Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beklemekten yorulduk..
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim bir arkadas var, adidas merkezinda forma tasarimci olarak calisiyor. Adidas takimlari 5 degisik kategorilere ayiriyor. First class Bayern Münih, Chelsea gibi dünyada ünlü kulüpler. Second class Anderlecht, O.Lyon, O. Marseille gibi avrupa liglerinde basarili takimlar. Biz ancak ücüncü yada dördüncü sinif oluruz. Kötü bir ligden biraz vasat üstü bir takimiz. Formalarimiz da o kadar olur. Katalog'dan seceriz ve hic birsey degismez. Özel formalar istiyorsak, kücük markalara yönelmemiz lazim.
      Aynı şekil sınıflandırma Nike'da da var. Mesela nike gsaraya özel forma yapıyor ama biz katalogdan seçiyoruz.

Ayrıca forma sponsorları başarıya çok fazla bakmaz. Forma satışına bakar. Zaten forma satışıda başarıyla birlikte gelir
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• afs abıden ses yok mu ? valla verecegı bılgılerı sabırsızlıkla beklıyorum.....

Yorum

• Ali fuat abiiiiiiiiii nerdesin yaaa
          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• en az 3 forma almak istiyorum. Trabzonsporuma uzaktan olsa da biraz destek ve yardim olmak istiyorum, ama forma yok, elimiz kolumuz bagli.
            En son Alika87 tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 18:37.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• afs abiye twitter'dan sordum bugün görüşme olup olayacağını, yarım saat kadar önce; "Haber gelmedi henüz, foruma yazamadım" dedi.
              En son Kerimsel tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 17:50.

Yorum

• 26.05.2011 de yazılmış. Paulinho

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Corinthians
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en az 3 forma almak istiyor. Trabzonsporuma uzaktan olsa da biraz destek ve yardim olmak istiyorum, ama forma yok, elimiz kolumuz bagli.
                  aynen öyle renkdaşım gecen sene 3 temmuzda çıkmıştı formalar

bu sene daha tarih bile belli değil ts cluba sordum temmuz sonu dedi bn de eylülde çıksaymış dedim yeni yönetimin yaptığı 16.beceriksizlik

Yorum

• arkadaşlar nike kataloğuna nereden ulaşabilirim, boş forma siparişi verilebilir mi armasız reklamsız
                    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar nike kataloğuna nereden ulaşabilirim, boş forma siparişi verilebilir mi armasız reklamsız
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar nike kataloğuna nereden ulaşabilirim, boş forma siparişi verilebilir mi armasız reklamsız
                        Verilebilir. Satan çok yer var öyle...
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Verilebilir. Satan çok yer var öyle...
                          Çok Teşekküler..
                          ~Twitter ~

Yorum

• Önceden favori topigimdi bu, acayip heyecanlanirdim yeni formalari görmek icin.

Simdi icine girecek adam olmayinca neyleyim formasini diyorum.

Ortada dogru düzgün futbolcu yok, formam tarz olsa ne olur.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önceden favori topigimdi bu, acayip heyecanlanirdim yeni formalari görmek icin.

Simdi icine girecek adam olmayinca neyleyim formasini diyorum.

Ortada dogru düzgün futbolcu yok, formam tarz olsa ne olur.
                              iyi gün dostuyuz diosun yani...

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi gün dostuyuz diosun yani...
                                Almam, almayacagim diye bir cümle kullandim mi?

Merak etmiyorum sadece, formanin sekli ne olursa olsun umrumda degil suanda.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X