Hayır bu kadar esrarengiz tutulmasına kızıyorum.Çıkartıyorsanız çıkardın alacağım varsada kabak tadı vermeye başladı.Nedir yanı bu.Bir açıklama yapın şu gün tanıtım yapılacak diyin temmuz ayındayız uefa maçlarımız var formaları görmemiz için illa yönetici akrabamız olması mı gerek.Hiç unutmuyorum Trabzon'da formalarımız çıkmatan tanıtılmadan birileri sırtına giymişti..
İBB için ne kadar şans ise bizim için de o kadar şanstır.
Bugün Türkiye'deki herhangi Nike Store'a girdiğimde Trabzonspor ürününe ulaşamıyorsam Umbro, Puma, Adidas, Nike, Lotto vs. ne olursa olsun farketmez.
Adidas oldu diyelim ki, Sivasspor'a ürettiği formalardan giyeriz.
Adamlar Avrupa başarısına, hiç olmadı ligdeki başarılarına bakıyorlar.
Dediğimiz gibi, yöneticilerimizdeki bu sıkıntı hallolursa, Nike ile yola devam.
Hallolmazsa Nike Adidas farketmez.
Adidas oldu diyelim ki, Sivasspor'a ürettiği formalardan giyeriz.
Adamlar Avrupa başarısına, hiç olmadı ligdeki başarılarına bakıyorlar.
Dediğimiz gibi, yöneticilerimizdeki bu sıkıntı hallolursa, Nike ile yola devam.
Hallolmazsa Nike Adidas farketmez.
benim bir arkadas var, adidas merkezinda forma tasarimci olarak calisiyor. Adidas takimlari 5 degisik kategorilere ayiriyor. First class Bayern Münih, Chelsea gibi dünyada ünlü kulüpler. Second class Anderlecht, O.Lyon, O. Marseille gibi avrupa liglerinde basarili takimlar. Biz ancak ücüncü yada dördüncü sinif oluruz. Kötü bir ligden biraz vasat üstü bir takimiz. Formalarimiz da o kadar olur. Katalog'dan seceriz ve hic birsey degismez. Özel formalar istiyorsak, kücük markalara yönelmemiz lazim.
Yorum