Seçilen formalar hakkında bilgim yok malesef. Ben katalog formalarına göre tahmin yapmıştım ama dün Nevzat Aydın 3 formamız olacak 2 si katalogdan değil diyince iş değişti tabi. Bekleyelim görelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar çoktan seçildi tasarım göndersekte bi işe yaramıcakTrabzoNapoli
) ama sen gene tasarla vizyonumuz genişliyorr gördükçe
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel forma giyeceğiz demişti, sonra ne oldu, yine katalog yine katalog.
İnşallah bu sefer doğru çıkar.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel demisti, katalogdan degil dememisti.)) eğlenceli formadan neyi kastett,ğ,ni hala anlamadımm
)
Yorum
-
İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bırak satsınlar. Ordan alsın millet orijinal alıp takımlara faydası dokunmasın..Abi bunun için seviyorum bu forumu,
zihnim açılıyor yemin ederim,
kimin aklına gelir şu söylediğin,çok haklısın çook.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçilen formalar hakkında bilgim yok malesef. Ben katalog formalarına göre tahmin yapmıştım ama dün Nevzat Aydın 3 formamız olacak 2 si katalogdan değil diyince iş değişti tabi. Bekleyelim görelim.
İnşallah bu seneki gibi saçmalamamışlardır .
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hiç dikkat ettinizmi???
brezilya=nike arjantin=adidas, barcelona=nike r.madrid=adidas ,şikebahçe=adidas ğs=nike
inter=nike milan=adidas dortmund=puma (rudolf dassler) münih=adidas (adolf dassler) TRABZONSPOR=NİKE şikebahçe=adidas
ezeli rekabetlerde bile markaların yarışı var))
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmuyorum Mainz forması gibi olmaz, onlarında özel ama katalog'tan bi farkı yok.
Yorum
-
dün ts club genel müdür yardımcısıyla yarım saate yakın burada bahsi geçen konulardan konuştuk beklentilerimizden sözettim oda bana yeni yapılanmadan bahsetti. üsküdar - sabiha gökçen konseptindenbahsetti ve yeni yerlerde açılacak mağaza için yer arayışlarından bahsetti.
bu sene katalog dışı 2 forma için anlaşma yapılmış 2014-2015 sezonu içinde elit kategori nike hollanda için anlaşma yapılmış.
mağazadaki yeni sezon ürünlerdene çeşitlerden fiyattan malzeme kalitesinden konuştuk bayağı heyecanlı bizim gibi düşünen ama düşündüklerini faaliyete geçirecek yardımı yapacak yöneticiler bekliyor gibiydi gözlemim.
bu arada önümüzde ki günlerde taraftarların tasarımlarını görmek için bir organizasyon yapılacakmış yarışma gibi birşey.En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 27.05.2013, 13:46.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum