İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?7Cngz_61
Yorum
-
.....
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnşallah bu sene avrupada çok iyi yerlere geleceğiz. Bütün Türkiye nin göğsünü kabartacağız. Buna yürekten inanıyorum.
Yorum
-
Tabi yönetimin de bu konuda hataları var , mesela katalog formalarının üzerine hikaye yazmanın anlamı yok bu kadar gerizekalı değil milletimiz .Özel forma olacak diyen kim varsa kulüple ilişkisi kesilsin gerek yok böyle oyunlara .Bizimde taraftar olarak her söylenene inanmamamız lazım en basitinden ben adım gibi emindim özel forma olmayacağından , yakın gelecekte de mümkün görmüyorum .
Yorum
-
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Mamelodi Sundowns
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kafama takılan bi sorun var... o da victory ve gold formadaki nike amblemleri... Sizcede victory de bordo ve gold da siyah nike amblemi daha hoş olmaz mı ? Böyle hiç belli olmuyor gibiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum