Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Aydın'ın egosuna laf yetiştiremezsiniz.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ts clubın başına tekstil işinden anlayan bir adamın gelmesi gerekiyor..
      şikeci fenerin feneriumda abdullah kığılı var düşünün..
      bizde yemeksepetinden nevzat aydın..
      eleştirirken bunu göz önünde bulundurun..
      nevzat aydın bir iş adamıdır..akıllı kültürlü bir insandır..
      bu tarz adamların yönetimde her daim bulunması gerekiyor..
      alakası olmayan bir yere getirildi..
      dedğim gibi tekstil,giyim sektöründen anlayan bir trabzonsporlu kardeşimizin görevde olması gerekiyor..

Yorum

• 96 saatte 42 bin Galatasaray forması satıldı!

Galatasaray taraftarı yeni sezon formalarına hucüm etti. Kulüpten yapılan açıklamada 96 saatte 42 bin forma satıldığı açıklanırken bu sayının 27 bin adetinin kırmızı forma olduğu belirtildi.

Galatasaray’da yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere, camianın geneli klasik parçalı formayı beğendi. Yalnızca beyaz forma, G.Saray Store’larda taraftarın beğenisine sunulmazken, 10 gün içerisinde bu dizaynın da taraftarlarla buluşacağı öğrenildi. Parçalı ve kırmızı formanın genel satışı sonrası Cimbom, 96 saat, yani 4 gün içerisinde tam 42 bin forma sattı. Bu ilgi yönetimin yüzünü güldürdü.

Satışlarda patlama
        Satılan 42 bin formanın 27 bini Terim’in beğendiği kırmızı foma oldu.

Forma satışını ‘Hedef 1 milyon’ sloganıyla başlatıp yürüten G.Saray yönetimi, kombineden sonra formalarda da rekora gitmeyi planlıyor.

Forma fiyatlarını, satış mağazasını, satış kanallarını, şampiyonlar ligini, marka değerini gözönüne alın bir de bizim yönetimin olayı değerlendirme tarzımızı ve kendi gerçeklerimizi. Boş yere kendimizi yıpratmaya gerek yok, adamlar yatırım yapıyor ve karşılığını bir şekilde alıyorlar.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasaray'ın yeni ürünlerinin sadece sarısını mavi yapınca bakın sonuç ne oluyor?

Doğru renkler, doğru tasarımla buluşunca ortaya zevkli işler çıkarmak mümkün.

Bu mesajı Nevzat Aydın'a da attım twitter üzerinden, daha öncekilerinde olduğu gibi bu mesajada cevap gelmeyecektir eminim. Siz bilin yeter.
            Ben burda tartismaya yol actigimda herkes kiziyordu.

Galatasarayin yeni formasini gördüler mi acaba?

Aynen, ne dediysem cikti. (ben demistim diye söylemiyorum, sadece cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum)

Sirf sari renk olunca formada, sari kirmizi diyorlar formaya.

Icinde mavi gecince, ona bordo mavi diyorlar.

Burda bir celiski var dedim, kimse dinlemedi.

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ts clubın başına tekstil işinden anlayan bir adamın gelmesi gerekiyor..
              şikeci fenerin feneriumda abdullah kığılı var düşünün..
              bizde yemeksepetinden nevzat aydın..
              eleştirirken bunu göz önünde bulundurun..
              nevzat aydın bir iş adamıdır..akıllı kültürlü bir insandır..
              bu tarz adamların yönetimde her daim bulunması gerekiyor..
              alakası olmayan bir yere getirildi..
              dedğim gibi tekstil,giyim sektöründen anlayan bir trabzonsporlu kardeşimizin görevde olması gerekiyor..
              Bildiğim kadarıyla Nevzat Aydın TS Club'un başında değil. Sadece formalarla ilgileniyor. İlgileniyor dediğim senede 1 gün önüne gelen katalogdan forma seçiyor.

Daha ortada anlaşma yok diyor ama seneye kesin katalog olmayacak diyor bu nasıl iş ?

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben burda tartismaya yol actigimda herkes kiziyordu.

Galatasarayin yeni formasini gördüler mi acaba?

Aynen, ne dediysem cikti. (ben demistim diye söylemiyorum, sadece cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum)

Sirf sari renk olunca formada, sari kirmizi diyorlar formaya.

Icinde mavi gecince, ona bordo mavi diyorlar.

Burda bir celiski var dedim, kimse dinlemedi.
                Kimse kırmızı demiyor Galatasaray'ın formalarına.. Sen kendini ifade edemedin. Bizim giydiklerimiz de bordo Galatasaray'ın ürünü de.. Ton farkı var. O daha koyu. Öyle olsa tabi iyi olur.

Ama sen bizim Bordomuz da Galatasaray'ın kullandığı gibi koyu olmalıydı demek yerine Kırmızı giyiyoruz dersen gereksiz tartışma olur..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  96 saatte 42 bin Galatasaray forması satıldı!

Galatasaray taraftarı yeni sezon formalarına hucüm etti. Kulüpten yapılan açıklamada 96 saatte 42 bin forma satıldığı açıklanırken bu sayının 27 bin adetinin kırmızı forma olduğu belirtildi.

Galatasaray’da yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere, camianın geneli klasik parçalı formayı beğendi. Yalnızca beyaz forma, G.Saray Store’larda taraftarın beğenisine sunulmazken, 10 gün içerisinde bu dizaynın da taraftarlarla buluşacağı öğrenildi. Parçalı ve kırmızı formanın genel satışı sonrası Cimbom, 96 saat, yani 4 gün içerisinde tam 42 bin forma sattı. Bu ilgi yönetimin yüzünü güldürdü.

Satışlarda patlama
                  Satılan 42 bin formanın 27 bini Terim’in beğendiği kırmızı foma oldu.

Forma satışını ‘Hedef 1 milyon’ sloganıyla başlatıp yürüten G.Saray yönetimi, kombineden sonra formalarda da rekora gitmeyi planlıyor.

Forma fiyatlarını, satış mağazasını, satış kanallarını, şampiyonlar ligini, marka değerini gözönüne alın bir de bizim yönetimin olayı değerlendirme tarzımızı ve kendi gerçeklerimizi. Boş yere kendimizi yıpratmaya gerek yok, adamlar yatırım yapıyor ve karşılığını bir şekilde alıyorlar.
                  Galatasaray'ın formalarının kalitesi bir yana transferlerin de büyük etkisi var.

O kalitede forma ve iyi transferler olsun bu satışlardan aşağı kalmayız.. Tek fark onlar ürün yetiştirebilirken bizimkiler atıyorum ilk 1 hafta için 20.000 forma getirir stok sorunu yaşanır..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimse kırmızı demiyor Galatasaray'ın formalarına.. Sen kendini ifade edemedin. Bizim giydiklerimiz de bordo Galatasaray'ın ürünü de.. Ton farkı var. O daha koyu. Öyle olsa tabi iyi olur.

Ama sen bizim Bordomuz da Galatasaray'ın kullandığı gibi koyu olmalıydı demek yerine Kırmızı giyiyoruz dersen gereksiz tartışma olur..
                    Ben kendimi ifade edemedim, dogrudur. Ancak olayin nasil oldugunu acikladim.

Bizim bordomuz daha koyu olmaliydi evet + ama icine birazcik mürdüm rengi girmelidir. Birazcik. Visne cürügü mü diyorsunuz, sarap rengi mi diyorsunuz, artik hangisiyse.

Hala ama kirmizi giydigimizi düsünüyorum.

Istersen bir GS formalari ile karsilastirma yapalim, ne dersiniz?

Bu sene gecti artik. Bizim gibi detaya dikkat veren insanlar olmadigi sürece bir sey olmaz.

Nike giyiyoruz mu? Giyiyoruz. O kadar.
                    En son cerasus tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 18:35.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu mont satışa çıkmayacaksa ikide bir fotoğrafını koymasınlar..
                      Tamam, antrenman ürünleri, TSCLUB ürünleri cesitlilik bakimindan farkli farkli renkler ile sunabilirsiniz.

Buna bir sey demem. Ama burdaki ürün bildiginiz polis lambasi gibi olmus. O kirmizi (pembe) hic gitmemis o monta.

Zevk meselesi diyorum, geciyorum.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam, antrenman ürünleri, TSCLUB ürünleri cesitlilik bakimindan farkli farkli renkler ile sunabilirsiniz.

Buna bir sey demem. Ama burdaki ürün bildiginiz polis lambasi gibi olmus. O kirmizi (pembe) hic gitmemis o monta.

Zevk meselesi diyorum, geciyorum.
                        O ürün tek renk ya aynı ürünün logusuzu vs satılıyor zaten Nike mağazalarında.. Şenol Hoca Nike ürünlerini alıp logo bastırıp giyiyor ara ara..

Yorum

• Türk bayrağının hemen yapıştırmışlar. durun bakalım aceleniz ne? beyaz forma chelsea'den esinlenilmiş.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 24.07.2012, 10:23.

Yorum

• Mavi gibi güzel rengi olup onu bizim gibi şekilde yanlış tercihlerle yanlış kullanan başka kulüp yok dünyada. Mavi ona yakışan bordo ve beyaz ile çok daha efektif kullanılabilir. Mesele renklerde değil zevklerde. Bu sezon pricison modelimiz bordo, lazer modelimiz mavi ağırlıklı olsaydı misal, ayrıca bordo ve mavinin tonları doğru ayarlansaydı tadından yenmezdi.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gs Turkiye sartlarinda 1 milyon satmasi imkansiz,en fazla 300-400 bin arasi satar.Trabzonspor olarak formalar daha iyi tasarimda olsaydi 100-150 bin adet rahat satardik ama forma tasarimlari bana gore siradan.

Yorum

• N'Doye'yi de alamadık zaten o sinirle gelip formalara sallayayım biraz dedim. Basit basit formalarımız var Nike ile böyle devam edecekse bırakalım valla yeter skadosadqwdas

Teşekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X