beklemekten yorulduk..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bir arkadas var, adidas merkezinda forma tasarimci olarak calisiyor. Adidas takimlari 5 degisik kategorilere ayiriyor. First class Bayern Münih, Chelsea gibi dünyada ünlü kulüpler. Second class Anderlecht, O.Lyon, O. Marseille gibi avrupa liglerinde basarili takimlar. Biz ancak ücüncü yada dördüncü sinif oluruz. Kötü bir ligden biraz vasat üstü bir takimiz. Formalarimiz da o kadar olur. Katalog'dan seceriz ve hic birsey degismez. Özel formalar istiyorsak, kücük markalara yönelmemiz lazim.
Ayrıca forma sponsorları başarıya çok fazla bakmaz. Forma satışına bakar. Zaten forma satışıda başarıyla birlikte gelir● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
en az 3 forma almak istiyorum. Trabzonsporuma uzaktan olsa da biraz destek ve yardim olmak istiyorum, ama forma yok, elimiz kolumuz bagli.En son Alika87 tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 18:37.
Yorum
-
26.05.2011 de yazılmış. Paulinho
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen az 3 forma almak istiyor. Trabzonsporuma uzaktan olsa da biraz destek ve yardim olmak istiyorum, ama forma yok, elimiz kolumuz bagli.
bu sene daha tarih bile belli değil ts cluba sordum temmuz sonu dedi bn de eylülde çıksaymış dedim yeni yönetimin yaptığı 16.beceriksizlik
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar nike kataloğuna nereden ulaşabilirim, boş forma siparişi verilebilir mi armasız reklamsız
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar nike kataloğuna nereden ulaşabilirim, boş forma siparişi verilebilir mi armasız reklamsızteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilebilir. Satan çok yer var öyle...
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden favori topigimdi bu, acayip heyecanlanirdim yeni formalari görmek icin.
Simdi icine girecek adam olmayinca neyleyim formasini diyorum.
Ortada dogru düzgün futbolcu yok, formam tarz olsa ne olur.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi gün dostuyuz diosun yani...
Merak etmiyorum sadece, formanin sekli ne olursa olsun umrumda degil suanda.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum