Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakın çekimde görülen yeni arma gibi geldi. Bence dış bir kontur olmaması büyük eksiklik, çok büyük bir hata. İnşallah düzeltilir.

Senelerdir laf edilip de düzeltilmemesi de gerçekten inanılmaz. Sırf kulüp için şu arma işine gireceğim yoksa.

armayı yapmıslar yapmıslarda formadaki ütü izine bak allah askına böyle forma gelirse ütü izi belli olan. acar kulub baskanından asagı dogru söverim. zaten herkeşleri hayal kırıklığına ugrattılar. bu sefer bastan asagi kalayı basarım...
    Bordo ~~ Mavi
    'O halde varım...'

Yorum

• Gecen sene ben Beyaz forma almistim haftada bir yikarim ve arma konusunda sikinti cekmedim acikcasi ama yine dikisli olmalidir...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Her sene bir tane forma alıyorum normalde..Geçen sene gri formayı almıştım Burakın üzerine çok yakıştığını gördükten sonra..
        Ama daha sonraları en çok bordo forma hoşuma gitti..O yüzden bu sene ilk tercihim Victory forması olcak daha sonra imkanım olursa çubuklu forma almayı düşünüyorum.
        Bu arada yıllardır kullandığım hiç bi formanın arması düşmedi hemde sürekli maçlarda olsun dışarda olsun giyip yıkatmama rağmen..sebebini bilmiyorum
        En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 16:12.
        aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her sene bir tane forma alıyorum normalde..Geçen sene gri formayı almıştım Burakın üzerine çok yakıştığını gördükten sonra..
          Ama daha sonraları en çok bordo forma hoşuma gitti..O yüzden bu sene ilk tercihim Victory forması olcak daha sonra imkanım olursa çubuklu forma almayı düşünüyorum.
          Bu arada yıllardır kullandığım hiç bi formanın arması düşmedi hemde sürekli maçlarda olsun dışarda olsun giyip yıkatmama rağmen..sebebini bilmiyorum
          Benimde hiçbir formamın arması düşmedi.

Ters çevirip yıkattırıyorum her seferinde ondandır sanırım.

Yorum

• Bence forma modelinden daha önemli olan kalitesi. Mesela aynı forma modelini giysek bile Premier Lig maçlarında gördüğümüz takımların formaları jilet gibi duruyor ve ışıl ışıl parlıyor. Ham maddeleri mi farklı acaba?

Yorum

• Şu şortu eğer Giray'ın üstünde dikmemişlerse bu adamın oynaması mucize.Diz kapağı içimi kaldırdı.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peterborough United

Kaizer Chiefs

Nike'ın yaptığı çekimler bize olan bakış açısının siyahla beyaz kadar değiştiği doğru, yönetimin zihniyetinin değişmediği ise başka bir doğru.

Arka sayfada çok güzel özetlendi mesele: formalar kötü mü: hayır, daha iyisi olabilir miydi?: evet.

Kaizer Chiefsin sari siyahi güzel , bu bize altin siyah uygulansa, taraftar da
                inanirdi altin basari, siyah yapilan haksizliklar, niye? cünkü bu formaylan
                basarimizlan haksizligi er ya da genc delecegimizi gösterirdi, ayni günes
                isinlari karanligi deldigi gibi!!! Bu kadar mi zor yani!

Yorum

• hangi formayı alacağıma karar veremedim.Gold'u Burak'ın üstünde gördüm hoş duruyor sanki.Çubuklu birde zafer forması arasında kaldım biraz daha zaman geçsin daha iyi karar vereyim.
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Numara ve yazı fontu nasıl olacak ?
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Numara ve yazı fontu nasıl olacak ?

Hazırlık maçlarında görürüz sanırım.
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Formamiz Armasi sayesinde haddinden fazla özel.

Almiyacagim.
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakın çekimde görülen yeni arma gibi geldi. Bence dış bir kontur olmaması büyük eksiklik, çok büyük bir hata. İnşallah düzeltilir.

Senelerdir laf edilip de düzeltilmemesi de gerçekten inanılmaz. Sırf kulüp için şu arma işine gireceğim yoksa.
                          bu kimin ayağı nolmuş böyle
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu kimin ayağı nolmuş böyle
                            Onur'un bacağı. Sakatlığının ardından Amerika'da ameliyat olmuştu.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur'un bacağı. Sakatlığının ardından Amerika'da ameliyat olmuştu.
                              Onur mu? Giray mi?

Ütü izine bakin ççç El ütüsü varya bizim evde, aynisi

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arma ortalanmamış.....

çubuğa göre ortalansa formaya göre simetrisi bozulabiliyor. bazı formalarda bedene bağlı olarak da bu çok daha belirgin hale gelebiliyor.

İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene Ofspor forması alalım.Seneye de giyeriz
                                Aynen , ucuza da gelir

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi fikir Mehdi de benim aklıma daha karlı bir fikir geldi.

Bu sene 40 liradan 100 forma alıp seneye 80 liradan satmak var...

bu da mantıklı bi fikir. nasılsa katalog ürünü bunlar. armasızlarından al... seneye bi arma bi reklam... tamamdır

İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                armayı yapmıslar yapmıslarda formadaki ütü izine bak allah askına böyle forma gelirse ütü izi belli olan. acar kulub baskanından asagı dogru söverim. zaten herkeşleri hayal kırıklığına ugrattılar. bu sefer bastan asagi kalayı basarım...

ütü izi değil , armayı basarken kullandıkları presin izi. ve malesef zamanla geçmiyor.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X