O arma oraya nasıl sığar. Ancak TS logosu V'nin ortasına indirilir. Sağ tarafa da Türk Bayrağı konulur. Ancak bu şekilde olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO arma oraya nasıl sığar. Ancak TS logosu V'nin ortasına indirilir. Sağ tarafa da Türk Bayrağı konulur. Ancak bu şekilde olur.
Eger öyleyse Mavi Serit zaten hep ayni genislikte. nasil sigmaz kanisina vardin anlamadim. Daha solda simetrik sekilde olsa, hicbir sorun olmaz.
Ayrica bu resimleri Yönetici Fatih Sahinogluda gördü, ilgilenecklerini söyledi.
Kaldiki bugün oynan macta oyuncularimizda bu tür hatalar olmadi.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerçe parmağına gurban İzzet Reis yürü arkandayız
Sunuda söylemeden gecmiyecegim. Yöneticimiz cidden mütesir olup konusla ilgilendi.
Bizim derdimiz verilen para vs. degil. Sadece eger cidden köklü degisiklik olacaksa, bu is daha ciddiye alinsin.
Sen hatirliyorsun: Liverpool macinda bayraklardan kimyasallar formalari mahvetti, direk degismek zorunda kaldilar.
Degissin bu durumlar.Trabzonspor
Yorum
-
-
fiyatı 40$
Antreman ürünlerimizin DRY FIT olması güzel. Seçim konusunun estetik değil ekonomik nedenlerden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Aynı kalite daha düşük maliyet, daha çok kar diye düşünmüşlerdir yönetimdekiler.
Armaların yerleri düzelecektir büyük ihtimalle. Şampiyon olduğumuzda Türk bayraklarını ücretsiz eklemeli TS Club.En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 11:09.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Juventus'un fontu müthis.Ayni gibi gözüksede, bizim numaralar cok zor anlasiliyor. (2,5,..)#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
yorumu o cok bilenlere birakalim bakalim
Bir süredir -artık ne kadar olduysa, 2 ay mı, 2.5 mu- yeni sezonda Galatasaray'ımızın giyeceği formalar hakkında bilgiler sunuyorduk. Ki tan...
parcali forma daha once bizim kullandigimiz forma, http://www.directsoccer.co.uk/acatal...n_III_Snr.html
siyah forma http://www.directsoccer.co.uk/acatal...er_II_Snr.htmlEn son uyum61 tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 12:05.yok imza, mimza
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim bu sefer tenezzül edip, an azindan geri dönüs yapacaklarmi.
Sponsorluk yazisindan dogru bakin. Nike yazinin bayagi icerisinde, Armanin alakasi yok.
isim ve Numara tam üst üste degil
kardeşim ben aynı formayı sipariş ile aldım bir tek sorun arma v hizasında yamuk başka sorunu yok sırt yazısıda iyi ama gri formayıda aldım aynı anda onun türk bayrağı ortadan 2 parmak kacık yani tam bi ucu yakanın ortasındanasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Gri formada bendede ayni sorun var. "Türk bayragini sen mi yapistirdin" diyen bile oldu.
Cokda önemli degil, ama arma cidden giydigimde omzumdan dogru arkaya bakiyor. Bunlar düzelsin, bizde daha rahat bir sekilde Alisveris yapalim.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzzet senin formadaki sıkıntılar beden ile alaklı benceOrantıyı o yüzden tutturamamışlar ççç
Yahu bu ülkede XL giyinen insanlarin düzgün Formaya sahip olma hakki yokmu ?Trabzonspor
Yorum
-
Arma meselesi yüzünden formayı elden alacağım zaten alırsam da. İnternetten sipariş verince böyle gönderiyorlar abi şu armaya bak yamuk bu yaa ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum