Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    AFS abi Twitter'de paylaştı Belki de formalarımızdan biri budur..

Güzel degil, ayrica icine düsmüs formanin resmen. Bir kücük bedenini getirin.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Forma tasarımlarında arma ve yıldızı büyük yapın, bunun önemini ne zaman anlayacağız merak ediyorum. Bu sene kurtulalım bu amatörlükten ve arma ile yıldızı büyük yapın, profesyonel bir adım atın. Yeni sezon formalarında da bunu istiyoruz
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 22:40.

Yorum

• Precision ve Revolution modelleri söyleniyor, eğer doğru çıkarsa Nevzat Aydın bir daha Trabzonspor camiasına adımını dahi atmamalı, keza formaların sadece biri katalog'dan olduğunu beyan etmişti. Fakat son duyumlar tam tersini gösteriyor.

Yorum

• Nevzat Aydın'ın katalogdan değil dediği formalar olsa olsa renk olarak katalogdan değildir. Yoksa modeller katalogdandır.

Yorum

• afs abi neden yazmıyor artık bu arada?

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              afs abi neden yazmıyor artık bu arada?
              İosla ilgili foruma girmekte sıkıntıları varmış

TRABZONSPOR ~| '
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kim ne derse desin, bu forma geri gelmeli

Tarzım değil. Isınamadım buna bir türlü...

Yorum

• [QUOTE=tirol61;1919110660]
                  İlk olarak CKY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bordo mavi cubuklu

Yorum

• Eğer afs abinin paylaştığı görüntü doğruysa formamız buda olacaksa ilk doğru tahmini ben yapmışım

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tarzım değil. Isınamadım buna bir türlü...
                      aynen yakaları cok kötü bu seneki çubuklunun da yakaları cok kotuydu ortadan kesmişler sanki bordo formamızın yakalrı 10 numaraydı tam v
                      umarım çubuklu formamız v yaka yada polo yaka olur

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        anladım bilmem belki mavisi braz daha koyu olsa daha hoş durur

Maviden bordoya degil de tam tersi nasil durur acaba cok merak ettim...
                        Tasarimi yapan renkta$tan ricamdir (:

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim ne derse desin, bu forma geri gelmeli

Bide Energy formamiz gercekten bize özel olabilir...
                        Cubuklu dedin mi zaten Fener geliyor akillara...
                        Sende cubuklu giyince olmuyor...
                        Ama Energy nasil desem...böyle degi$ik i$te...hani biz biraz ters insanlariz ya...onun gibi sanki

Karadeniz gibi dalgali gözüküyor...
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

psg style ve hollanda style bulamadım
                          ama su iki formayı alıp trabzonspor logosunu istedigim sekilde kenarı yaldızlı sekilde yaptığımda. eminim bizim yöneticilerin yaptığı formalardan kaliteli olacaktır. en azından benim icin. ve hic sevmedigim türk telekom ve ülkerin reklamlarını taşımadan.
                          psg style ve hollanda style buldugum zamanda onlarla ilgili calisma yaparsam 4 adet 2014 sezon formam olacaktır
                          Tebrik ederim renkta$ cok güzel fikir...
                          Aslinda ne var ki...
                          Fiyatlar da uygun...alacan gidecen terziye dicen ki abi $u logoyu dik $uraya...
                          Al sana mis gibi SENIN ISTEDIGIN forma...

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maviden bordoya degil de tam tersi nasil durur acaba cok merak ettim...
                            Tasarimi yapan renkta$tan ricamdir (:

Bide Energy formamiz gercekten bize özel olabilir...
                            Cubuklu dedin mi zaten Fener geliyor akillara...
                            Sende cubuklu giyince olmuyor...
                            Ama Energy nasil desem...böyle degi$ik i$te...hani biz biraz ters insanlariz ya...onun gibi sanki

Karadeniz gibi dalgali gözüküyor...
                            mavi ağırlıklı formalardan yanayım ama dediğin gibi bu modele bordodan maviye daha hoş olur yada mavidn beyaza.
                            energy forması kötü diil aslında ama biraz rötüşe ihtiyacı varr mesela yaka mavi polo yaka olablr ve esilikle beyaz şortla kombine dilmeli çorapta yaka ile aynı renk.biz hep şortları ya bordo ya mavi seçioruz tarihimizde bi çok kere çubuklu altına beyaz şortun süper yakıştığını gördükk

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mavi ağırlıklı formalardan yanayım ama dediğin gibi bu modele bordodan maviye daha hoş olur yada mavidn beyaza.
                              energy forması kötü diil aslında ama biraz rötüşe ihtiyacı varr mesela yaka mavi polo yaka olablr ve esilikle beyaz şortla kombine dilmeli çorapta yaka ile aynı renk.biz hep şortları ya bordo ya mavi seçioruz tarihimizde bi çok kere çubuklu altına beyaz şortun süper yakıştığını gördükk
                              2009-2010 senesinde cubuklunun altina beyaz $ort giyiyorduk...ve dedigin gibi cok yaki$iyordu...
                              Energy formasinda bencede rötü$ yapilabilir...
                              Özellikle armanin düzenlenmesi lagzim...
                              Tesadüfen yerle$tirilmi$ gibi gözüküyor...
                              Ama cubuklu yerine böyle "dalgali" olmasi bence cok daha ho$...

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2009-2010 senesinde cubuklunun altina beyaz $ort giyiyorduk...ve dedigin gibi cok yaki$iyordu...
                                Energy formasinda bencede rötü$ yapilabilir...
                                Özellikle armanin düzenlenmesi lagzim...
                                Tesadüfen yerle$tirilmi$ gibi gözüküyor...
                                Ama cubuklu yerine böyle "dalgali" olmasi bence cok daha ho$...
                                zaten armaları kulüp sonradan kendi basıo bizim formalarımız şuan hazır ama basım işlemleri başladımı blmiorum geçmiş yıllarda çok güzel çubuklu forma tasarımları gördüm nostalji bölümüne bi bak derimm
                                özellikle 1967 forması kuruluş ruhuna binaen lansedleblrr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X