Nevzat Aydın'ın egosuna laf yetiştiremezsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ts clubın başına tekstil işinden anlayan bir adamın gelmesi gerekiyor..
şikeci fenerin feneriumda abdullah kığılı var düşünün..
bizde yemeksepetinden nevzat aydın..
eleştirirken bunu göz önünde bulundurun..
nevzat aydın bir iş adamıdır..akıllı kültürlü bir insandır..
bu tarz adamların yönetimde her daim bulunması gerekiyor..
alakası olmayan bir yere getirildi..
dedğim gibi tekstil,giyim sektöründen anlayan bir trabzonsporlu kardeşimizin görevde olması gerekiyor..
Yorum
-
96 saatte 42 bin Galatasaray forması satıldı!
Galatasaray taraftarı yeni sezon formalarına hucüm etti. Kulüpten yapılan açıklamada 96 saatte 42 bin forma satıldığı açıklanırken bu sayının 27 bin adetinin kırmızı forma olduğu belirtildi.
Galatasaray’da yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere, camianın geneli klasik parçalı formayı beğendi. Yalnızca beyaz forma, G.Saray Store’larda taraftarın beğenisine sunulmazken, 10 gün içerisinde bu dizaynın da taraftarlarla buluşacağı öğrenildi. Parçalı ve kırmızı formanın genel satışı sonrası Cimbom, 96 saat, yani 4 gün içerisinde tam 42 bin forma sattı. Bu ilgi yönetimin yüzünü güldürdü.
Satışlarda patlama
Satılan 42 bin formanın 27 bini Terim’in beğendiği kırmızı foma oldu.
Forma satışını ‘Hedef 1 milyon’ sloganıyla başlatıp yürüten G.Saray yönetimi, kombineden sonra formalarda da rekora gitmeyi planlıyor.
Forma fiyatlarını, satış mağazasını, satış kanallarını, şampiyonlar ligini, marka değerini gözönüne alın bir de bizim yönetimin olayı değerlendirme tarzımızı ve kendi gerçeklerimizi. Boş yere kendimizi yıpratmaya gerek yok, adamlar yatırım yapıyor ve karşılığını bir şekilde alıyorlar.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın yeni ürünlerinin sadece sarısını mavi yapınca bakın sonuç ne oluyor?
Doğru renkler, doğru tasarımla buluşunca ortaya zevkli işler çıkarmak mümkün.
Bu mesajı Nevzat Aydın'a da attım twitter üzerinden, daha öncekilerinde olduğu gibi bu mesajada cevap gelmeyecektir eminim. Siz bilin yeter.
Galatasarayin yeni formasini gördüler mi acaba?
Aynen, ne dediysem cikti. (ben demistim diye söylemiyorum, sadece cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum)
Sirf sari renk olunca formada, sari kirmizi diyorlar formaya.
Icinde mavi gecince, ona bordo mavi diyorlar.
Burda bir celiski var dedim, kimse dinlemedi.
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets clubın başına tekstil işinden anlayan bir adamın gelmesi gerekiyor..
şikeci fenerin feneriumda abdullah kığılı var düşünün..
bizde yemeksepetinden nevzat aydın..
eleştirirken bunu göz önünde bulundurun..
nevzat aydın bir iş adamıdır..akıllı kültürlü bir insandır..
bu tarz adamların yönetimde her daim bulunması gerekiyor..
alakası olmayan bir yere getirildi..
dedğim gibi tekstil,giyim sektöründen anlayan bir trabzonsporlu kardeşimizin görevde olması gerekiyor..
Daha ortada anlaşma yok diyor ama seneye kesin katalog olmayacak diyor bu nasıl iş ?
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen burda tartismaya yol actigimda herkes kiziyordu.
Galatasarayin yeni formasini gördüler mi acaba?
Aynen, ne dediysem cikti. (ben demistim diye söylemiyorum, sadece cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum)
Sirf sari renk olunca formada, sari kirmizi diyorlar formaya.
Icinde mavi gecince, ona bordo mavi diyorlar.
Burda bir celiski var dedim, kimse dinlemedi.
