normal fiyati 27,95 Euro ve su an 50% ucuza satiliyor, yani 14 Euro...................
Ucuza mal oluyor valla Bunun grisinden var bende. Onun için bunu almak istemiyordum. Ancak böyle boş alırsam doldururum ben onu Türkiye'de rastlamadım böyle boş formaya, yerini bilen varsa yazsın beyler Ortaya çıkan sonucu size de göstereceğim
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
atletikmarket.com'da var gold formamızın reklamsız ve armasız hali, fiyatı da 49 lira.Yine aynı sitede geçen seneki bordo formamızın da ham hali var o da 27 lira.Geçen sene giydiğimiz parçalı formanın hali ise 39 lira.
Oncelikle ilk imkanimda 2 3 tane forma alacagim ama yine elestirilmek icin ellerinden geleni yapmis yetkililerimiz, zorunda oldugumuz icin degil de severek alalim ama yok.. Her sene bu donemlerde bir kere de sorunsuz forma donemi gecirelim disimi kiracagim hicbir zaman tam yapilamiyor. Adamlar nasil olsa taraftar aliyor diye umursamiyor nike'la da kesinlikle bir red mekanizmasi calismiyor neyse o Allahin emri sanki.. Ver ha ondan demislerdir heralde.. Birinde arma ufak birinde yok koltuk altinda nerdeyse vs.. Sortlar konusunda da kesinlikle kumasin ustune arma ve nike amblemi basip gondermisler gibi duruyor.. Arma duasina cikacagiz nerdeyse.. Beyaz forma 4 senedir ayni insan formanin onune dikine ince bordo mavi cubuklar koyabilir ya da kusak seklinde asagi indirir vs yapilabilir yani boyle olmamali..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
GS'nin yeni sezon formalarını görünce ve söylentiye göre şuanki geçici antrenman malzemeler yenilenince yeni bir kriz yaşanacak sanırım...
-
Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi.
Bu konu hakkında birçok kez açıklamalar yapmamıza rağmen kafalardaki soruları gidermemiz için bugün bir kez daha Nike'a gittim, buradaki büyük mağazalardan birinin müdürü olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.
Öncelikle bugünkü ziyaretimden farklı olarak size bazı bilgiler vereyim. Hiç meraklanmayın özel kategorideyiz. Yani Nike'ın Elit Takımlar dediği kategoride ve birçok takımın değil 11+1 (Galatasaray) takımın bulunduğu sınıfta. Bu 12 elit takımın bulunduğu 2011-12 Kataloğunu bugün gördüm, size burdan formaları söylemeyi çok isterdim ancak katalogda formalar ve antreman ekipmanları template olarak var, yani "sır gibi saklanıyor" denilmesinin en büyük nedeni bu.
Nike'ın haberlerde çıkan olayı gerçek, resmi olarak tarih 1 Temmuz. Eğer Galatasaray SK bu tarihten sonra Adidas ürünü kullanırsa, kullandığı her an için ceza ödeyecek Nike'a.
Bir diğer haberimiz ise Nike'ın üretimde geç kaldığı. Bu yukarıda gördüğünüz antreman ürünlerinin geçici olduğu bilgisi var, ne kadar gerçek yakında göreceğiz. Ancak bugünkü abimiz antrenman ürünlerinin bunlar olmadığını ve Nike'ın yeni ürünleri yetiştiremediği için şimdilik geçici ürünlere Türk Telekom, Avea, Ülker reklamlarını bastığını, bu basımların da Türkiye'de gerçekleştiğini söyledi.
Katalogda ilgimi çeken bir diğer nokta ise Shakhtar Donetsk'ten sonra GALATASARAY SK 2011-12 yazması idi, bu güzel bi ayrıntıydı ve topun güzelliği de ayrı bir olay.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
hepsini kovacan var ya hic bisey degil
artik sinir oluyorum
nike sembolü armamizdan daha fazla ön plana cikiyor
birde yamuk yapiyorlar
sonra yeri de dogru yerde degil yetmemis gibi birde ufak yapiyorlar
arkadas forma yi gectim baaare arma yi dogru düzgün yapin hayret birsey almiyorum arkada
beyaz alacam busefer
simdiye kadar hic beyaz almadim
gecen seneden gri formam oldugu icin goldu da almicam
tek beyaz kaliyor böylelikle
off sinir den patliyacam -.-
GS'nin yeni sezon formalarını görünce ve söylentiye göre şuanki geçici antrenman malzemeler yenilenince yeni bir kriz yaşanacak sanırım...
-
Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi.
Bu konu hakkında birçok kez açıklamalar yapmamıza rağmen kafalardaki soruları gidermemiz için bugün bir kez daha Nike'a gittim, buradaki büyük mağazalardan birinin müdürü olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.
Öncelikle bugünkü ziyaretimden farklı olarak size bazı bilgiler vereyim. Hiç meraklanmayın özel kategorideyiz. Yani Nike'ın Elit Takımlar dediği kategoride ve birçok takımın değil 11+1 (Galatasaray) takımın bulunduğu sınıfta. Bu 12 elit takımın bulunduğu 2011-12 Kataloğunu bugün gördüm, size burdan formaları söylemeyi çok isterdim ancak katalogda formalar ve antreman ekipmanları template olarak var, yani "sır gibi saklanıyor" denilmesinin en büyük nedeni bu.
Nike'ın haberlerde çıkan olayı gerçek, resmi olarak tarih 1 Temmuz. Eğer Galatasaray SK bu tarihten sonra Adidas ürünü kullanırsa, kullandığı her an için ceza ödeyecek Nike'a.
Bir diğer haberimiz ise Nike'ın üretimde geç kaldığı. Bu yukarıda gördüğünüz antreman ürünlerinin geçici olduğu bilgisi var, ne kadar gerçek yakında göreceğiz. Ancak bugünkü abimiz antrenman ürünlerinin bunlar olmadığını ve Nike'ın yeni ürünleri yetiştiremediği için şimdilik geçici ürünlere Türk Telekom, Avea, Ülker reklamlarını bastığını, bu basımların da Türkiye'de gerçekleştiğini söyledi.
Katalogda ilgimi çeken bir diğer nokta ise Shakhtar Donetsk'ten sonra GALATASARAY SK 2011-12 yazması idi, bu güzel bi ayrıntıydı ve topun güzelliği de ayrı bir olay.
bizim forumlarda da çıkıyordu onla konuştum bunla görüştüm herşey güzel olacak gazlamaları
olurmu olur gese özel forma giyebilir amma gesenin ilk anlaştığı günden beri söylüyorum nike ın çizgileri gesenin renkleri ile uymlu değil
gesenin renkleriyle oynayacaklar bakın görün
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum