Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yuh arkadaş .d.d kızlara boyadan formam mı giydirmişler ne

Yorum

Halil ' in niye bu takıma gittiği belli oldu

Yorum

• eğer bu sayede futbolcu transferi yapacaksak bizde böyle tanıtalım
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Böyle bir tanıtım yapsak satışlar patlama yapar
          Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• Hayır bu kadar esrarengiz tutulmasına kızıyorum.Çıkartıyorsanız çıkardın alacağım varsada kabak tadı vermeye başladı.Nedir yanı bu.Bir açıklama yapın şu gün tanıtım yapılacak diyin temmuz ayındayız uefa maçlarımız var formaları görmemiz için illa yönetici akrabamız olması mı gerek.Hiç unutmuyorum Trabzon'da formalarımız çıkmatan tanıtılmadan birileri sırtına giymişti..

Yorum

• nike formalari bes para etmez. adidastan baskasi yalan.

Yorum

• şimdi birisi çıkıp en iyisi kappa diyecek
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Porto'nun çubuklusu çok iyi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre en güzel çubuklu formamız

1996-97 forması

Üzerinde bazı değişikliklerle harika bir forma olurdu.
                    Çok güzel yakalamışsın, al aynısını giy bugün hiç sırıtmaz.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İBB için ne kadar şans ise bizim için de o kadar şanstır.

Bugün Türkiye'deki herhangi Nike Store'a girdiğimde Trabzonspor ürününe ulaşamıyorsam Umbro, Puma, Adidas, Nike, Lotto vs. ne olursa olsun farketmez.

Adidas oldu diyelim ki, Sivasspor'a ürettiği formalardan giyeriz.
                      Adamlar Avrupa başarısına, hiç olmadı ligdeki başarılarına bakıyorlar.
                      Dediğimiz gibi, yöneticilerimizdeki bu sıkıntı hallolursa, Nike ile yola devam.
                      Hallolmazsa Nike Adidas farketmez.
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adidas oldu diyelim ki, Sivasspor'a ürettiği formalardan giyeriz.
                        Adamlar Avrupa başarısına, hiç olmadı ligdeki başarılarına bakıyorlar.
                        Dediğimiz gibi, yöneticilerimizdeki bu sıkıntı hallolursa, Nike ile yola devam.
                        Hallolmazsa Nike Adidas farketmez.
                        benim bir arkadas var, adidas merkezinda forma tasarimci olarak calisiyor. Adidas takimlari 5 degisik kategorilere ayiriyor. First class Bayern Münih, Chelsea gibi dünyada ünlü kulüpler. Second class Anderlecht, O.Lyon, O. Marseille gibi avrupa liglerinde basarili takimlar. Biz ancak ücüncü yada dördüncü sinif oluruz. Kötü bir ligden biraz vasat üstü bir takimiz. Formalarimiz da o kadar olur. Katalog'dan seceriz ve hic birsey degismez. Özel formalar istiyorsak, kücük markalara yönelmemiz lazim.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

böyle bir tanıtım yaparsak türkiyedeki genç ve abaza yüzde 15 dilimi fanatik Trabzonspor'lu yaparız

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özel formalar istiyorsak, kücük markalara yönelmemiz lazim.
                            Bunu söylemek istemiştim.

Yorum

• Her takım cıkardı bız bız yıne sona kaldık vay arkdas
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her takım cıkardı bız bız yıne sona kaldık vay arkdas
                                Abicim her takım çıkardı dedin de bir gs çıkardı.
                                Yine sona kaldık demişin her zaman en önce biz çıkarıyorduk formaları.

ABD 100.yıl forma
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 15:08.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X