Ama sen bizim Bordomuz da Galatasaray'ın kullandığı gibi koyu olmalıydı demek yerine Kırmızı giyiyoruz dersen gereksiz tartışma olur..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 saatte 42 bin Galatasaray forması satıldı!
Galatasaray taraftarı yeni sezon formalarına hucüm etti. Kulüpten yapılan açıklamada 96 saatte 42 bin forma satıldığı açıklanırken bu sayının 27 bin adetinin kırmızı forma olduğu belirtildi.
Galatasaray’da yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere, camianın geneli klasik parçalı formayı beğendi. Yalnızca beyaz forma, G.Saray Store’larda taraftarın beğenisine sunulmazken, 10 gün içerisinde bu dizaynın da taraftarlarla buluşacağı öğrenildi. Parçalı ve kırmızı formanın genel satışı sonrası Cimbom, 96 saat, yani 4 gün içerisinde tam 42 bin forma sattı. Bu ilgi yönetimin yüzünü güldürdü.
Satışlarda patlama
Satılan 42 bin formanın 27 bini Terim’in beğendiği kırmızı foma oldu.
Forma satışını ‘Hedef 1 milyon’ sloganıyla başlatıp yürüten G.Saray yönetimi, kombineden sonra formalarda da rekora gitmeyi planlıyor.
Forma fiyatlarını, satış mağazasını, satış kanallarını, şampiyonlar ligini, marka değerini gözönüne alın bir de bizim yönetimin olayı değerlendirme tarzımızı ve kendi gerçeklerimizi. Boş yere kendimizi yıpratmaya gerek yok, adamlar yatırım yapıyor ve karşılığını bir şekilde alıyorlar.
O kalitede forma ve iyi transferler olsun bu satışlardan aşağı kalmayız.. Tek fark onlar ürün yetiştirebilirken bizimkiler atıyorum ilk 1 hafta için 20.000 forma getirir stok sorunu yaşanır..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kırmızı demiyor Galatasaray'ın formalarına.. Sen kendini ifade edemedin. Bizim giydiklerimiz de bordo Galatasaray'ın ürünü de.. Ton farkı var. O daha koyu. Öyle olsa tabi iyi olur.
Ama sen bizim Bordomuz da Galatasaray'ın kullandığı gibi koyu olmalıydı demek yerine Kırmızı giyiyoruz dersen gereksiz tartışma olur..
Bizim bordomuz daha koyu olmaliydi evet + ama icine birazcik mürdüm rengi girmelidir. Birazcik. Visne cürügü mü diyorsunuz, sarap rengi mi diyorsunuz, artik hangisiyse.
Hala ama kirmizi giydigimizi düsünüyorum.
Istersen bir GS formalari ile karsilastirma yapalim, ne dersiniz?
Bu sene gecti artik. Bizim gibi detaya dikkat veren insanlar olmadigi sürece bir sey olmaz.
Nike giyiyoruz mu? Giyiyoruz. O kadar.En son cerasus tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 18:35.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu mont satışa çıkmayacaksa ikide bir fotoğrafını koymasınlar..
Buna bir sey demem. Ama burdaki ürün bildiginiz polis lambasi gibi olmus. O kirmizi (pembe) hic gitmemis o monta.
Zevk meselesi diyorum, geciyorum.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam, antrenman ürünleri, TSCLUB ürünleri cesitlilik bakimindan farkli farkli renkler ile sunabilirsiniz.
Buna bir sey demem. Ama burdaki ürün bildiginiz polis lambasi gibi olmus. O kirmizi (pembe) hic gitmemis o monta.
Zevk meselesi diyorum, geciyorum.
Yorum
-
Türk bayrağının hemen yapıştırmışlar. durun bakalım aceleniz ne? beyaz forma chelsea'den esinlenilmiş.
En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 24.07.2012, 10:23.
Yorum
-
Mavi gibi güzel rengi olup onu bizim gibi şekilde yanlış tercihlerle yanlış kullanan başka kulüp yok dünyada. Mavi ona yakışan bordo ve beyaz ile çok daha efektif kullanılabilir. Mesele renklerde değil zevklerde. Bu sezon pricison modelimiz bordo, lazer modelimiz mavi ağırlıklı olsaydı misal, ayrıca bordo ve mavinin tonları doğru ayarlansaydı tadından yenmezdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum