Siyah ne alaka? Bir sezonunun kötü geçmiş olabilir. Sonraki sezon yeni bir başlangıç yaparsınız niye takılıp kalalım. Siyah idman ürünlerinde olabilir fakat formada asla kullanılmamalı, bordo mavi renklere en uygun renk beyaz.
Siyah beyaz, siyah kırmızı, siyah yeşil en çok kullanılan forma renklerinden. Bordo mavi gibi özel bir rengimiz varken gitmiş nelere heves ediyorsunuz. Ne bordoyu ne de maviyi gerektiği gibi kullanamadık ürünlerimizde.
Şükretmeyi hiç bilmiyoruz hiç.
Celtic 2013 / 2014
En son a f s tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 11:47.
Özel tasarım forma olacak olsaydı çoktaan sızdırılırdı(bkz. özel forma yapılan kulüpler). sakın özel forma beklemeyin bence, aynen devam ederiz bu gidişle...
fransa milli takımının beyaz formasını incelemiştim.dokusu çok hafifti.
bu formanın t-shirt olarak satılanını almıştım.çok rahat bir ürün keşke bu bizim forma olsa.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Ben diyorum ki bu formaların kumaşı, ıvırı zıvırı bu firmanın el emeği göz nuru değil bir şekilde başka firmalardan eklenen biçilen formalar yani bize özel değil bize özel bir tek şey yapılmadı, ilk biz aldık ama sonradan alan gs'ye güya avrupa cart curt ayağına en baba ürünleri yaptılar, not düşmek gerekirse bu kazıklama politikasına yönetimimiz öncü oldu çünkü para dönüyor ve yöneticiler para için yönetici.
Hepsini geçtim ben diyorum ki bir markayla anlaşalım ama dünyaca ünlü falan olmasın ama o marka hep bize özel bizim istediğimiz şeyleri her sene bize yapsın, bu neyi azaltır marka değerini mi azaltır ? Yok mu bunun örneği dünyada, ünlü firmalar dışındakilerin giyilmesi çirkin mi olur, anlaşalım giyelim, herhalde avrupa arenasında armalarımızın düşmesinden daha fazla rezil olmayız çünkü dik deriz adama diker.
Ben diyorum ki bu formaların kumaşı, ıvırı zıvırı bu firmanın el emeği göz nuru değil bir şekilde başka firmalardan eklenen biçilen formalar yani bize özel değil bize özel bir tek şey yapılmadı, ilk biz aldık ama sonradan alan gs'ye güya avrupa cart curt ayağına en baba ürünleri yaptılar, not düşmek gerekirse bu kazıklama politikasına yönetimimiz öncü oldu çünkü para dönüyor ve yöneticiler para için yönetici.
Hepsini geçtim ben diyorum ki bir markayla anlaşalım ama dünyaca ünlü falan olmasın ama o marka hep bize özel bizim istediğimiz şeyleri her sene bize yapsın, bu neyi azaltır marka değerini mi azaltır ? Yok mu bunun örneği dünyada, ünlü firmalar dışındakilerin giyilmesi çirkin mi olur, anlaşalım giyelim, herhalde avrupa arenasında armalarımızın düşmesinden daha fazla rezil olmayız çünkü dik deriz adama diker.
Katılıyorum.Görünüşte giydiğimiz Nike ama ne estetik ne de kalite olarak öyle üst düzey değil formalarımız.Üstüne bir de aynı tasarımları dalga geçer gibi çevirip çevirip giydiriyorlar bize.
Nike'a dik dersen o da diker. 3-5 çapulcu para kazansın diye forma amblemlerini amatörlere yaptırırsan sonuç o olur. 5 yıl önce anlaşma yapılmış 5 yıl boyunca seçeceğiz alacağız diye. Alan razı veren razı yani taraftarı ve isteklerini takan yok. Bu 5 yıl içinde istediğini Nike isterse alırsın çünkü ortada sözleşme var. Şimdi bitti sen özel forma istersin kabul ederlerse olur olmazsa yeni firma bakarsın ama sn yine aynı şartları kabul ediyorsan Nike'a bir şey diyemezsin onların işine gelen bu çünkü.
Yorum