Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formalarda neden türk bayragımızın logosu yokkkkkkkk
    Sunku gecen sene hic bir kupa kazanamadik ondan !
    Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

• yarın bütün nıke magazalarında satısa cıkarmı formalar ?

Yorum

• Yahu hala şu formalara anlam yükleyenler var ya şaşırıp kalıyorum.

Neymiş efendim çubuklu formanın zigzaglı olması karadeniz fırtınasını temsil ediyormuş.Hadi gidin ordan o forma 6 aydan beri katalogda zaten.İsterse halı saha takımı bile o formayı Nike'a sipariş edip alabilir.

Gold forma da yaşadığımız başarıları ve haksızlıkları temsil ediyormuş güyua, yahu bu formaların bunlar olacağı daha ilk devrenin sonunda belli değil miydi, burda böyle yazılıp çiziliyordu, ilk devre biz hangi haksızlığa uğramıştık, ya da vizyon sahibi yöneticilerimiz yaşayacağımız haksızlıkları görmüşler demek ki.

Beyaz forma tam bir skandal zaten, geçen sene koyu mavi olan kısımları açık mavi yapıp geri göndermişler, yahu adama sormazlar mı bunu geçen sene neden yapmadın diye.Nike döneminde artık bir klasik haline geldi bu zaten iki sene üst üste aynı formaları muhakkak giyiyoruz.

V formanın da tek özelliği var o da V işaretinin mavi olması, bunun da üzerinde aylarca çalışmışlardır kesin, yuoksa o da katalogda yer alıyor, bir tek beyaz olan yeri bordo yapmışlar.

Yorum

• Ben çubuklu formanın tırtırlı olmasını ıstemezdim ama yinede beklentilerim boşa gitmedi hoş formalar. askerdeyim sadec bakabiliyorum artık 15 eylül de tezkere aldığımızda....kısmetse v şeklindeki formadan ve siyah formadan alıcam inşlh
          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
          [/COLOR]

Yorum

• Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Çubuklu formadaki çubukların bordosu ve yakadaki bordonun farklı tonlarda olması bir tek benim mi dikkatimi çekti?
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Çubuklu formamızda logonun düştüğü durum içler acısı. Nike adına utanç verecek kadar berbat duruyor formada. Devre arasında düzeltileceğini umarak şimdilik almayacağım forma.

Yorum

• Uzakta olduğumuz için daha önce hiç forma almadım. Yani ben üstüme başıma bir şey alırken mutlaka dokunurum, giyerim üstüme otursun diye. Daha önce lisanslı ürün almışlığım var ama hiç forma almadım. V'yi alacağım kısmet olursa.

Logo ve armadaki eksiklikler de düzeltiir en kısa zamanda. Böyle kalmaz yani.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• nevzat aydının cevabı arkadaşlar

İlgine teşekkürler öncelikle.

Nike’ın bize özel tasarım yapması için şu an sattığımızın en az 4,5 katı fazla forma satmamız lazım. Galatasaray’ın da aynı kreasyondan olacak merak etmeyin.
                    Şahsen ben adidas’ın hiçbir formasını beğenmiyorum. Hepsi bana birbirinin aynı geliyor.

Manchester’ın geçen seneki formasını giymekte de bir sakınca hissetmiyorum. Çubuklu forma da Juventus’un kalın çizgilisi diyebilirsiniz, sonuçta çubuklu forma ne kadar farklı olabilir ki.

Biraz daha yapıcı olsanız keşke.

Seneye daha da iyi olacak. J

Nevzat Aydın
                    En son kürşat şen tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:42.

Yorum

• burcu esmersoyda da bi güzel durmuş hani. stopere transfermi etsek ne
                      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Foto çok büyük.
                        En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:46.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yakalar ve çubukludaki bordo arasındaki fark...

uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzakta olduğumuz için daha önce hiç forma almadım. Yani ben üstüme başıma bir şey alırken mutlaka dokunurum, giyerim üstüme otursun diye. Daha önce lisanslı ürün almışlığım var ama hiç forma almadım. V'yi alacağım kısmet olursa.

Logo ve armadaki eksiklikler de düzeltiir en kısa zamanda. Böyle kalmaz yani.
                            Senin gibi karizmatik bir adam giymemiş mi bu zamana kadar Trabzonspor forması? Yakıştıramadım.

Bu arada Trabzonspor Resmi Facebook Sayfası'ndan Burak Yılmaz'ın bir fotoğrafını duvar kağıdı olarak kullanıyorum şuan.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burcu esmersoyda da bi güzel durmuş hani. stopere transfermi etsek ne
                              Ofsaytı biliyor dimi ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• nevzat aydının cevabı arkadaşlar

İlgine teşekkürler öncelikle.

Nike’ın bize özel tasarım yapması için şu an sattığımızın en az 4,5 katı fazla forma satmamız lazım. Galatasaray’ın da aynı kreasyondan olacak merak etmeyin.
                                Şahsen ben adidas’ın hiçbir formasını beğenmiyorum. Hepsi bana birbirinin aynı geliyor.

Manchester’ın geçen seneki formasını giymekte de bir sakınca hissetmiyorum. Çubuklu forma da Juventus’un kalın çizgilisi diyebilirsiniz, sonuçta çubuklu forma ne kadar farklı olabilir ki.

Biraz daha yapıcı olsanız keşke.

Seneye daha da iyi olacak. J

Nevzat Aydın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X