Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seçilen formalar hakkında bilgim yok malesef. Ben katalog formalarına göre tahmin yapmıştım ama dün Nevzat Aydın 3 formamız olacak 2 si katalogdan değil diyince iş değişti tabi. Bekleyelim görelim.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar çoktan seçildi tasarım göndersekte bi işe yaramıcak TrabzoNapoli
      dedim ya ortak yapcak bişey yokkk) ama sen gene tasarla vizyonumuz genişliyorr gördükçe

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özel forma giyeceğiz demişti, sonra ne oldu, yine katalog yine katalog.

İnşallah bu sefer doğru çıkar.
        Özel demisti, katalogdan degil dememisti.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özel demisti, katalogdan degil dememisti.
          gecen sezona başlamadan nevzzat şakar 2013 için bu sene değil ama diğer sezon formalarımızı herkes çok konuşacak ama tabi bu senekilerde çok eğlenceli formalar olacak demişti)) eğlenceli formadan neyi kastett,ğ,ni hala anlamadımm)

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önümüzdeki sezon ikisinden birini dış saha forması olarak bekliyorum

Bu şekilde de tasarımlara başlayalım dedim.

Manu kullanmıştı bu tasarımı, ikisi de güzel, her sene bordo forma şart diye düşünüyorum, bordoya daha yakınım.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Çizgili olacaksa bordo agırlıklı olsun. Bu seneki fiyaskoydu

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bırak satsınlar. Ordan alsın millet orijinal alıp takımlara faydası dokunmasın..
                Abi bunun için seviyorum bu forumu,
                zihnim açılıyor yemin ederim,
                kimin aklına gelir şu söylediğin,çok haklısın çook.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Seçilen formalar hakkında bilgim yok malesef. Ben katalog formalarına göre tahmin yapmıştım ama dün Nevzat Aydın 3 formamız olacak 2 si katalogdan değil diyince iş değişti tabi. Bekleyelim görelim.
                  3 senedir aynı laflar.
                  İnşallah bu seneki gibi saçmalamamışlardır .

Yorum

• Umuyorum Mainz forması gibi olmaz, onlarında özel ama katalog'tan bi farkı yok.

Yorum

• Nevzat Aydın bu seferde dogruyu söylemiyorsa bişeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum

Yorum

• arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi???
                        brezilya=nike arjantin=adidas, barcelona=nike r.madrid=adidas ,şikebahçe=adidas ğs=nike
                        inter=nike milan=adidas dortmund=puma (rudolf dassler) münih=adidas (adolf dassler) TRABZONSPOR=NİKE şikebahçe=adidas
                        ezeli rekabetlerde bile markaların yarışı var))

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi???
                          brezilya=nike arjantin=adidas, barcelona=nike r.madrid=adidas ,şikebahçe=adidas ğs=nike
                          inter=nike milan=adidas dortmund=puma (rudolf dassler) münih=adidas (adolf dassler) TRABZONSPOR=NİKE şikebahçe=adidas
                          ezeli rekabetlerde bile markaların yarışı var))
                          Bilinçli yapılıyor. Özellikle Nike pazara girdi gireli bu durum böyle. Hatta dünya kupalarında bile takımların değil markaların yarışı var, bir söylentiye göre takımların lobilerinde giydikleri marka önemliymiş.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umuyorum Mainz forması gibi olmaz, onlarında özel ama katalog'tan bi farkı yok.

bu formanın mavi üzerine bordo şeritlisi fena olmaz aslında.

Yorum

• Yeni yönetim kulübümüz için hayırlı olsun..

Onlardan ilk istediğim, TRABZONSPOR' a yakışır bir forma yapılmasıdır.

Her sene birbirinin aynı, çizgileri kalınlaştır, incelt....vs. amatör formalardan bıktık.

Yorum

• dün ts club genel müdür yardımcısıyla yarım saate yakın burada bahsi geçen konulardan konuştuk beklentilerimizden sözettim oda bana yeni yapılanmadan bahsetti. üsküdar - sabiha gökçen konseptindenbahsetti ve yeni yerlerde açılacak mağaza için yer arayışlarından bahsetti.
                                bu sene katalog dışı 2 forma için anlaşma yapılmış 2014-2015 sezonu içinde elit kategori nike hollanda için anlaşma yapılmış.
                                mağazadaki yeni sezon ürünlerdene çeşitlerden fiyattan malzeme kalitesinden konuştuk bayağı heyecanlı bizim gibi düşünen ama düşündüklerini faaliyete geçirecek yardımı yapacak yöneticiler bekliyor gibiydi gözlemim.
                                bu arada önümüzde ki günlerde taraftarların tasarımlarını görmek için bir organizasyon yapılacakmış yarışma gibi birşey.
                                En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 27.05.2013, 13:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X