Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike'ın Trabzonspor'a özel forma yapması için mevcut miktarın en az 4-5 katını satması gerekiyormuş neyi tartışıyorsunuz ki? 3-5 bin tane forma satacağı takım için özel dizaynları kim yapar? Nike yüzlerce kulübe sponsor elbetteki benzer formalar oluyor.
    Benzer değil bireberim aynı artık anlayın şunu, isteyen her takıma şu formaları veriyor Nile, tabi ki parasıyla.Bunların hepsi katalogda yer alan formalar, amatör takım bile gidip alabiliyor bizim giydiğimiz formaları.

Yorum

• Henrique o şekilde bana herşey yakışıra katılsa Cengiz Abazoğlu ne yorum yapardı. Böyle düşünelim.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benzer değil bireberim aynı artık anlayın şunu, isteyen her takıma şu formaları veriyor Nile, tabi ki parasıyla.Bunların hepsi katalogda yer alan formalar, amatör takım bile gidip alabiliyor bizim giydiğimiz formaları.
        halı sahada giyilen, para toplanıp 10 tane yaptırılabilecek katalog forması yani.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nevzat Aydin herseyi söylemis daha ne tartisiliyor anlamiyorum...

4-5 katini satalim adamlarda özel forma yapsin bukadar basit...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kardesim biktim ya, enayimiyiz neyiz.

TS´ye üyeyim, Taraftar kartim var, gecen sene Kombine, Parcali haric bütün formalari da aldim Almanyada yasadigim halde Kombine, bu sene de kombine düsünüyordum, ama yönetim bizleri enayi yerine koymaya devam ediyor, artik TS Club a ugrar miyim ayri mesele.

Bir Hertha bizden büyük mü? Adamlara ikinci Ligde özel Forma, bize gelince nanay.

Bizleri Adam yerine koyan ve Taraftarina adam gibi ürün sunan Yönetici istiyorum!

Yorum

• formamızın değerini bilelim
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• formalarımız güzel bence bu işi çok abartıyoruz

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nevzat bey ne güzel açıklamış işte , bu şartlarda Nike Adidas vb.. firmaların bize özel forma yapmaları mümkün değil.Avrupa'da ne yapabildiğimiz , ne kadar forma satabildiğimiz çok önemli o yüzden özeline falan bakmadan formların zevkini çıkaralım şu an için.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Herthanin gecen sezon ikinci ligde oynarken Formasi
                        bu kadar mi zor yani.
                        vallahi isyan ediyorum.
                        Hic mi ufku acik bi insan yoktur yönetimde.

Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?

Bir Herta Berlin bir Atletico Madrid belki bizim seviyemizde gözüküyor liglerinde ama adamlar bizden üstün bunu kabul etmek gerek. Kadro kalitesine bakmayalım. Geçmiş olarak kulüp olarak bünye olarak stad olarak her şey olarak. Genel olarak Herta Berlin , Atletico Madrid gibi takımlar bizden üstün. Werder Bremen küme düşecekti neredeyse kurtardılar ama formasını gördük.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Herthanin gecen sezon ikinci ligde oynarken Formasi
                          bu kadar mi zor yani.
                          vallahi isyan ediyorum.
                          Hic mi ufku acik bi insan yoktur yönetimde.

Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?

Isterse 3.ligde olsun...

Mühim olan satislar...

Bizim Hertha Berlinden fazla satis yaptigimizi hic düsünmüyorum.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yahu o zaman en başında özel forma falan yok deselerdi ne diye milletin beklentilerini bu kadar yükseltiyorlar ki.

Yorum

• Kaç yıl sonra düz çizgilerden kurtulduk bu sene ilk defa.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Çubuklu ve Victoryi çok beğendim.
                                Hayırlı olsun.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X