Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer formalar bunlar ise bence geçen seneki formalardan çok daha güzel olacak..

Yorum

• Yeni sezon antreman forması mı acaba ?

Yorum

• kesinlikle bu sezonkinden daha güzel

Yorum

• galatasaray'ın geçen sezon ki antreman formasını düşününce çok sade ve sıradan geldi bana

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet kardeşim yeşil olan yerler bordo
            Bordo beyaz olmaz. Bordo mavi olur o model kardeş yanlışın olmasın? Oralar beyaz kalırsa iki tane beyaz formamız olmuş olur.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bordo beyaz olmaz. Bordo mavi olur o model kardeş yanlışın olmasın? Oralar beyaz kalırsa iki tane beyaz formamız olmuş olur.
              tabiki ya yanlış anlaşılmasın beyaz yerlerde tabiki mavi söleme gereği ble duymadım çubuklumuz bordo mavii

Yorum

• formalrı gordum dedınız ,acaba armalrda herhangı bı degısıklık var mı, fontlar nasıl,forma yakasında bızı sımgleyen brısey var mı ıcınde ve dısında ,,bılgı verebılırmısın...trabzon napolı...

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formalrı gordum dedınız ,acaba armalrda herhangı bı degısıklık var mı, fontlar nasıl,forma yakasında bızı sımgleyen brısey var mı ıcınde ve dısında ,,bılgı verebılırmısın...trabzon napolı...
                  arma filan yoktu kardeşim bnm gordugumde baskısız halini gördüm ben armalar reklamlar sonra basılır

Yorum

arma filan yoktu kardeşim bnm gordugumde baskısız halini gördüm ben armalar reklamlar sonra basılır
                    tskler.....

Yorum

• TrabzonNapoli; renktaş benimde bir sorum olacaktı. Formalarda T-Bant ve Laser adlı delikler bulunuyormu yoksa sıradan bir forma mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TrabzonNapoli; renktaş benimde bir sorum olacaktı. Formalarda T-Bant ve Laser adlı delikler bulunuyormu yoksa sıradan bir forma mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.
                        valla ne diye isimlendirilio bilmiorum ama maviden bordoya forma noktalı noktalı barcanın formasını gördünüzmü hç bilmiorum yakından nike mağazalrında vardı çubuklu olanda delikli bu seneki bordo formanın kumaşındann

Yorum

• Öncelikle bunu yıllarca söyledik yine söyleyeceğiz formaları Nike vermedi Yönetim seçti son 3 sezonun formasını Nevzat Aydın seçti..

Çubuklu forma haricindekiler güzel. Porto modeli olsa daha iyi olurdu..

Yorum

• formalar ne zaman tanıtılacak bı bılgı yok mu acaba.....ıdman formalrını bugun gorecegız nasıl olsa aksam ıdman var dıye bılıyorum......

Yorum

valla ne diye isimlendirilio bilmiorum ama maviden bordoya forma noktalı noktalı barcanın formasını gördünüzmü hç bilmiorum yakından nike mağazalrında vardı çubuklu olanda delikli bu seneki bordo formanın kumaşındann
                              Sağol renktaş, artık şu iki haftayı bekleyeceğiz mecburen.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncelikle bunu yıllarca söyledik yine söyleyeceğiz formaları Nike vermedi Yönetim seçti son 3 sezonun formasını Nevzat Aydın seçti..

Çubuklu forma haricindekiler güzel. Porto modeli olsa daha iyi olurdu..
                                o dilde sıkıntı nevzat aydın bdahaki seneninde formalarını seçti esas sıkntı o

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X