Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şeyi geçtik kaç sene oldu şu arma olayını bi beceremediler gitti. Utanmasalar koltuk altına basacaklar armayı. 5 yaşındaki bebenin eline versen japon yapıştırıcısını daha orantılı yapıştırır o armayı...
    181' PARS Squadron

Yorum

• Çubuklu forma süper gitikçe daha da seviyorum Hem modasıda geçmez herdaim giy

Abi formayı giydinmi 1 km uzaktan adam görecek ve tanıyacak dizleri titreyecek aha bir TRABZONSPOR lu geliyor diye Gold forma ya ancak önden gelip armayı gören bilir

Çubuklu iyidir çubuklu sadece bordo mavi olacak ve Bordosu mavisi orantılı olacak Bağıracak ben TRABZONSPOR luyum diye
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Giderim Ts Club'a bakarım formalara eğer çubuklunun arması düzgün yerde değilse Victory alırım. Doğru yerdeyse bayağı bi düşünmem lazım

Yorum

• Formalar harika olmuş sonunda. Geçen senenin grisi hayal kırıklığıydı.

Altın sarısı formayı çıktığı gibi alırım

Yorum

• fontlarda altın sarısı olsun çubuklu formada uyum olur böylece..

Yorum

• Bu tanıtımda Burak'ın olması lazımdı. Ferhat var ama Burak yok ilginç. Ürün pazarlamasında var mı böyle birşey? Bir de Colman'a beyaz formayı vermişler hayret hayret
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu Burak'ın fotoğrafları neden resmi sitede yok?

Güzel bir iş yaptık kimsenin haberi yok bizden başka. Resmi siteye konulsa o fotolar medyaya malzeme olur. Gazeteler, haber siteleri resmi sitemizden bir sürü haber yapıyor. Kesin o fotoğrafları da kullanırlar. Formaların en güzel gözüktüğü resimler onlar. Görenlerin almak için isteği oluşabilir. Forma işi hala gündemdeyken biran önce resmi site bu çalışmaları paylaşmalı.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Forma üzerindeki armalar yine yapıştırma mı yoksa dikiş mi..?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                  Lazanat' lı

Yorum

• Bordo forma hariç hemen hemen diğer formalar aynı Nike bu işi Bilmiyor.
                    Yönetim Forma ve Tsclubtan para kazanmak istiyorsa kappa ile anlaşılmalı..
                    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bordo forma hariç hemen hemen diğer formalar aynı Nike bu işi Bilmiyor.
                      Yönetim Forma ve Tsclubtan para kazanmak istiyorsa kappa ile anlaşılmalı..

kappa formalarının kalıpları her taraftara uygun değil. genelde manken gibi bi vücut gerektiriyor.
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma üzerindeki armalar yine yapıştırma mı yoksa dikiş mi..?
                        Yapıştırma.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu tanıtımda Burak'ın olması lazımdı. Ferhat var ama Burak yok ilginç. Ürün pazarlamasında var mı böyle birşey? Bir de Colman'a beyaz formayı vermişler hayret hayret
                          Şenol hoca basın toplantısında tanıtımı çalışmalara erken başlayan futbolcular ile yapılacağını söylemişti. Zannedersem onlara 1 gün izin gibi birşey oldu.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• geçen seneki armalar daha iyiydi. Bu senekinin kalitesini bilmem ama hiç hoş görünmedi bana. 3 formayada baktım. arma bozmuş işi. Victory bekliyorum. beğenirsem tek onu alacam bu sene napalım

Yorum

• Formalar Güzel Ya.. Gittikçe Isınıyom Victory Formasından Alacağım .

Yorum

• Kappa ile anlaşılırsa alacağım formayı sadece duvara asmak için kullanırım.Olmuyor bana o markanın formaları
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X