Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydın Twitter'da katalogdan forma tahmin edenlere "bulamayabilirsiniz" dedi imalı imalı
    farklı bir tasarım olur umarım, gerçi bize önce sahada o formayı taşıyabilecek ruhlar gerekli
    3 forma ikisi katalogdan değilmiş öyle dedi Nevzat Aydın twitter'da.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Muharrem USTA' ya forma konusunda mail attım. Taraftar önerilerini dikkate almalarını önerdim. Başkan olursa inşallah dikkate alır önerimi )
      Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Galatasaray bu sene bir tane özel forma giydi. Bizim seneye 2 tane giyeceğimizi söylüyor Nevzat Aydın.

2014-15'te hepsi özel diyor.

Bence özel dediği tüm formalar Elit Seri..

Yorum

• Nevzar Şakar'ın özel formadan ne anladığı meçhul. Bence, ona göre özel forma katalogta bordo mavi olmayan modellerin bize uygun renginin üretilmiş halidir. Hiç ama hiç umutlu değilim.
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Nevzat Aydın Twitter'da katalogdan forma tahmin edenlere "bulamayabilirsiniz" dedi imalı imalı
            farklı bir tasarım olur umarım, gerçi bize önce sahada o formayı taşıyabilecek ruhlar gerekli

İnanmayın Nevzat Aydın'ın dediklerine, geçen sene de aynılarını söylüyordu.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 forma ikisi katalogdan değilmiş öyle dedi Nevzat Aydın twitter'da.
              Adam Nike katalogu yerine Kappa'dan seçmiş meğerse.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnanmayın Nevzat Aydın'ın dediklerine, geçen sene de aynılarını söylüyordu.
                senin yanlışın var bence, geçen sene için söylenmedi
                7
                Cngz_61

Yorum

senin yanlışın var bence, geçen sene için söylenmedi
                  Özel forma giyeceğiz demişti, sonra ne oldu, yine katalog yine katalog.

İnşallah bu sefer doğru çıkar.

Yorum

• Bu sene 3 formadan 2 si katalog da olmayan modellermiş. Seneye ise hiçbiri katalogdan olmayacakmış. Nevzat Aydın yazmış bakalım umarım doğru çıkar.

Yorum

• Allahtan sezonu erken açacağız da fazla beklemeyiz formaları görmek için..

Yorum

• Temmuz un ilk haftası görürüz işte formalarımızı

Yorum

• Nevzat Aydın, bilgili. kültürlü ve egoist birisi olmasına rağmen forma işinden anlamıyor. Gri formaları özel tasarım diye çıkarmışlardı.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Neden biz her sene formaları görmek için temmuz ayını bekliyoruz? Formaların tanıtımı daha önce yapılmalı diğer büyük avrupa kulüpleri gibi.Ben çok yazan birisi değilimdir takip ettiğim kadarıyla afs abi vardı büyük ihtimal afs abinin formalarla ilgili bilgisi vardır ama uzun zamandır mesajını göremiyorum malesef .
                            En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 24.05.2013, 21:16.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ben sahsen Nevzat Aydin'in secimlerine ve zevklerine guvenmiyorum. Ozellikle bu donemin formalari sonrasi.

Yorum

• Ölen taraftarın ailesi için kulüpten yardım isteyen taraftara "Pazartesi yeni yönetim gelecek ne istiyorsanız onlardan isteyin" denen bir yerde forma yerine bordomavi atlet giymediğinize şükredin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X