Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakırköy TsClub a gittim dün.. Precision forma kalmamış... Ya biz bu işi neden beceremiyoruz Allah aşkına.. Neden her sene aynı sorun var? 30 tane forma üretip piyasaya sürüyosun 1 günde bitiyo formalar... Sen nasıl bir üreticisin ki böyle potansiyeli olan müşteriye forma yetiştiremiyosun.. Gidip tek seferde 1 milyon forma üretin demiyoruz ama Allah aşkına piyasaya sürülen formalar da 1-2 günde bitmesin ya o kadarını hesap edin artık lütfen!!
    Ben cumartesi son s bedeni almistim ama diger bedenler vardi. Bir tane de kayincoma hediye alacaktim precision ama kalmadi bordo aldim bende. Precision da beyazda cok guzel hosuma gitti. Bordo hosuma gitmedi niye aldin o zaman diye sormayin emir buyuk yerdendi

Yorum

• Yorum

• çubuklu ve beyaz formanın şortu bordo formanın şort modeliyle aynımı yoksa o modelin katalogdaki adı ne yanda kalın çizgiler yok pes 2012 için çiziyorum birde fonttaki logoda 1967 yazıyomu yardımcı olun

Yorum

• Yeni sezon forma kolleksiyonumuzu beğendiniz mi?
          beyaz ve bordo formayı beğendim.çubukludan hiç hazzetmedim.

Seçilen modellerin renk seçimleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
          beyaz formanın sadelikten kurtulup üzerinde v işaretiyle olması,üzerine şenol hocanın mesaj vermesi ve güzel bir site hazırlanması harikaydı.modeli zaten beğeniyorum ama bu sene beyaz forma almayacağım,çünkü geçen sene victory formayı almıştım.muhtemelen bordo formayı almayı düşünüyorum.
          çubukluya pek değinmek istemiyorum,yani sonuçta model kötü olunca renkler ne kadar iyi olursa olsun tat vermiyor.madem çubuklu bu kadar kötü olacaktı simsiyah bir formayı tercih ederdim.

Favori modeliniz hangisi?
          bordo forma tabii ki
          Formada kullanılan fontları beğendiniz mi?
          iddaaname comic sans yazıldığı için bizim fontunda comic sans olması çok hoşuma gitti.bir anlam taşıyor benim için.yani şimdi formayı her gördüğümde comic sansı görüp şike iddaananmesini açıp açıp okuyasım gelecek.

Forma ve ürünlerde kullanılan renk arma sponsor uygulamaları ile ilgili düşünceleriniz?
          taraftara satılan formalara reklam alınmamalı,hatta üzerinde türk telekom yazısı yazdırma seçeneği bile olmalı.ben formamı maça giderken giyiyorum,ondan sonra ailemle bir yere oturmak istiyorum,ama ortada reklam tabelası gibi sap sap durmak hoşuma gitmiyor.

arma geçen sene ki kadife armaysa benim favori armam odur.

Katalogdan ben olsaydım şu modeli seçerdim dediğiniz modeller var mı?
          siyah celtic forması vardı,bu sene atletico madrid giyiyor,aynısından isterdim hala da istiyorum,gelecek sene isteme
          ye devam edeceğim

Forma modelleri seçimi nasıl yapılmalı?
          taraftara en azından bir forma seçme hakkı tanınmalı,gerisini nasıl hallediyorlarsa halletsinler.

Nevzat Aydın'ın performansı ve iletişim tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
          bir fikrim yok.

TS Club ürünlerini beğeniyor musunuz?
          hayır.pazar malı gibi olan mallar var.futbolculara giydirilen tişörtler klas değil,pazar malı gibi duruyor.hatta yeni transfer bambaya koyu bir tişört giydirmişler bildiğin naylon,parlıyor
          eğer yapamıyorlarsa sadece polo tişört bassınlar bu taraftar onu alır,ama diğerini almaz.girdikleri harcadıkları paraya değsin biraz.
          yıllardır bu taraftar sade bir polar istiyor.10 yıldır isteniyor heralde.eğer hala yapılmamışsa çok fazla konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
          illa nike a gidip kazıklanmamızı ve diğer takımların ürünlerini almamızı istiyorlar

Nike ile ilgili yeni sözleşme yapılırsa istedikleriniz neler olur?
          özel forma istiyorum.
          formanın arkasıına trabzonspor,boyun kısmının içine karadeniz fırtınası yazılsın istiyorum.

TS Club'dan forma ve ürünler konusundaki beklentileriniz nelerdir?
          bir beklentim yok.taraftarı tatmin edeceklerine dair inancım yok.
          Forma ve ürünlerin satış kanalları ( bayiler internet sitesi Nike mağazaları ) ile ilgili düşünceleriniz?
          ben memnunum.mersinin en uzak ilçesinde yaşıyorum.formayı internetten girip alabiliyorum.bunun üzerinde bir teknolojide düşünemiyorum.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarımızın üzerindeki geçen sezon kullanılan armaya bakın

Bir de yeni sezonda yeni ürünlere kullanılan armaya:

Tamam bazı hataları sürekli tekrar ediyor kulübümüz fakat doğru olan şeyleri bozmayın bari.

Taraftarın logo arma konusunda gösterdiği hassasiyeti TS Club yönetiminin de göstermesi gerekiyor.
            Bu iki arma arasındaki farkı bizim amatör bir kafa ile yönetildiğimizi gösteriyor.
            İğrenç bir iş anlayışını gösteriyor. Profesyonel çalışmadan çok uzak bir pazarlama yönetimi, baştan savma ile işi geçiştirme durumudur. Sonuç itibariyle rezillik..

Yorum

• Çok kızdıkları korsancılar onlardan iyi iş çıkarıyor diyeceğim ama başıma bir şey gelmesinden korktuğum için demiyorum.

Yorum

• Benim yeni yapılacak forma sponsorluk anlaşmasından tek beklentim, ilgili firmanın bize giydirdiği formanın daha önce veya aynı yıl bir başka takım tarafından giyilmemiş olmasıdır.

Ofspor,Eyüpspor gibi takımlarla aynı formayı giyen takım olmak istemiyorum. İstediği kadar kaliteli olsun. Özel olmalıyız.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• 2009-2010 uzunkollu çubuklu forma satan var mı??
                  BANA HER YER TRABZON
                  ALPER DALKIRAN

Yorum

• Bu sene uzun kollu forma satımı olur mu & ne zaman başlar ?

Yorum

• Arkadaki ÜLKER yazısı kalkmayacak deniyor, taraftarla mı yapılıyor reklam anlaşmaları? Biz taşımak zorunda değiliz o yazıyı sırtımızda...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaki ÜLKER yazısı kalkmayacak deniyor, taraftarla mı yapılıyor reklam anlaşmaları? Biz taşımak zorunda değiliz o yazıyı sırtımızda...
                        Bu bakış açısının gerçekçi olmadığının farkında olmalıyız. Adam sadece maçta görünsün diye vermiyor o paraları. Hatta daha çok günlük hayatta karşılaşılsın diye var formalarda o baskılar. Ve malesef taşımak zorundayız.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu bakış açısının gerçekçi olmadığının farkında olmalıyız. Adam sadece maçta görünsün diye vermiyor o paraları. Hatta daha çok günlük hayatta karşılaşılsın diye var formalarda o baskılar. Ve malesef taşımak zorundayız.
                          Geçen sene neden taşımadık o zaman? Böyle bir zorunluluk yok...

Yorum

• Formalar disinda Bize Ait nike urunlerini nerden bakabilirim
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene neden taşımadık o zaman? Böyle bir zorunluluk yok...
                              Geçen sene nasıl tasimadik? Ben mi yanlış anladım formadan bahsetmiyor musun? Bendekilerin hepsinde var ve reklamsiz görmedim daha hiç.

Yorum

• Yeni formalarımızdaki favorim. en kısa zamanda alacağım.

Yanlız armalar daha güzel olabilir..
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X