Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyan formamı İstesek ancak bu kadar olurdu

Bu şerefsizlere de yakışsa yakışsa kara formalar yakışırdı. Kim düşündüyse helal olsun. Futbolun karanlık yüzleri. Kara formalılar. Futbolun kirli yüzünün kara formalı temsilcileri.

Harika
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Siyah formayı çok isteyenler kaleci formasını satın alabilse keşke.
      7

Yorum

• Soruları ben de cevaplayayım, katılımlarınızı bekliyoruz.

Yeni sezon forma kolleksiyonumuzu beğendiniz mi?
        Genel olarak güzel fakat çubuklu forma gerçek çubuklu olmalıydı.

Seçilen modellerin renk seçimleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
        Pricision modeli bordo ağırlıklı bordo olan mavi ağırlıklı olsa çok daha fazla satılırdı. Geçen sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu giydiğimiz için çubuklu formamızın mavi ağırlıklı olacağını düşünüyordum fakat iki sezon bordo ağırlıklı forma olunca renk dengesi bozulur gibi oldu. Bordo mavi ve beyaz renkleri hem kendi içinde kontrast olacak hem de bir önceki sezona göre yenilik hissetirecek şekilde dengeli kullanılmalı. GS geçen sezon kırmızı ağırlı çubuklu giymişti yeni sezonda da formaları yine kırmızı ( nerdeyse bordo ) ağırlıklı forma giyecek.

Çocuk formaları fiyatları ile ilgili değerlendirmeniz?
        Pahalı. Kulüp çocuk formalarını marka yatırımı olarak değerlendirmeli ve çocuk formalarından kar etmemeli. Yanında çocuk forması alanlara özel indirim ve kampanyalar yapılabilir. Büyük formasıyla çocuk formasının farkının sadece 5 TL olması garip bir durum.

Favori modeliniz hangisi?
        Formanın çıkış kampanyasındaki konsept çok tutacak gibi görünüyor. Formalar takımla buluşunca daha anlamlı oluyor. Yeni modellerde favorim beyaz ve bordo. Kumaş olarak ta bu iki forma kendi kalitesini hissettiriyor.

Formada kullanılan fontları beğendiniz mi?
        Güzel sanatlar eğitimi almış, grafik bölümünü birincilikle bitirmiş, sıfırdan font tasarlamış, tipografi düşkünü bir tasarımcı olarak kulllanılan fontu ve rengi çok zayıf buldum. Zayıflık kavramını incelik anlamında değil forma ile bütünlük anlamında yetersiz olarak kullanıyorum. Nike'ın kataloğunda önerilen font gayet şık olurdu. Ayrıca mavi formaya koyu mavi yerine bordo kullanılmalı. Geçen sezon da beyaz formaya beyaz font gibi garip bir uygulama bile yapmıştık. UEFA'nın forma numaraları ile ilgili kriterleri var estetik ve kural olarak ona uygun font seçilmeli. Önerimi yaptım.

Forma ve ürünlerde kullanılan renk arma sponsor uygulamaları ile ilgili düşünceleriniz?
        Formalarda kullanılan armalarda sorun yok fakat bu sefer ürünlerde kullanılan armaları bozdular. Armanın bordo ve koyu zeminlerde kaybolmaması için etrafından altın sim geçmeli.

Katalogdan ben olsaydım şu modeli seçerdim dediğiniz modeller var mı?
        Çubuklu formayı İnter tarzı Fransa kesiminden ve kesinlikle lazer delikli seçerdim. Formayı özel kılmak adına yakalara Trabzonspor ismi ve gizli baskı teknikleri ile zenginleştirmeyi denerdim. Model seçiminde değil renk seçiminde farklılıklarım olurdu. ( Önerilerimi paylaşmıştım )

Forma modelleri seçimi nasıl yapılmalı?
        Forma modelinin belirlenmesi ve üretilmesi bir süreç. Forma modellerini beğenecek bir heyet oluşturulmalı ve taraftarın beklentilerine kulak verilmeli. Şenol hocamızın da o heyette olması şart ayrıca. Kulübün görsel estetik bir kurum kimliğe marka duygusuna ihtiyacı var.

