Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene Ofspor forması alalım.Seneye de giyeriz
    ççç ççç İyi fikir.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok almadım ilk defa alıcam, eğer fazla bekleyeceksem İstanbul'daki TSClublardan birinden alırım.Bilgim Trabzon'dan gönderildiği yönünde.Trabzon'dan bir formam olsun diye almak istiyorum, fırsat olmamıştı bu zamana kadar.Çıksa hemen siparişi vericem.
      Pazar günü öğlen internetten sipariş verdim bankaya havale ettim parayı. İstediğim ürünler Salı günü elimdeydi.Bilginiz olsun.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• gs'liler biz elit kategorideyiz, bize özel yapacaklar diye yıkıyor ortalığı.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sene Ofspor forması alalım.Seneye de giyeriz
          İyi fikir Mehdi de benim aklıma daha karlı bir fikir geldi.

Bu sene 40 liradan 100 forma alıp seneye 80 liradan satmak var...
          Bordomavi.net

Yorum

• tamamen amatör klüp gibi davranıyoruz bu lisanslı ürünler konusunda.
            yıllardır böyle geldi böyle devam edecek gibi.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şu çubuklu formaya baktıkça seviyorum Sipariş vericem ama dün birileri armalar yapıştırmaymış geçen seneden kalan armaları kullanmak için böyle yapmışlar ikinci seride farklı olacakmış filan gibi laflar var dı Yıkanınca düşen armalardan nefret ederim elimde olmadan sorumluları hakkında kötü sözler sarfedebilirim

Bu arma konusu tam olarak nedir
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pazar günü öğlen internetten sipariş verdim bankaya havale ettim parayı. İstediğim ürünler Salı günü elimdeydi.Bilginiz olsun.
                Teşekkürler Agah, şu formayı inşallah bir an önce çıkartırlar...
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yakın çekimde görülen yeni arma gibi geldi. Bence dış bir kontur olmaması büyük eksiklik, çok büyük bir hata. İnşallah düzeltilir.

Senelerdir laf edilip de düzeltilmemesi de gerçekten inanılmaz. Sırf kulüp için şu arma işine gireceğim yoksa.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi fikir Mehdi de benim aklıma daha karlı bir fikir geldi.

Bu sene 40 liradan 100 forma alıp seneye 80 liradan satmak var...
                    Bende ortak ariyordum

Veririz anama bütün formalari... Makinaylan a kalite Arma diker, hemde ortaya...

Yorum

• Ben siparis versem Almanyaya ulasir mi ?
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ofspor'un bu sezonki forması belli mi malum gelecek sene özel formamız olacak...
                        Belli olunca paylaşacağım buradan
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok almadım ilk defa alıcam, eğer fazla bekleyeceksem İstanbul'daki TSClublardan birinden alırım.Bilgim Trabzon'dan gönderildiği yönünde.Trabzon'dan bir formam olsun diye almak istiyorum, fırsat olmamıştı bu zamana kadar.Çıksa hemen siparişi vericem.
                          daha önce ben aldım. aldıklarım genelde ertesi gün elime ulastı. ama formaya isim falan yazdiriyorsaniz bir gün bekliyorsunuz sanıyorum. erken saatlerde alırsanız yine aksama yetistirebilirler. ama bu aralar yoğunluk diye yine 1 gün sarkabilir. su ana kadar yaptığım bütün alısverisler ertesi gün elime ulastı. no problem. ankaradayim bende...
                          an itibariyle enerji formasını siparişledim. zafer formasını beklemeye başladım
                          Bordo ~~ Mavi
                          'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs'liler biz elit kategorideyiz, bize özel yapacaklar diye yıkıyor ortalığı.
                            Ayrıca www.galatasarayformalari.blogspot.com adresine bakılırsa hollanda nike'ta gs için çalışan ofiste sonraki yılların formaları da şimdiden hazırlanmış.
                            Yani bir ihtimal, bu söylenti doğruysa galatasaray gerçek özel formasını seneye giyebilir, bizim için de esas hezimet gelecek yıl olabilir.
                            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arma ortalanmamış.....

BU ARMALARA takmayin arkadaslar bostan yere NASIL OLSA 3 YIKAMA SONRA kavlayacak. dert ettiginiz seye bakın sizde. devede kulaga ağız egiyorsunuz yaf
                              Bordo ~~ Mavi
                              'O halde varım...'

Yorum

• Bu konu daha önemli olsa gerek...

http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=30042&page=6

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X