdım.

Yorum

• kappa zamanında formalar çok iiidi likralı dar kesim filan ama şuan da kappa nasıl forma yapıor pek bi fikrim yok sadece romanın gecen senekı formasını biliorum o da güzel değildi sanki eski şık tasarımları yokm gibi kappanın pumanında eski tasarımlarını hoş bulmuodum bize yapılan ama şuan dortmundun bursanın formalarına bakın aynı gibi bi standart oturtmuşlar

italya milli takımı hariç genelde standart forma yapıyor puma ama tabi olablr gene

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X