Nevzat Aydın'ın performansı ve iletişim tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
        Kendisi ile ilgili beklentiler yüksekti fakat bunları tam karşılayabildi mi bilemiyorum. Satış sitemizin yenilenmesi avantajı fakat taraftarla -alınganlık yapmadan- doğru iletişim kanalları oluşturmalı. TS Club bayilerini bizzat hiç gezmişmidir merak ediyorum. Şu başlığı okuma ihtiyacı hissediyor mu benim için merak konusu. Biraz emtati kursa çok şeyi daha kolay çözecek.

TS Club ürünlerini beğeniyor musunuz?
        TS Club ürünlerinden içime sinerek beğenerek ürün almak çok zor. Genel olarak renk, malzeme, arma kullanımı estetik sorunları var. Ürün kalitesi, ürün çeşitliliği ve fiyatları sorunlu bunca yıldır kurumsallaşmasını tamamlayamaması ayrı sorun.

Nike ile ilgili yeni sözleşme yapılırsa istedikleriniz neler olur?
        Elite seride değerlendirilerek Trabzonspor'a özel forma tasarımlarının uygulanması ayrıca idman ve yan ürünlerle özel bir kolleksiyon hazırlanması. Her Nike bayisinde forma ve ürünlerimizden bulunma şartını isterdim.

TS Club beceremiyor o kadar ısrar etmemize rağmen İstanbul'daki maçlarımız öncesi tır veya satış noktaları ile forma satışı yapmasını istiyorum kendi adıma.

TS Club'dan forma ve ürünler konusundaki beklentileriniz nelerdir?
        Taraftarın haklı isteklerine kulak vermelerini ve hataları tekrarlamamalarını

Forma ve ürünlerin satış kanalları ( bayiler internet sitesi Nike mağazaları ) ile ilgili düşünceleriniz?
        TS Club'ın ürettiği ürünlerin tamamı internet sitesinde yok. Satışta ne varsa internet sitesinde de olmalı. İstanbul'da konsept bir mağaza olabilir. TS Club bayilerinde yeterli ürün desteği olmalı. Bayilerin tabelasından iç dizaynına personelin davranışlarına kadar kurumsal bir yapıya bürünmeli.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sezon forma kolleksiyonumuzu beğendiniz mi?
          Daha iyi seçimler yapılabilirdi ama fena değil.

Precision Bordo ağırlıklı, Bordo forma Mavi olmalıydı.

Çok pahalı.

Bordo Forma.

Çok basit.

Forma ve ürünlerde kullanılan renk arma sponsor uygulamaları ile ilgili düşünceleriniz?
          Renkler daha canlı, arma ve yıldız daha büyük ve nakış olmalı.

Çubuklu olarak Inter, Beyaz olarak Revolution, Mavi olarak Laser Premium seçerdim.

Anketle olmalıydı. Ama artık gerek kalmadı.

İletişim konusunda ulaşılabilir översen iyi olumlu da olsa eleştiri yaparsan sen ne anlarsın modunda. Beklentileri karşılayamadı.

Senede göze hoş gelen ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Ve fiyatlar dudak uçuklatıcı..

Elit seriye geçmeli pazarlamayı Nike'a bırakmalıyız.

Stokları ve ulaşım ağını büyütmeli.

Forma ve ürünlerin satış kanalları ( bayiler internet sitesi Nike mağazaları ) ile ilgili düşünceleriniz?
          Müşteri memnuniyeti kötü, amatörce yönetiliyor. Personelde güleryüz ara ki bulasın. İnternet mağazasından alışveriş yapmadığım için yorum yapamıyorum.

Yorum

• Ali Fuat Abi sen Şenol Hoca da forma seçiminde söz sahibi olmalı dedin ya katılıyorum.. Kurumsal kimliği ondan iyi bilenler olamayacağı gibi formalara özel dokunuşları çok iyi yapar.

Lansmanda Beyaz forma için o cümleyi kurmasa bugün ki beğeniyi almazdı eminim.

Bu sene takımın giyeceği takım elbiseleri Şenol Hoca'nın seçmiş olması beni umutlandırdı açıkçası. Forma seçiminde de söz sahibi olmalı..

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hırsız fener protesto amaçlı siyah forma giyecekmiş önümüzdeki yıl. Fikrimizi de çalmaya başladılar. Bunu lehimize evirecek bir kampanya yapmak lazım. "Ak olan ak, kara olan kara giyer" gibi.
              .....aynen
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi sen Şenol Hoca da forma seçiminde söz sahibi olmalı dedin ya katılıyorum.. Kurumsal kimliği ondan iyi bilenler olamayacağı gibi formalara özel dokunuşları çok iyi yapar.

Bu sene takımın giyeceği takım elbiseleri Şenol Hoca'nın seçmiş olması beni umutlandırdı açıkçası. Forma seçiminde de söz sahibi olmalı..
                Şenol Hoca o sözü tesadüfen söylemedi. Nike forma için özel site hazırlarken bu konsept önceden belirlenmiş. Nike formaları ve ürünleriyle ilgili doğru kampanyalar yapıyor. Galatasaray formalarının tanıtımında bunu daha net olarak göreceğiz emin olun. Niye Galatasaray'a öyle bize öyle diyenler niye Galatasaray'ın öyle stadı var bizim hala böyle bir stadımız, niye onların öyle kocam satış mağazası var bizimki böyle sorusunun cevabına bakabilirler. Özel formaların fiyatlarını da göreceğiz GS'nin 18 Temmuz'da tanıtımları yapılacakmış.

Forma satışları marka değeri sözleşmeler kadar iki kulübün olaya yaklaşımları da farklı. Yeni sözleşme ile beklentilerimiz doğru karşılanır umarım. Bir formanın üreticiden armaları ile sadece size özel renk ve tasarım ile gelmesinin maliyetiyle seçilen tasarımların mevcut renklere uyarlanarak getirilip armaların işlenmesinin maliyeti farklı.

Nevzat Aydın ile ilgili tespitine sonuna kadar katılıyorum çok güzel ifade etmişsin durumu.

Arka sayfada kaldı küçük bir anket araştırma çalışmamız var katılımlarınızı bekliyoruz.

Yorum

• Çok değil doğru ürün.

Yorum

Bordo formanın kol genişliği formayı biraz bozmuş, beyaz güzel, çubukluda ilk başta tuhaf geldi ama kızıma aldığıma baktıkça daha da beğeniyorum.

Beyazda her zaman bordo çok güzel duruyordu seçim çok doğru. Bordo forma sahada her zaman Kappa'dan beri çok klas duruyor. Çubuklu ise sahada daha da karizma duracaktır. Çubukludaki mavi geçen senenin enerji formasından bir ton açık mavi bu güzel. Burda dikkat edilmesi gereken gerçek renklerimizin kodlarıyla uygulanması gerek bir standardı olması lazım.

En bomba olan da bu. xxl yetişkin formaya 95 tl kuş kadar çocuk formasına 90 tl. Tamam çocuk ürünleri her zaman pahalı olur ama aradaki makas biraz daha fazla olmalıydı. Sonuçta bu fiyata durumu iyi olmayan hiç bir taraftar para vermek istemez. Ondan sonra 10 ile 20 tl arasında niye çakma forma alıyorlar diye taraftara kızmayalım.

