Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
fiyatlara bakarmisiniz...
simdiki fiyatlara pahalli diyen arkdaslar, abiler acaba elit serisine gecsek ne dicek... fiyatlar ucukmu? evet öyle tabi, sonucta "sadece" bir forma. ben maddi gücü yetmiyen arkadaslarida anliyorum.
ama bence bir orjinal mac formasi birde "taraftar versiyonu" ciksa olur bu is anca. ama ondan sonrada yok efendim ben niye taraftar formasi alim, futbolcu formasi niye bukadar pahalli diyenler olur...
ben anladimki bu is cok zor. galiba bizimkiler elit serisine gecmicek cünkü forma satislarinda büyük düsüs olur... belki gücü yetenler bile almaz bukadar para verilmez deyipte..2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mavi gibi güzel rengi olup onu bizim gibi şekilde yanlış tercihlerle yanlış kullanan başka kulüp yok dünyada. Mavi ona yakışan bordo ve beyaz ile çok daha efektif kullanılabilir. Mesele renklerde değil zevklerde. Bu sezon pricison modelimiz bordo, lazer modelimiz mavi ağırlıklı olsaydı misal, ayrıca bordo ve mavinin tonları doğru ayarlansaydı tadından yenmezdi.
Sizin yapmış olduğunuz mavi laser forma olsaydı, Trabzonspor belki de şuana kadar giydiği en güzel 3 formadan birini giymiş oluyordu..
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegese özel forma giyebilir amma gesenin ilk anlaştığı günden beri söylüyorum nike ın çizgileri gesenin renkleri ile uymlu değil
gesenin renkleriyle oynayacaklar bakın görün...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.
Veya Pricision modeli bordo ağırlıklı Lazer mavi ağırlıklı olsaydı.
Ne dersiniz diyeceğim anlamsız bir soru olacak.En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2012, 17:36.
Yorum
-
Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.Ciddi diyorum. Ali Fuat abi telif hakkı konusunda pürüz çıkarmazsa tabii ki
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler gelin kampanya yapalım.Ali Fuat abinin bu tasarımını toptan bastırıp güzelce giyelim üstümüzeCiddi diyorum. Ali Fuat abi telif hakkı konusunda pürüz çıkarmazsa tabii ki
Yorum
-
Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.
Veya Pricision modeli bordo ağırlıklı Lazer mavi ağırlıklı olsaydı.
Ne dersiniz diyeceğim anlamsız bir soru olacak.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler gelin kampanya yapalım.Ali Fuat abinin bu tasarımını toptan bastırıp güzelce giyelim üstümüzeCiddi diyorum. Ali Fuat abi telif hakkı konusunda pürüz çıkarmazsa tabii ki
Hatta Laser Açık mavi tasarımınada yazın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum