Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2008'deki haber sözlsmemiz bitiyor Nike Hollanda ile anlassak keske.

Trabzonspor'un yeni forma sponsoru Nike ile resmi sözleşme imzaladığı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 3 artı 2 yıllık imzalanan sözleşme ile Nike'ın kulübün yeni sponsoru olduğu belirtildi.

Söz konusu firmanın A takım haricinde PAF takımı ve bayan futbol takımına da malzemelerini vereceği kaydedildi.

Yapılan sözleşme gereğince kulübe ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlara ulaşılabileceği, ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama haklarının da kulübü ait olacağı ifade edildi.

Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübün kullanımına verecek.

Açıklamada, söz konusu anlaşma çerçevesinde katkıları nedeniyle Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Nike Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar'a teşekkür edildi.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok iyi abi ellerine sağık
      Teşekkür ederim kardeşim.
      En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 13.04.2013, 21:38.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike Hollanda ile Nike Türkiye var. Bizim Nike Türkiye ile yerel bir anlaşmamız var.

Peki biz Nike Hollandayla sozlesme istiyoruz, dile geterilemezmiyiz?

Meselaaa, Su yeni yonetim olucak ya, taraftari hic mi dinlemez? Bence, firsat bu firsati kacirmiyalim, degerlendirelim..

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Meselaaa, Su yeni yonetim olucak ya, taraftari hic mi dinlemez? Bence, firsat bu firsati kacirmiyalim, degerlendirelim..
          Muhtemelen sözleşme uzatıldı. Nike Türkiye ile mi Hollanda ile mi bilmiyoruz ama Nike ile yola devam ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yüreğine sağlık forma çok iyi olmuş. Yaka ve kol kenarlarını birde beyaz ile denersen nasıl olacağını merak ettim.

Bu arada ortam bembeyaz fakat forma karanlık bir odadaymış gibi duruyor. Birde gerçekçi olacak diye gerçek fotoğraftan logo kesip tasarıma koyunca çok göze batıyor.

Bunlar benim düşüncelerim tabiki neticede profesyonel bir grafiker değilim ben de
            t @Selim_Turan

Yorum

Nike Hollanda ile bir sözleşme uzak görünüyor. Çünkü orası marka değeri yüksek olan takımları bizzat seçiyor.

Bizim Nike Hollanda'ya değil yaratıcı, güzellikleri o formalara işleyebilecek yöneticilere ihtiyacımız var. Burada bütün arkadaşlar tasarımlarını katalogdan yapıyor. Üstteki formaya kimse itiraz etmez ama o da katalog ürünü. Önemli olan doğru seçim.

Yönetim bunu niye "yapmıyor"? Onu sorgulamak gerek.
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 14.04.2013, 20:18.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike Hollanda ile bir sözleşme uzak görünüyor. Çünkü orası marka değeri yüksek olan takımları bizzat seçiyor.

Bizim Nike Hollanda'ya değil yaratıcı, güzellikleri o formalara işleyebilecek yöneticilere ihtiyacımız var. Burada bütün arkadaşlar tasarımlarını katalogdan yapıyor. Üstteki formaya kimse itiraz etmez ama o da katalog ürünü. Önemli olan doğru seçim.

Yönetim bunu niye "yapmıyor"? Onu sorgulamak gerek.
                Peki bu secimi yapacak kisi yonetim. Kim bu yenetici, Nevzat Aydin Degil mi?

Bu Nevzati niye email yagmuruna tutmiyoruz.. ???

Yorum

Peki bu secimi yapacak kisi yonetim. Kim bu yenetici, Nevzat Aydin Degil mi?

Bu Nevzati niye email yagmuruna tutmiyoruz.. ???
                  Nevzat Aydın burnunun dikine giden bir yönetici. Biz ona güvendik ama gözümüzde fazla abarttık. Anladığım kadarıyla kendi istediğini yapan birisi.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bizim tt le anlaşma ne zaman bitiyor gs fly emirates le anlaşmış

Anomim is Tapatalk 61 v2. Ts Edition pack
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fly Emirates büyük iş..

Biz ise Türk Telekom'dan sonra Kisarna Maden Suları'yla anlaşırız..

Yorum

• Olcana gitmemiş sanki bu forma

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2010'da 5'er yıllık sözleşme yapıldı hem Galatasaray hem bizle..

2009-2010'da başladı..

Fly Emirates olayı inandırıcı değil..

Yorum

• Bence bu forma da cok güzeldi,cok güzel bir kombinasyondu.

Yorum

• yönetimin formayla ilgili yapabileceği en iyi şey nike kataloğundan ürünlerin kullanılacağı bir tasarım yarışması açmak ve seçimi tamamen taraftara bırakmak olabilir. iç saha forması, dış saha forması bir de formalarımız tertemiz kategorilerinde üç forma seçilir ve eminim çok başarılı eserler ortaya çıkar.

Yorum

• İlk olarak 61EmReTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olcana gitmemiş sanki bu forma

Uploaded with ImageShack.us
                                bende de göbek var bu durum yaptığım işi etkilemiyor ama ekmek parasını spordan kazanan -ki bu spor satranç falan değil- bir insanda nasıl göbek olabiliyor? antrenmanlarda hiç mi efor sarf etmez bunlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X