Çubuklu

Çubuklunun arkasına lacivert yapmak hangi akıllıdan çıkmış çok merak ediyorum. Teorik olarak mavi ile lacivert şık duruyor ama formanın arkasında zaten bordo yok çubuk yok TS ile ile ilişiklendirmek zor bu nedenle bordo olmalıydı. Yine o aynı akıl lacivert ülker yazısını formaya yerleştirince altına bordo numara ve isim yapsam renk cümbüşü çingene pazarı olacak dolayısıyla bu yanlışın bir an önce düzeltilmesi gerek.

Arma geçen sene daha iyiydi. Ayrıca etrafı altın sarısı ve beyaz olmalıydı formaya göre onlar yerleştirilmeli.

İnter forması olabilirdi.

Sitede her IP'den bir hak olması kaydıyla anket yapılmalı.

Tanımıyorum. Sadece ismen tanıyorum.

Kesinlikle beğenmiyorum. Bu sene t-shirtler biraz daha kaliteli olmuş ürün çeşitliliği gelmiş ama TS amblemi kutsaldır ne koyarsak satarız mantığı bırakılmalı.

Üst katagoride olmak.

Yorum

Bordo Mavi Cizgili Siyah Forma (Eski Turuncu Formamiza benzeyen) hayal ediyorum hala ama cikan Formalarimizda hosuma gitti.

Bence genel olarak hos.

Pahali.

Precision

Bence Güzel ama Nike in Fontlari olsa daha hos olurdu.

Arma ve yıldız daha büyük ve nakış olmalı. Arma etrafinda Barcelona Stili (2-3 Sezon önce vardi) birseyler yapilabilirdi bize has - Misal Firtina Armayi yutmus gibi...

Mavi olarak Laser Premium seçerdim.

Anketle olmalı ve en cok istenilen 3 Forma olmali...

Yorum Yok.

Senede göze hoş gelen ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Ve fiyatlar dudak uçuklatıcı.. Ama eskiye göre biraz daha iyi... Nike GS' ye yaptigi gibi bizede harika Ürünler yapmali...

Elit seriye geçmeli ve pazarlamayı Nike'a bırakmalıyız.

Stokları ve ulaşım ağını büyütmeli. Avrupada Bayi acilabilir... Özellikle Almanyada...

Yorum Yok.
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat Abi sen Şenol Hoca da forma seçiminde söz sahibi olmalı dedin ya katılıyorum.. Kurumsal kimliği ondan iyi bilenler olamayacağı gibi formalara özel dokunuşları çok iyi yapar.

Ben mesela Bordo formayı daha çok beğendim ama beyazını alacağım.
                        Yalnız şu Ülker yerine Tertemiz yazabilsek ne güzel olurdu..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bakırköy TsClub a gittim dün.. Precision forma kalmamış... Ya biz bu işi neden beceremiyoruz Allah aşkına.. Neden her sene aynı sorun var? 30 tane forma üretip piyasaya sürüyosun 1 günde bitiyo formalar... Sen nasıl bir üreticisin ki böyle potansiyeli olan müşteriye forma yetiştiremiyosun.. Gidip tek seferde 1 milyon forma üretin demiyoruz ama Allah aşkına piyasaya sürülen formalar da 1-2 günde bitmesin ya o kadarını hesap edin artık lütfen!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Club yönetimi sesimizi duyar mı bilmiyorum ama şöyle sesli düşünsek biraz ne dersiniz?.

Mini bir anket gibi soru cevap şeklinde bir online araştırma yapsak birlikte. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni sezon forma kolleksiyonumuzu beğendiniz mi?

afs abi soruların cevapları forum sayfalarında arada kaynamasın diye şöyle bir anket hazırladım senin sorularınla. Belki daha istatistiki bilgiler elde edebiliriz ve yönetime ulaştırabiliriz.

En son Bera B. tarafından düzenlendi; 09.07.2012, 19:56.

Yorum

• Çalışma güzel olmuş. Hadi bakalım.

Yorum

• Koyu mavi yerine bordo olsa daha güzel olmaz mıydı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X