Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uygulaması internete yüklemesi sadece on dakika ayırdım fazlası israf benim için.

Aklımda çok daha güzel fikirler, çok daha şık tasarımlar var ama karşılığı olmadıktan sonra bir anlamı yok.
    abi sen biliyorsun bu işi

klüpte de biraz profesyonellik olsa bu ve bunun gibiler çıksa çok güzel olurdu

---

Gerçi ozamanda bir t-shirtü 50 liradan satarız artık
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• ..............
      ...imza...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sezon fontlarimiz gercekten cok kötü. Allah izin verirse pazar günü Türkiyeye geliyorum ve bordo formami alacagim fakat arkasina o yazidan kesinlikle yazdirmam. Üstelik bordo formaya beyaz yazida hic yakismamis, kollardaki maviye en güzel mavi yazi uyum saglar.

Bence Nike'in yeni sezon fontlarindan en güzeli Barcelonanin kullandigi font. Milli Takimin kullandigi fontda cok hosuma gidiyor.

.

Yorum

• Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam İtalyan ekibi Fiorentina ile karşılaşacak. Bu maçın duyurusunu resmi twitter adresinden yapan Sarı Kırmızılılar çok tartışılacak bir olaya imza attı.

"Sezonu TERTEMİZ açıyoruz! Fiorentina maçında "Beyaz" forma ile sahadayız!" cümlesini paylaşan kulüp, 'tertemiz' ve 'beyaz' kelimelerini vurgulamak için büyük harflerle yazdı.

Sarı Kırmızılı kulüp böylece, geçen sezon şike iddiaları ile çalkalanan ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermede bulunmuş oldu.

Son zamanlarda araları tarihte olmadığı kadar açık ve gergin olan iki kulübün Sarı Lacivertli cephesinden bu îmâya karşılık nasıl bir tepki verieleceği ise merak konusu...

Beyaz formaya 'tertemiz' kelimesi.. Tanidik geliyor mu?
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam İtalyan ekibi Fiorentina ile karşılaşacak. Bu maçın duyurusunu resmi twitter adresinden yapan Sarı Kırmızılılar çok tartışılacak bir olaya imza attı.

"Sezonu TERTEMİZ açıyoruz! Fiorentina maçında "Beyaz" forma ile sahadayız!" cümlesini paylaşan kulüp, 'tertemiz' ve 'beyaz' kelimelerini vurgulamak için büyük harflerle yazdı.

Sarı Kırmızılı kulüp böylece, geçen sezon şike iddiaları ile çalkalanan ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermede bulunmuş oldu.

Son zamanlarda araları tarihte olmadığı kadar açık ve gergin olan iki kulübün Sarı Lacivertli cephesinden bu îmâya karşılık nasıl bir tepki verieleceği ise merak konusu...

Beyaz formaya 'tertemiz' kelimesi.. Tanidik geliyor mu?
              Yok artık.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://trabzonspor.com.tr/Urunler_10...emiz_OTcx.aspx

Düşünce güzel ama uygulama yine tatmin edici değil.. Şu tarz ürünleri Nike yapsın arkadaş en az 10 kat daha güzel olacak..
                Ne kadar Trabzonsporlu olursa olsun şunu giyecek bir kişi var mıdır?
                25 lirayı geçtim bedava olsa giymem.

Yorum

• Bugün gördüm tişörtü yakından canlı gözlerle emin olun gerçeği daha skandal..

Formaların altında küçük gözüken yazılar var ya oraya her formanın altına 70'ler 80'ler 90'lar diye yazıyor.. Evet bunda bir şey yok ama o baskı değil yazılar hep yapıştırma.. Yani Allah'a emanet

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu da diğerleri ile birlikte;

Bu neya ortadakiler Milli takimin 2003 te giydigi formaya benziyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uygulaması internete yüklemesi sadece on dakika ayırdım fazlası israf benim için.

Aklımda çok daha güzel fikirler, çok daha şık tasarımlar var ama karşılığı olmadıktan sonra bir anlamı yok.
                      Tasarimlar uygulanacak kalitede tsclub da cikanlar ise cok kötü.

Yorum

• bugünkü gaysay macinda en üzüldügüm giydikleri konclaridi ( beyaz ve üste saro kirmizi, bize niye böyle konclar yapmiyorlar. bizimki ya beyaz bordo yada beyaz mavi. bizim icin 3 renk üretmeleri zor

Yorum

• http://store.acmilan.com/it/milan-ma...tic-12-13.html (Resim yüklemeyi beceremediğim için linki yazdım kusura bakmayın)

Milanın bu seneki formaları gördüğüm en iyi formalardan.Kalitesi çok üst düzey.Hep bizimde böyle beyaz yakalı çubuklu bir formamız olmasını istemişimdir.Benim çok hoşuma gidiyor bu tarz formalar Ayrıca Milanın formayı böyle özel bir çantayla satmasıda iyi düşünülmüş bir şey.Gerçi biraz daha pahalı.Çantanın parasınıda alıyorlar herhalde çantasız satılanlar daha ucuz Keşke bizimkilerde böyle şeyler düşünebilse Ayrıca çubuklar arasındaki İtalya bayrağıda çok güzel bir ayrıntı olmuş bence.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ali fuat abi bu forma neyin nesidir? Barcelonanin retro formasimi?
                              ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ali fuat abi bu forma neyin nesidir? Barcelonanin retro formasimi?
                                Barcelona'nın değil.

Copa bir spor markası sadece.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X