Aslında burada taraftarın hayal kırıklığına uğramasanın sebebi beklentilerin büyük olmasıydı.Nevzat bey formalarımızın özel olacağından bahsetmişti.Taraftarımızda gaza geldi tabi.Katolog ürünlerini görünce taraftarımız haliyle biraz hayal kırıklığına uğradılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir zorunluluk vardı da Galatasaray'ın neden beyaz forması yoktu peki geçen sene.Fırtına esecek
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende diyorumki Koskoca Real Madrid bile su son gösterdigim cocuk t-shirti gibi giyiyo yillardir. Dünyanin dört bir yaninda ayni sekil formalar dolaniyor. Adamlar ses cikarmiyolar diyorum. Bazilarida realle Trabzonsporumu kiyasliyosunuz diye tiye aliyo...
ben çuvala trabzon amblemi tak giyerim diyenlerdenim
benim forma konusunda tek kriterim armanın dikişli olup olmaması
puma nın son senesinden beri antreman ürünü kullanıyorum forma niyetine
armalar dikişli en eskisi bile hala taş gibi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak ayazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma dostum kappaya laf etme. yıllarca italyan mill takımının efsane olmuş mavi formasını yaptı.. hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk defa vücuda oturan ve rakip oyuncunun yakalamasını zorlaştıracak özellikteydi o formalar.
italyan tasarımları herzaman özeldir. zaten kappanın sponsor olmak gibi bir derdi yokki. nike tan50 liraya alacağın tişörtü kappadan 90 alırsın...
renklere gelince 1976-77 sezonundaki forma renklerine bak.
bu kadar açık bir mavi yok..
Kappa-Nike yarışı yaptıracak değilim burada.
Soruyorum hangisinin marka değerini iyi kullanırsak Trabzonspor'un marka değeri yükselir?
Nike'n tasarımlarıyla mı? Yoksa Kappa'nın kollarında koskoca logosunun olduğu tasarımlarıyla mı?
Cevap bence NIKE. Bu markanın adını kullanmalıyız. Onlar bize değil biz onlara uymalıyız.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
arkadaşlar adidasın bjk ve diğer ist. takımlarına yaptığı formalar özeldir. bunun aksini iddia edip boşuna zaman kaybetmeyin.
geçen sene bjk nin giydiği beyaz formayı örnekte vereyim en basitinden, buyrun
yakınlaştırın kartal motiflerini göreceksiniz. bu tür ince ayrıntıları formaları elinize aldığınızda daha rahat anlarsınız.
http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?adi=yformaaa2&tipi=BEn son EROS87 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:01.
Yorum
-
İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben galatasarayın veya fenerin beyaz forması olmadığını nerden biliyorsun tantımda yapmaya bilirler ama tff'ye vermek zorundalar.
Ne diyorsun sen güzel kardeşim ben geçen sene Galatasaray'ın beyaz forması var mıydı diye soruyorum sana her neyse ben kendim cevap vereyim, yoktu.Öyle beyaz forma zorunluluğu falan yok anlayabildin mi.
Yorum
-
Google'a "beyaz forma zorunlulugu" yazdim ilk sirada BMN cikti.çççççç
Kim atti bu yalani? Ciksin ortaya!En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:01.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar adidasın bjk ve diğer ist. takımlarına yaptığı formalar özeldir. bunun aksini iddia edip boşuna zaman kaybetmeyin.
http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?adi=yformaaa2&tipi=B
Yorum
-
Şu beyaz formanın yanına bir bordo-mavi çizgi koymak ne kadar zormuş arkadaş, anlamıyorum. Belediye'nin de forması aynı olacak büyük ihtilmalle. Eğer çizgili formamız da Gs veya Belediye ile aynı olursa o zaman fiyasko olur. Onun dışında çizgili forma ve bordo formayı beğendim. İkisinden birisini almayı düşünüyorum.
Altın rengi formayı yorum yapacak kadar değerli görmüyorum. Evimde olsa, Trabzonspor armasını çıkarır, toz bezi yaparım. Bu kadar net.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gs ın giydiği beyaz forma buydu geçen sene
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar adidasın bjk ve diğer ist. takımlarına yaptığı formalar özeldir. bunun aksini iddia edip boşuna zaman kaybetmeyin.
yakınlaştırın kartal motiflerini göreceksiniz. bu tür ince ayrıntıları formaları elinize aldığınızda daha rahat anlarsınız.
http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?adi=yformaaa2&tipi=BEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum