Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    4.5 katı ? Nike ile çalışıp özel tasarım sahibi olan ve bizden az forma satan klüp yok öyle mi ?
    tekrar soruyorum ciddi ciddi bu durumdayız yani ?

Yorum

• olay budur.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ara Hertha da her sene CL de final oynuyor dimi arkadaslar?
        CL oynamasına gerek yok, her maçta 70 bin kişiye oynayabiliyosa ve herkesin üzerinde forması varsa yeterli
        7
        Cngz_61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu resimleri görünce fena duygulandım

İnşallah bu sene avrupada çok iyi yerlere geleceğiz. Bütün Türkiye nin göğsünü kabartacağız. Buna yürekten inanıyorum.

Yorum

• Tabi yönetimin de bu konuda hataları var , mesela katalog formalarının üzerine hikaye yazmanın anlamı yok bu kadar gerizekalı değil milletimiz .Özel forma olacak diyen kim varsa kulüple ilişkisi kesilsin gerek yok böyle oyunlara .Bizimde taraftar olarak her söylenene inanmamamız lazım en basitinden ben adım gibi emindim özel forma olmayacağından , yakın gelecekte de mümkün görmüyorum .

Yorum

• Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Mamelodi Sundowns

Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Victory forma altına mavi şortla da çok güzel olur haa
                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Trabzon formalarını Nike Türkiye , Galatasaray formalarını ise Nike Hollanda yapıyormuş bu yüzden bir kalite farkı olmalı mı ?Bi Gsli yazmış twitter'da.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Victory ve çubuklu mükemmel olmuş , katalog ürünü olması hiçbir şeyi değiştirmiyor benim için.

Yorum

• V for Victory'nin boğazını beğendim. İnsanı boğan bir tarz değil..
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• " Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma” " Şenol Güneş

Benim de hocam.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bildiğim kadarıyla bazı takımlar sponsorluk parası almadan sadece forma yaptırabiliyorlar. Örneğin Eskişehir gibi Türkiye'de. Sadece forma seçip oynuyorlar. Para almıyorlar.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Adidas diyor da herkes, yukarıda örneği de mevcut galatasarayın Adidas formaları..
                            Demek ki iş formayı yapan firmadan çok kulüpte..
                            Ve biz de her yıl iyiye gidiyoruz..
                            Ha bu seneki formalar geçen yıldakilerden güzel değil bence ama yine de eminim sezonun en güzel formaları bizde olacak..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Benim kafama takılan bi sorun var... o da victory ve gold formadaki nike amblemleri... Sizcede victory de bordo ve gold da siyah nike amblemi daha hoş olmaz mı ? Böyle hiç belli olmuyor gibi

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim kafama takılan bi sorun var... o da victory ve gold formadaki nike amblemleri... Sizcede victory de bordo ve gold da siyah nike amblemi daha hoş olmaz mı ? Böyle hiç belli olmuyor gibi
                                Ona çözüm bulamadık hala. Bordo formada da beyaz nike logosu. Neden tercih ediyorlar bilmiyoruz.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X