İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın Twitter'da katalogdan forma tahmin edenlere "bulamayabilirsiniz" dedi imalı imalı
farklı bir tasarım olur umarım, gerçi bize önce sahada o formayı taşıyabilecek ruhlar gerekli
İnanmayın Nevzat Aydın'ın dediklerine, geçen sene de aynılarını söylüyordu.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 forma ikisi katalogdan değilmiş öyle dedi Nevzat Aydın twitter'da.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmayın Nevzat Aydın'ın dediklerine, geçen sene de aynılarını söylüyordu.7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin yanlışın var bence, geçen sene için söylenmedi
İnşallah bu sefer doğru çıkar.
Yorum
-
Neden biz her sene formaları görmek için temmuz ayını bekliyoruz? Formaların tanıtımı daha önce yapılmalı diğer büyük avrupa kulüpleri gibi.Ben çok yazan birisi değilimdir takip ettiğim kadarıyla afs abi vardı büyük ihtimal afs abinin formalarla ilgili bilgisi vardır ama uzun zamandır mesajını göremiyorum malesef.
En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 24.05.2013, 21:16.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum