Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma almama kampanyasi düzenlesek acaba Nevzat Aydin ne yapar?

..
    Gomuş o havalara hiç bir şey yapacağını sanmıyorum kardeşim.
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• uzun kollu sevdalilarini yine gozardi etmisler.

Yorum

• Uyarı !

Bu aralar bu başlıkta ki yeni üyelikler ile yazan kişilere dikkat edelim, bir şüphe duyuyorsak raporlayalım arkadaşlar, sürekli olarak gs'li ve kendini akıllı zannedenler girip her zaman ki gs en büyük muhabbetlerini yazıyorlar aradan aradan, 4-5 kişi çizdik, yine devam ediyor, raporlamanızı rica ediyorum, teşekkürler.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çocuk formalarının fiyatlarını hala pahalı buluyorum. Kulüp ve bayiler bu konuda az kar etse olmaz mı? Büyük forma ile çocuk formasının fiyat farkı sadece 5 TL. Nevzat Aydın'a bu konu ile ilgili tiwit atmama rağmen konu ile ilgili hiçbir cevap gelmedi. Kulüp çocuk formalarından kar etmemeli olayı marka yatırımı olarak görmeli.
          Ali Fuat hocam seviyoruz seni,
          çocuk forması hakkındaki düşüncelerine şiddetle katılıyor teşekkür ediyorum,
          aynı düşüncenin kulübün yöneticilerinin de umrunda olmasını diliyorum.
          Çocuk formasının uygun fiyatta olması aynen senin de dediğin gibi marka yatırımı,geleceğe yatırım.Yemin ediyorum 2 çocuk forması 1 yetişkin forması alacağım baya baya yekün teşkil ediyor gerilip kalıyorum.Bu alacağım 2 çocuk forması küçük oğluma ve yiğenime,uygun fiyat olsa etkileyebileceğim etrafımdaki tüm bebelere alacağım Trabzonsporlu yapacağım ama bakıyorsun 52 tl,10 tl yazı parası,15-20 de kargo parası derken 1 çocuk forması 75-80 tl,isyan ediyorum bu duruma ama duyan yok ilgilenen yok.

Ben Trabzonspor manyağıyım,etrafımda bordo mavi gördüm mü dünyalar benim olur,yapın 20-30 tl,şu düşük gelirimle bile senede 5 le 10 arası çocuğu bordo mavi giydirmezsem adam değilim.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gecen sezonki formalarda fiyat düsüsü olmayacakmi?
            Olursa, Energy ve Laser formalarini ismarlayacagim...

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben fontları çok beğendim, bana sempatik geldi.
              Pres. Forma aldım fontun rezaletinden dolayı arkasını yazdırmak gelmiyor içimden 30 yaşındayım daha kötüsünü görmedim bu işlerin basına ısin ne olduğunu bilen birini getirmeden ancak boyle karikatür vari sonuclar cikar ortaya
              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• yazı numaranın üstüne yazdırılabiliyor mu yoksa ülker yazısı mı var?
                Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Tribun Dergi, İstanbul. 149.289 beğenme · 977 kişi bunun hakkında konuşuyor · 3 kişi buradaydı. Tribün kültürü üzerine her şey.

Inter ayni bizim formadan yapmis

Yorum

• En iyisi forma almak için 1-2 ay beklemek. Daha fontlar değişir, armalar değişir...

Yorum

• Bana göre formalarda bundan sonra fazla degesiklik olmaz.

Olsa olsa armagin yeri biraz degesir eger yanlis yerdeyse onun disinda degesiklik olmaz kanimca.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Armalar dikişli ve baskı olarak ayarlanmış:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• interin formalarin kumas kalitesi daha iyi onlarin 1. sinif ,bizimki ise 2. sinif kumas

Yorum

• Rezalet yahu. Takımın asıl rengi nedir diye sorarlar adama. Ben bilmeme rağmen zorlandım hatırlamakta.

Yorum

• çubuklu ve beyaz formanın şortu bordo formanın şort modeliyle aynımı yoksa o modelin katalogdaki adı ne yanda kalın çizgiler yok pes 2012 için çiziyorum birde fonttaki logoda 1967 yazıyomu yardımcı olun lütfen pes için çiziyorum

Yorum

• Karabuk'un formalari tek kelimeyle rezalet.. Hele kirmizi siya ve beyaz model polo yaka tshirt gibi duruyor
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X