İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Uyarı !
Bu aralar bu başlıkta ki yeni üyelikler ile yazan kişilere dikkat edelim, bir şüphe duyuyorsak raporlayalım arkadaşlar, sürekli olarak gs'li ve kendini akıllı zannedenler girip her zaman ki gs en büyük muhabbetlerini yazıyorlar aradan aradan, 4-5 kişi çizdik, yine devam ediyor, raporlamanızı rica ediyorum, teşekkürler.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çocuk formalarının fiyatlarını hala pahalı buluyorum. Kulüp ve bayiler bu konuda az kar etse olmaz mı? Büyük forma ile çocuk formasının fiyat farkı sadece 5 TL. Nevzat Aydın'a bu konu ile ilgili tiwit atmama rağmen konu ile ilgili hiçbir cevap gelmedi. Kulüp çocuk formalarından kar etmemeli olayı marka yatırımı olarak görmeli.
çocuk forması hakkındaki düşüncelerine şiddetle katılıyorteşekkür ediyorum,
aynı düşüncenin kulübün yöneticilerinin de umrunda olmasını diliyorum.
Çocuk formasının uygun fiyatta olması aynen senin de dediğin gibi marka yatırımı,geleceğe yatırım.Yemin ediyorum 2 çocuk forması 1 yetişkin forması alacağım baya baya yekün teşkil ediyor gerilip kalıyorum.Bu alacağım 2 çocuk forması küçük oğluma ve yiğenime,uygun fiyat olsa etkileyebileceğim etrafımdaki tüm bebelere alacağım Trabzonsporlu yapacağım ama bakıyorsun 52 tl,10 tl yazı parası,15-20 de kargo parası derken 1 çocuk forması 75-80 tl,isyan ediyorum bu duruma ama duyan yok ilgilenen yok.
Ben Trabzonspor manyağıyım,etrafımda bordo mavi gördüm mü dünyalar benim olur,yapın 20-30 tl,şu düşük gelirimle bile senede 5 le 10 arası çocuğu bordo mavi giydirmezsem adam değilim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben fontları çok beğendim, bana sempatik geldi.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Karabuk'un formalari tek kelimeyle rezalet.. Hele kirmizi siya ve beyaz model polo yaka tshirt gibi duruyorBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum