kappa formalarımız müthişti. ondan sonra çok sağlam formamız olmadı hiç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İnce çubuklu yeni forma(çocuklar) için 100 tl (yazı dahil)
Bordo ağırlıklı olan(çocuklar için) 90 tl (yazı dahil)
bu nasıl fiyat politikasıdır arkadaş,
gerçekten ayıp derecesinde iş yapıyorlar,yazıklar olsun.
düşündüğüm 4 forma yerine 2 forma aldım,TS Clup forması aldım,
birde kardeşime bana göre tarihimizin en iyi forması olan enerji çubukludan aldım,
ben görevimi yaptım yine yapacağım ama a f s nin işaret ettiği çocuk forması hassasiyetini dikkate almazsanız ortalık şikeci pisliklerin formaları dolar ve ilerisinde onların onursuz taraftarları olmasına göz yummuş olursunuz,imkan sağlayın bize çocukları Trabzonsporlu yapalım.
------------------------------------------------------------------------
Ürün Adı Adet Birim Fiyatı Toplam Fiyat
12Ç12U001 FORMA ŞORT TK F.OKULU (140 Bordo / Mavi Çubuklu Kısa kol İsimli :51 ENES) 1 62,50 TL 62,50 TL
12Ç12U001 FORMA ŞORT TK F.OKULU (128 Bordo / Mavi Çubuklu Kısa kol İsimli :51 KÜRŞAT) 1 62,50 TL 62,50 TL
12E11W020 ÇUBUKLU FORMA (XL Bordo / Mavi Çubuklu Kısa kol ŞL. Logosuz Repect Logosuz İsimli :51 CÜCÜ' LÜ) 1 76,75 TL 76,75 TL
Toplam Tutar (KDV Dahil) : 201,75 TL
Toplam KDV : 24,75 TL
Sepet Tutarı : 201,75 TL
Kargo Ücreti : 0,00 TL
Toplam Sipariş Tutarı : 201,75 TLŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappa formalarımız müthişti. ondan sonra çok sağlam formamız olmadı hiç.Bende var halen bir tane Kappa..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da diğerleri ile birlikte;
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ne garip ama bir kaç sayfa önce fenerbahçe'nin formalarının sırt kesimlerinin TFF talimatnamelerine aykırı olarak çubuklu olduklarını göstermek amacıyla fener forması görseli paylaşmıştım. Akabinde Mesajımın içeriği dahi okunmadan kaldırın bu iğrenç şeyi buradan diye tepki almıştım.
Fakat benim o paylaşımımdan sonra onlarca gs ve bjk forması paylaşıldı kimse kaldırın şu iğrenç şeyleri demedi.
Ne o yoksa İstanbul takımlarını "bazıları dost, bazıları düşman" görme hatası tekrar ediliyor sanırım...
Yorum
-
Yigit, su yukarida koydugun gayseli oyuncular ne alaka?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum