Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz forma. Gerisi hikaye.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• beyaz formayı beğendim diğer iki forma tam anlamıyla rezalet.
      TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• mavi ağırlıklı formaya ihtiyacımız vardı bence bu sene,2.formamız mavi ağırlıklı olmalıydı,yıllardır 2. forma bordo hep
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Cewwat cool arkada telefonuyla Cady Crash Saga oynuyor
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hangi font kullanılacak acaba.
            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Beyaz forma dışındakiler güzel bence,beyaz forma şuradaki olsa daha güzel olurdu.

"Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Futbolcuların arkasında beyaz kireç boyalı bir duvar, onun da orta yerleri dökülmüş hatta küflenmiş böyle bir ortamda forma tanıtımı yapılıyor. Tam bir rezalet....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Beyaz forma güzel de kolları Bordo-Mavi olsaydı dehşet olurdu..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim yorumum neden siliniyor anlamıyorum Formalara dandik demek nike ile anlaşmayın kappa yada pumaya geçin demek silinme nedenimi?
                    Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

İyice bakmadan isyan etmeyelim...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bence hepsi rezalet! Bizde kim o formalari secti se onu hemen isten etmeliler!

Yorum

• Teşekkürler Nevzat Aydın 5 senedir adam gibi 2 forma göremedik.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Emre'de tam bir futbolcu tipi var.. Hiç tanımayan biri görse futbolcu olduğunu anlar.. Bu yıl inşallah sezona damga vuracak.. !
                          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Yapmayin lutfen takim beğenilmiyor transferler beğenilmiyor bunda haklisiniz yonetim istifa ee formalarda beğenilmiyo nerde taraftarlik nerde destek ben fazla beğenmeme rağmen alıcam destek olsun takıma
                            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Nike ile bu iş olmadığını defalarca söyledik ama nedense kimse tepki vermiyor..
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Sızmadı sızmadı dedik meğerse 1 aydır sızmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X