Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    N'Doye'yi de alamadık zaten o sinirle gelip formalara sallayayım biraz dedim. Basit basit formalarımız var Nike ile böyle devam edecekse bırakalım valla yeter skadosadqwdas

Teşekkürler
    cok iyi yaptin
    ...imza...

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 24.07.2012, 17:31.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• fiyatlara bakarmisiniz...

simdiki fiyatlara pahalli diyen arkdaslar, abiler acaba elit serisine gecsek ne dicek... fiyatlar ucukmu? evet öyle tabi, sonucta "sadece" bir forma. ben maddi gücü yetmiyen arkadaslarida anliyorum.
        ama bence bir orjinal mac formasi birde "taraftar versiyonu" ciksa olur bu is anca. ama ondan sonrada yok efendim ben niye taraftar formasi alim, futbolcu formasi niye bukadar pahalli diyenler olur...

ben anladimki bu is cok zor. galiba bizimkiler elit serisine gecmicek cünkü forma satislarinda büyük düsüs olur... belki gücü yetenler bile almaz bukadar para verilmez deyipte..
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mavi gibi güzel rengi olup onu bizim gibi şekilde yanlış tercihlerle yanlış kullanan başka kulüp yok dünyada. Mavi ona yakışan bordo ve beyaz ile çok daha efektif kullanılabilir. Mesele renklerde değil zevklerde. Bu sezon pricison modelimiz bordo, lazer modelimiz mavi ağırlıklı olsaydı misal, ayrıca bordo ve mavinin tonları doğru ayarlansaydı tadından yenmezdi.
          +1967
          Sizin yapmış olduğunuz mavi laser forma olsaydı, Trabzonspor belki de şuana kadar giydiği en güzel 3 formadan birini giymiş oluyordu..

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gese özel forma giyebilir amma gesenin ilk anlaştığı günden beri söylüyorum nike ın çizgileri gesenin renkleri ile uymlu değil

gesenin renkleriyle oynayacaklar bakın görün
            Sene geçen sene
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• renklerimiz bu kadar güzel olup bu kadar kötü forma yaptırtmayı nasıl başarıyoruz acaba

Yorum

• Twitter'daki yarışmadan forma kazandık, precision istedik adamalr beyaz forma göndermiş. Bordo-mavi olmadıktan sonra isterse Dünya'nın en iyi formasını yapsınlar üstüme geçirmem. Beyazmış. Bordo-Mavi'yi çok yaptılar da beyaz çıktı başımıza.

Yorum

• Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.

Veya Pricision modeli bordo ağırlıklı Lazer mavi ağırlıklı olsaydı.

Ne dersiniz diyeceğim anlamsız bir soru olacak.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2012, 17:36.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bugün GS Store baktım antreman formalrı gerçekten bordonun en güzeliydi. Sarının yerine buz mavisi koysalar muthiş birşey olurlardı.

Yorum

• $u Fener'in forma tanitimina baktim da...böyle bir$ey yapmak zor olmasa gerek...bagla laptopu ve projektörü ohh mis gibi (:
                      Gercekten cok iyi tanitim yaptilar efektler filan...yanliz kanarya gölgesi formaya da cok güldüm (:
                      La mazlum kanaryayi yaptilar phoenix (:
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.
                        Beyler gelin kampanya yapalım.Ali Fuat abinin bu tasarımını toptan bastırıp güzelce giyelim üstümüze Ciddi diyorum. Ali Fuat abi telif hakkı konusunda pürüz çıkarmazsa tabii ki

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler gelin kampanya yapalım.Ali Fuat abinin bu tasarımını toptan bastırıp güzelce giyelim üstümüze Ciddi diyorum. Ali Fuat abi telif hakkı konusunda pürüz çıkarmazsa tabii ki
                          Armasi diki$li ve kaliteliyse 61 € vermeye raziyim (:
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Nike logosu yerine güzel bir BMN logosu yerleştirilebilir Ya da şık bir AFS yazısı

Yorum

Formalarla ilgili ilk tercihim ve tahminim Inter tarzı çubuklu formaydı. Bu ince çubuklu formayı giyseydik formanın altına beyaz şort giyebilecektik.

Veya Pricision modeli bordo ağırlıklı Lazer mavi ağırlıklı olsaydı.

Ne dersiniz diyeceğim anlamsız bir soru olacak.
                              Abi yapma yaa şunları yapsalardı ikisini e çıktıgı gün alırdım. Of of

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazın Hemen beni o zaman ilk sıraya ciddi ciddi
                                Hatta Laser Açık mavi tasarımınada yazın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X