inter strip sayılmaz ben psg ye daha çok benzettim çünkü 3 çubuklu forma ortadaki çubuk bordo forma genel olarak mavi ağırlıklı
2 .forma afs abinin forması böle nokta nokta gibi mavi aşagısı bordo barca nın
sarı turuncu forması işte ama 3.formayı görmedim yalan yok
ama beyaz olduğunu biliyorum ilk 2 formamızın kumaşıda delikli bu seneki bordo formamızın kumaşından saygılarr
inter strip sayılmaz ben psg ye daha çok benzettim çünkü 3 çubuklu forma ortadaki çubuk bordo forma genel olarak mavi ağırlıklı
2 .forma afs abinin forması böle nokta nokta gibi mavi aşagısı bordo barca nın
sarı turuncu forması işte ama 3.formayı görmedim yalan yok
ama beyaz olduğunu biliyorum ilk 2 formamızın kumaşıda delikli bu seneki bordo formamızın kumaşından saygılarr
Nike bize özel forma yapar mı Allah aşkına. Şuradaki çubukludur işte.
burdaki çubuklu 5 çizgili bizimki 3 ayrıca özel forma olacak die kimse idda etmemişti zaten katalog olmayacak denmişti ondada görüldüğü kadarıyla 2 tanesi katalogg çubukluda 3 çubuklu katalogda yok
burdaki çubuklu 5 çizgili bizimki 3 ayrıca özel forma olacak die kimse idda etmemişti zaten katalog olmayacak denmişti ondada görüldüğü kadarıyla 2 tanesi katalogg çubukluda 3 çubuklu katalogda yok
Katalogda olmayınca özel olmuyor mu? Katologda olmayıp özel de olmayınca anlamadım ben biraz açar mısın?
gs'liler bu işi biliyor. forma siyah da beyaz da olsa sarı-kırmızı kombinasyonunu formalarına koyuyorlar. bizde beyaz forma demek ya beyaz-mavi ya da beyaz-bordo forma demek.
Katalogda olmayınca özel olmuyor mu? Katologda olmayıp özel de olmayınca anlamadım ben biraz açar mısın?
katalogda olmayan demek çin ligine yapılan formalar veya katalogda olan modellerin biraz değiştrlmesiyle yapılmış modeller atıyorum 7 ince çubuklu forma katalogda var ama 3 çubuklu katalogda yok
özel forma demek ise bambaşka bişey kulübün tarihi veya alışkanlıklarından esinlenerek yapılan
örneğin barcanın katalan bayraklı sarı kırmızısı veya gs nin parçalısı niken yaptığı katalogda olmayan özel formalardırr
gs'liler bu işi biliyor. forma siyah da beyaz da olsa sarı-kırmızı kombinasyonunu formalarına koyuyorlar. bizde beyaz forma demek ya beyaz-mavi ya da beyaz-bordo forma demek.
aynen renkdaş sonuna kadar katılıyorum bu yorumuna bende şahsen bordo beyaz elazığ forması gymek istemiorumm
Yorum