Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ona çözüm bulamadık hala. Bordo formada da beyaz nike logosu. Neden tercih ediyorlar bilmiyoruz.
    İnşallah böyle çıkmaz hiç hoş durmuyor çünkü... Özellikle ferhatın üstünde uzaktan çekimlerde sanki amblem yokmuş gibi duruyor. Sanki korsan forma giyiyor...

Yorum

• Gold forma geçen seneki gri formanın gölgesinde kaldı..Gri forma olmamış olsaydı gold forma göze çok daha hoş gelirdi..

Çubuklu formamız katalog ürünü de olsa güzel olduğunu düşünüyorum ve çubuklu formada aşırı değişiklik olmasını beklemem..

Bir türlü beyaz formayı sevemedim ve mecburiyetten yine beyaz forma var..Madem mecbur olacak ufak ta olsa değişiklikler yapılmalıydı..

Favori formam Victory..

Fontlar eğer Burak'ın şorttaki gibi olacaksa çok hoşuma gitti..

Yorum

• valla en iyisi adı sanı pek duyulmamış markalara istediğin formayı yaptırmak yemişim kumaş kalitesini..Amblem dogru dürüst formada yokken kumaşı napacam..

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah böyle çıkmaz hiç hoş durmuyor çünkü... Özellikle ferhatın üstünde uzaktan çekimlerde sanki amblem yokmuş gibi duruyor. Sanki korsan forma giyiyor...
          Logomuz konusunda birileri paylaşmıştı bilgi. İlk parti yapıştırma olacakmış formalarda elde kalan logoları bitiyrmeye çalışıyorlarmış. İkinci partide istediğimiz ve sanırım geçen seneki logoya kavuşacağız.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yeni fontlar da mükemmel .

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim kafama takılan bi sorun var... o da victory ve gold formadaki nike amblemleri... Sizcede victory de bordo ve gold da siyah nike amblemi daha hoş olmaz mı ? Böyle hiç belli olmuyor gibi
              gold da amblem siyah olsa daha yakışırdı..
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Formaları beğenmedim ama kötünün iyilerini sıralamak gerekirse
                1-Zafer
                2-Çubuklu
                3-Beyaz forma beğendim.

Gold hiç beğenmedim siyah renk hiç olmamış formaya.Katologdan yapıldıysa bile daha güzel bir forma yok muydu nasıl buldular bu formayı hangi zevksiz insan seçti çok beğendiyse kendi giysin.
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Ona çözüm bulamadık hala. Bordo formada da beyaz nike logosu. Neden tercih ediyorlar bilmiyoruz.
                  Yahu bunu anlamayacak ne var çünkü katalog forması, katalogda öyle yer alıyor.

Yorum

Bildiğim kadarıyla bazı takımlar sponsorluk parası almadan sadece forma yaptırabiliyorlar. Örneğin Eskişehir gibi Türkiye'de. Sadece forma seçip oynuyorlar. Para almıyorlar.
                    Yani ?

Bize sponsorluk parası ödüyorlar diye mi bize olmuyor. Bu işin mantığı bu yani öyle mi ?

Fiyatlarına dikkat çekerim.

Bahsettiğimiz takım Güney Afrika takımı. Yarım milyon forma satıyor mu sizce? Keza Meksika takımı da görüyorum özel forma sahibi. Bu takımlar popularitesi mi daha yüksek bizden? Forma satışları mı daha fazla bizimkinin 4-5 katı kadar? Fiyatı 52 € imiş, 31 €'ya düşmüş. Bütün tezler çürütüldü mü ne...
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gold da amblem siyah olsa daha yakışırdı..
                      Bende onu diyorum işte
                      Gold forma ..... siyah nike amblemi
                      Victory forma.... bordo nike amblemi...

Yorum

• Özel tasarım 120.000 forma garantisi vermekmiş..

Yorum

• Şu DRI-FIT süper oluyor formayla maç yaptıktan sonra formayı çıkarınca hiç terlememiş gibi kuru oluyorsun

Yorum

• Formalar fena sayılmaz, yönetimin gereksiz parçalı forma saplantısından kurtulması, beyaz formadaki lacivertin bizim mavimize dönmesi, griden sonra altın rengiyle 3. renk alışkanlığının yavaş yavaş oturmaya başlaması ve toplam forma çeşidinin azalarak sadeleşmiş olması ve tanıtım konusundaki profesyonel gayreti görmek güzel.

Ancak formalar çıkmadan önce defalarca "siyahla beyaz kadar farklı olacak" diyerek beklentileri tavana yükselttikten sonra (ben bu söylemden sonra en az 1 tane özel forma tasarlanacağını düşünmüştüm) sadece katalogdaki başka modelleri seçip bir de dalga geçer gibi "Karadeniz fırtınasından ilham alınıp özel olarak tasarlandı" şeklinde 5 yaşındaki çocuğun bile güleceği açıklamalar yapmak kulübü yöneten zihniyetin sığlığını tekrar gözlerimizin önüne serdi.

Yorum

• İş yerinde arkadaşlara formaları gösterdim,

beğenmeyen hiç kimse yok, fenerli bir arkadaş gold formayı çok beğendi, arsenal gibi olmuş, avrupada çok güzel olur diyor, şimdi çıkıpta sakın yok dalga geçti, yoksarıdan dolayı dedi falan demeyin, hiç öyle değil. Trabzonspor'lu arkadaşlarda ok beğendi formaları.

Bana gelince açıkçası gold forma ilgimi pek çekmedi, çubuklu fena değil, Victory forma hiç sevmediğim ve beğenmediğim bir formaydı ama futbolcu üstünde Trabzonspor logosu ile güzel göründü, alacağım forma victory olacaktr.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Trabzonspor logosu cubuklu formadi cok kaymamismi kola dogru? Cubugunun tam ortasinda olsaydi daha güzel olacakti.

Altin formayi cok begendim. Victory formasini da almayi düsünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X