Bu uzun kollu formalar bizim tüm renklerimize yakışıyor. Baştan çıkarsalardı keşke.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel haberler gelmeye devam ediyor.
Yorum
-
Şimdilik paylaşabileceğim kısmı, gelişmelerin istediğimiz gibi güzel yönde olduğu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik paylaşabileceğim kısmı, gelişmelerin istediğimiz gibi güzel yönde olduğu.kücük bir ipucu versen..
umarim armalarimiz istedigimiz gibi ve nikein bize özel hazirlayacaga katalogun gercekten hayata gecirilmesidir haberler. katalog ile tabiki gelecek sezon giyecegimiz formalarin hepsi Trabzonspor'a özel olmasi!
bu ara Senol Günes Trabzonsporumuza hayirli olsun!
Yorum
-
Herhalde Gökdenizin golünden etkilendi...
Ben mutlaka bu adamın numarasını gıymelıyım..
Ayrıca çok şekil ve asil duruyo
diye düşünerekten 61 giymeye karar vermiş olabilirFransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel haberler gelmeye devam ediyor.
Yorum
-
Klubümüz bizimle dalga geçiyor!
Mail attım aldığım cevap "UZUN KOLLU ÇUBUKLU FORMA ÇIKMAYACAK" denildi.
Bu akşam öğreniyorum ki UZUN KOLLU ÇUBUKLU FORMA çıkmış!
İyi olmuş çok sevindim hayırlı olsun.
Fatih Tekke gelsin gidip alacağım ve arkasına Fatih Tekke yazdıracağım."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum