Eğer formalar bunlar ise bence geçen seneki formalardan çok daha güzel olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kardeşim yeşil olan yerler bordoTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo beyaz olmaz. Bordo mavi olur o model kardeş yanlışın olmasın? Oralar beyaz kalırsa iki tane beyaz formamız olmuş olur.
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalrı gordum dedınız ,acaba armalrda herhangı bı degısıklık var mı, fontlar nasıl,forma yakasında bızı sımgleyen brısey var mı ıcınde ve dısında ,,bılgı verebılırmısın...trabzon napolı...
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearma filan yoktu kardeşim bnm gordugumde baskısız halini gördüm ben armalar reklamlar sonra basılır
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonNapoli; renktaş benimde bir sorum olacaktı. Formalarda T-Bant ve Laser adlı delikler bulunuyormu yoksa sıradan bir forma mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ne diye isimlendirilio bilmiorum ama maviden bordoya forma noktalı noktalı barcanın formasını gördünüzmü hç bilmiorum yakından nike mağazalrında vardı çubuklu olanda delikli bu seneki bordo formanın kumaşındann
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle bunu yıllarca söyledik yine söyleyeceğiz formaları Nike vermedi Yönetim seçti son 3 sezonun formasını Nevzat Aydın seçti..
Çubuklu forma haricindekiler güzel. Porto modeli olsa daha iyi olurdu..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum