İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenzer değil bireberim aynı artık anlayın şunu, isteyen her takıma şu formaları veriyor Nile, tabi ki parasıyla.Bunların hepsi katalogda yer alan formalar, amatör takım bile gidip alabiliyor bizim giydiğimiz formaları.
Yorum
-
-
Kardesim biktim ya, enayimiyiz neyiz.
TS´ye üyeyim, Taraftar kartim var, gecen sene Kombine, Parcali haric bütün formalari da aldim Almanyada yasadigim halde Kombine, bu sene de kombine düsünüyordum, ama yönetim bizleri enayi yerine koymaya devam ediyor, artik TS Club a ugrar miyim ayri mesele.
Bir Hertha bizden büyük mü? Adamlara ikinci Ligde özel Forma, bize gelince nanay.
Bizleri Adam yerine koyan ve Taraftarina adam gibi ürün sunan Yönetici istiyorum!
Yorum
-
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Herthanin gecen sezon ikinci ligde oynarken Formasi
bu kadar mi zor yani.
vallahi isyan ediyorum.
Hic mi ufku acik bi insan yoktur yönetimde.
Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Herthanin gecen sezon ikinci ligde oynarken Formasi
bu kadar mi zor yani.
vallahi isyan ediyorum.
Hic mi ufku acik bi insan yoktur yönetimde.
Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?
Mühim olan satislar...
Bizim Hertha Berlinden fazla satis yaptigimizi hic düsünmüyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum