Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Amerika modelini bize uyarladım.
      En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 09.06.2016, 21:55.

Yorum

• .
        En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 09.06.2016, 22:08.

Yorum

• arkadaşlar ne kadar meraklıyız bu araplara ya ortada emirates yok bişey yok her formaya fly emirates kabak tadı verdi artık tamam tasarımlar güzel eyvallah ta arap koyana kadar Türk koyun yapıştır Türk Hava Yollarını nolacak yani.. adamlarla anlaşsak bu kadar reklam olmazdı
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar ne kadar meraklıyız bu araplara ya ortada emirates yok bişey yok her formaya fly emirates kabak tadı verdi artık tamam tasarımlar güzel eyvallah ta arap koyana kadar Türk koyun yapıştır Türk Hava Yollarını nolacak yani.. adamlarla anlaşsak bu kadar reklam olmazdı
            Bir konuda haklısın ancak ikisinin de ihtimali yok gibi.. THY imkansız da Emirates de imkansıza yakın..

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amerika modelini bize uyarladım.
              Bizim renklerimizle siyah değil gri daha uygun.
              Bordo, siyah renkte boğuluyor.
              Koyu bir gri daha makbul sanki.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim renklerimizle siyah değil gri daha uygun.
                Bordo, siyah renkte boğuluyor.
                Koyu bir gri daha makbul sanki.
                ?
                gri forma puma.jpg

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ABD'nin forması da güzel ama aynı tasarıma sahip Fransa'nın giyeceği beyaz forma bize daha uygun. Her yıl bir beyaz formamız oluyor zaten. Olacaksa böyle olsun.

Yorum

arkadaşlar ne kadar meraklıyız bu araplara ya ortada emirates yok bişey yok her formaya fly emirates kabak tadı verdi artık tamam tasarımlar güzel eyvallah ta arap koyana kadar Türk koyun yapıştır Türk Hava Yollarını nolacak yani.. adamlarla anlaşsak bu kadar reklam olmazdı
                      Beğenmezsen bakma kardeşim. Ben bunu kullanıyorum sponsorlar netleşene kadar. Emir verir gibi konuşmanın ne anlamı var?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ölçme imkanımız olsa; bu sayfada en çok emeği olan kişinin a f s abi olduğunu herkes görürdü. Onu eleştiren arkadaşlarımızın da aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Onunla birlikte, trabzonsporkits, the_storm_boy başta olmak üzere forma tasarımı yapan ve duyumlarını ileten diğer arkadaşlara da baştan teşekkür edeyim.

Burada mevzu şu bence;
                        Duyum alıp yanılmak ayıp ya da günah değil. Taraftarı kandırma ve bu yolla onlarla alay etme amacı taşımadığı sürece edindiği bir bilginin doğru çıkmaması nedeniyle kimseyi ayıplayamayız. Buradaki ölçü, her duyduğunu "bu kesin bilgi" diye aktarıp taraftarı yanıltmamak olmalı.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ölçme imkanımız olsa; bu sayfada en çok emeği olan kişinin a f s abi olduğunu herkes görürdü. Onu eleştiren arkadaşlarımızın da aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Onunla birlikte, trabzonsporkits, the_storm_boy başta olmak üzere forma tasarımı yapan ve duyumlarını ileten diğer arkadaşlara da baştan teşekkür edeyim.

Burada mevzu şu bence;
                          Duyum alıp yanılmak ayıp ya da günah değil. Taraftarı kandırma ve bu yolla onlarla alay etme amacı taşımadığı sürece edindiği bir bilginin doğru çıkmaması nedeniyle kimseyi ayıplayamayız. Buradaki ölçü, her duyduğunu "bu kesin bilgi" diye aktarıp taraftarı yanıltmamak olmalı.
                          ilk 10

Kimler cevaplamış?

En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 12:38.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Herşeyi bi kenara bırakalım isteyen inanır istemeyen inanmaz orası ayrı konuda. Forma sizdiracak kişiler lütfen kalitesiz bir fotoğraf çekip paylaşmayın. İlk olarak insanlar o şekilde görüp kötü diyip almayabiliyorlar. Ben duyumlarimi sponsorlar aciklaninca buradan paylaşacağım.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beğenmezsen bakma kardeşim. Ben bunu kullanıyorum sponsorlar netleşene kadar. Emir verir gibi konuşmanın ne anlamı var?

beğenmedim demedim bu 1
                              emir verir gibi konuşmadım bu 2
                              arap olacağına Türk olsun dedim bu da 3
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

beğenmedim demedim bu 1
                                emir verir gibi konuşmadım bu 2
                                arap olacağına Türk olsun dedim bu da 3
                                İstediğimi yaparım buda 4

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X