Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyazdaki bordo-mavi kullanımı keşke böyle olsaydı. Renklerimiz o kadar güzel ki, siyah-beyaz-turuncu ile çok güzel uyum sağlayabiliyor. Bu turuncu forma bence şu ana kadarki en iyi 3. formalarımızdan.

Ayrıca şike olayına vurgu amaçlı olarak siyah forma olmasını da isterdim. Ama bu hep gözardı edildi.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Özer formaları lansman çekimleri için giymiş olabilir mi?

Yorum

• Bunlar mac formasi mi bilmiyorum ama kesimleri rezalet, renkler de kötü bence, su bordoyla maviyi bir türlü tutturamadilar, burada yapilan son calismadaki renklerle bunlarin alakasi yok. Orada kullanilan bordo ve mavi cok daha güzeldi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklunun yakası düğmeli mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kemeraltıcılar beğenmemiş

Yorum

• Çubuklu mükemmel. Mavideki renk geçişleri çok göze çarpıyor. Daha yumuşak olabilirdi. Beyaz forma hiç sevmem ama güzel olmuş. Tişört tadında giyilebilir kesinlikle.

Yorum

• foto sızmasın amatör çekimlerle gereksiz yere önyargı oluyor dedik. işte görüyoruz. sızsın sızsın diye neden bu kadar çaba gsterilir. mutlu mesutsunuzdur şimdi. 2 gün bekleyemediniz profostyonel çekimleri.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen yılki beyaz formayı beğenip bu sezon çıkan beyaz formayı beğenmemek...
                  Şeklin anlamından söz edenler var. Pardon da şekilde ne gibi bir anlam olmasını bekliyoruz ? Ezoterik şekiller kullanıp gelecek nesillere mesaj mı bırakacağız 3000 yıl sonra formayı bulanlara ?
                  Gerçi zevk meselesi. Bana sorarsanız geçen yıl giydiğimiz beyaz forma tarihimizin en kötü formalarından biriydi. Bir kere bizimle alakası yoktu. Amblemi çıkarttığın an kimin forması olduğu belli değildi.
                  Çubuklu istiyorduk alın işte polo yaka çubuklu.
                  3. bir form istiyorduk. E tamam ne güzel tasarlamış adamlar işte.
                  Beyaz formayı belki çoğumuz istemiyorduk bu sene ama gayet şık ve bize ait olduğu belli olan bir forma olmuş.
                  Beklentimiz nedir ? Bunu anlamıyorum ben.
                  bordo-lacivert yıllara mı dönelim ?
                  Geçen yılki beyaz forma benim kendi görüşüm. Bahsettiğiniz üzere zevk meselesi diyeyim. Yakalı ve kollarında çizgiler olmasının yanı sıra vücuda oturan tip bir formaydı. Ama onda eleştirdiğim nokta da var. O da iki çizginin de mavi olmasıydı mesela. Zira o kadar yıl dümdüz t shirt tipi beyazlardan sonra ben beğenmiştim açıkçası.

Haha o anlamda söylemedim, sembolik bir anlamı olması şart değil Şeklin anlamı derken kastettiğim, daha simetrik ya da ince çizgiler şeklinde olabilirdi, göze daha hoş gözükürdü; bu da kendi görüşüm. Tabi ki beyazda bordo ve mavinin çok şükür uygulanabildiğini gördük. Sadece farklı uygulanabilirdi, başka tasarımlar varken neden bu tip bir şey oldu şeklinde benim sorum

Bordo-Lacivert mi. Sabah söylemiştim yine şakası bile kötü
                  Bunun dışında diğer ikisi bence de güzel. Özellikle formada sevdiğim yaka olayı ana formamızda, çubukluyu herkes almalı. Zaten 2 yılın üstüne ilk defa. Bu arada geçmiş sayfalarda arkadaşın birisi yapmıştı, City'nin klasik siyah formasının TS'a uygulandığı gibi bir forma yapılabilse keşke.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen yılki beyaz forma benim kendi görüşüm. Bahsettiğiniz üzere zevk meselesi diyeyim. Yakalı ve kollarında çizgiler olmasının yanı sıra vücuda oturan tip bir formaydı. Ama onda eleştirdiğim nokta da var. O da iki çizginin de mavi olmasıydı mesela. Zira o kadar yıl dümdüz t shirt tipi beyazlardan sonra ben beğenmiştim açıkçası.

Haha o anlamda söylemedim, sembolik bir anlamı olması şart değil Şeklin anlamı derken kastettiğim, daha simetrik ya da ince çizgiler şeklinde olabilirdi, göze daha hoş gözükürdü; bu da kendi görüşüm. Tabi ki beyazda bordo ve mavinin çok şükür uygulanabildiğini gördük. Sadece farklı uygulanabilirdi, başka tasarımlar varken neden bu tip bir şey oldu şeklinde benim sorum

Bordo-Lacivert mi. Sabah söylemiştim yine şakası bile kötü
                    Bunun dışında diğer ikisi bence de güzel. Özellikle formada sevdiğim yaka olayı ana formamızda, çubukluyu herkes almalı. Zaten 2 yılın üstüne ilk defa. Bu arada geçmiş sayfalarda arkadaşın birisi yapmıştı, City'nin klasik siyah formasının TS'a uygulandığı gibi bir forma yapılabilse keşke.
                    güzel cevapların için teşekkür ederim

Yorum

• Ben formaları çok beğendim.
                      Çubuklu çok güzel.
                      Mavi de harika duruyor, çok beğendim.
                      Beyaz da iyi. Saha da çok daha güzel duracaktır.

Ayrıca reklamsız olması da en azından benim için çok güzel

Kesimi de çok güzel. Herkes sizin gibi fit değil kardeşim %70 - 80' inimizin balkon kasları gelişmiş biraz. İyi böyle iyi

Tek sıkıntı renklerin tonu. Umarum çekimle alakalıdır. Geçen seneki mavinin tonu sıkıntılı idi. Bu sene de öyle olursa işimiz var demektir.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bu seneki formalar güzel ama 129tlden satılacakmış
                        TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Çubuklu ve maviyi alırım...
                          Beyazı almam...
                          Gibi duruyor...
                          Beyaz formayı severim ama o koldaki desen nedir yau...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            güzel cevapların için teşekkür ederim
                            Estağfirullah, rica ederim abi
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Beyazın deseni biraz rasgele olmuş arma ile ilişkisi daha iyi kurulsa o da daha güzel bi forma olabilirdi

Yorum

• Geçen sezonda tanıtımdan önce sızdırılmıştı formalar.Yine burada beğenilmemişti ama lansmandan sonra beğenmeyenlerin yarısı beğendi formaları.

Bu sezonki formalarımız tarihimizdeki en iyi formalar arasına girer.Bol forma devri bitti diyenler var.Nike'ın son 2 sezondur formalarını inceleyin çoğu bol kesim.Adidas'ta öyle.Ama siz dünya kupasındaki gibi dandik dar puma formaları giymek istiyorsanız o ayrı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X