Allahını seven söylesin bu formalar ne zaman satışa çıkar? 10 oldu soruyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahını seven söylesin bu formalar ne zaman satışa çıkar? 10 oldu soruyorum.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
gold forma kötü bir forma değil hatta bazı futbolcularımızın üzerinde çok ii gözükecek ama ofsporun daha önce o formayı giymesi forma hakkındaki kötü düşünceleri körüklediİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGold forma nasıl bir protesto şekli onu biri anlatırsa sevinirim ?
Sarı renk ise sayısız başarılarımızı.
Tam fener maçında giymelik forma.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu formanın Önündeki çizgileri bordo-mavi yapmak zor değildi...
Ayrıca Arma'ya dikkat
''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
-
Victory ve Enerji formaları güzel. Gerisi fısss. Geçen sezonki kaleci formaları ne alaka onu anlamadım ben... Aynı formayı giyiyoruz yine.Gold formada öle Grinin sarısı... Ne kappa da gördük böle bişey ne puma da.. Benim düşücen Nike bizimle bütünleşmiyor... Bir Kappa ile Trabzonspor bana daha güzel geliyor. Farklılık bakımından... Roma Kappa yla nasıl bütünleşiyorsa bizde Türkiye'de Kappa ile bütünleşebilirdik... Nike Barçayla celticle bütünleşebilir ama bizimle değil...181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF zorunlu kılıyor beyaz formayı
Yahu yok öyle bir kural, geçen sene Galatasaray'ın var mıydı beyaz forması, bu kurallar da bir tek bize geçerli herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahını seven söylesin bu formalar ne zaman satışa çıkar? 10 oldu soruyorum.Not Important..
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahını seven söylesin bu formalar ne zaman satışa çıkar? 10 oldu soruyorum.
Bende Burak'ın fotolarda beyaz formanın kollarında mavi şeritleri gözükmüyor, Colman'da giydiğinde var gözüküyor bunu sormuştum. Bu açıdan kaynaklanan birşey mi diye sormuştum. Arada kaynadı. İnşallah açıdandır pek öyle gibi durmuyor gerçi.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum