İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yani her sene 7 tane Adrianİlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık 38 € vay beeeee
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
abi şu var ya günlerce üzerinde durulması gereken bir konu.hey allahım ya armaya bakİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Belediyenin hediye ettiği korsan formanın haberini yaparken, lisanslı forma diye korsan forma göstermek:
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Ulan midem bulandı!İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediyenin hediye ettiği korsan formanın haberini yaparken, lisanslı forma diye korsan forma göstermek:
http://www.zaguda.net/haber/guncel/b...rmasi/505.html
Yazıklar olsun!Hamiş
Yorum
-
Orcinal forma bunlarİlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru formalarımız bunlar arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyor yahu. Bu kadar da cahil olmayın, yalvarıyorum(!)

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Kulübün Belediye'ye dava acmasi lazim bence. Sahsen ben Baskan olsam hukuki acidan tüm girisimleri yapardim. Kimsenin Trabzonspor'u zarara ugratmaya hakki yok. Hele hele böylesine bir kurumun.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Fıkra niyetine okunur yani.Sorumlusu kim bu işin acaba?İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Ts Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
Yorum
-
Cocuklardaki durum biraz farkli evet. Zaten Cocuk Formalarida cok pahali. Yinede Veliler lisansli ürünleri ellerinden geldigince tercih etmeliler. Mesela korsan bir ürün 20 TL, 20 daha katarsin 40 TL'ye lisansli bir sey bulabilirsin. Ama zaten 20 TL'yi zor veriyorum diyorsan durum degisir tabi.İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..
Sadece Forma alarak degil, maclara götürüp o atmosfere tanik olmasi bile cok önemli. Büyük getirisi var.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
O konuda haklısın elbette ki. Benim de çok arkadaşım oldu ilkokulda, ortaokulda. Yoktu durumları ve Trabzonspor'un en küçük bir parçasını giymekten mutlu oluyorlarlardı.İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..
Ama tartıştığımız konu, büyükşehirliğe hazırlanan bir Belediyenin böyle bir yanlışlığı yapması.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum