Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu haricindekiler halı saha dizayn. tebrikler nike.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cubuklu ile Victory müthis... Beyaz sade ve güzel... Altin berbat... =)
      Şortlarda ki rakamların fontu ilginçmiş..

Yorum

• ortam birazcık yumuşasın sakinleşsinn
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Özel bir şey istemiyoruz Bordo-Mavi olsun çuval olsun arkadaş sarı-siyah nedir?Yok detaylar bordo-mavi olacakmış hass... ordan
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• artık şu türk bayrağı olayınıda bi sonuca bağlasınlar büyük takımlar ülkelerinin bayrağını göğüslerinde taşımalılar. en az 5 şampiyonluk alana nasıl yıldız veriliyosa türk bayrağını taşıma hakkıda verilsin çok saçma türkiye kupasını alınca ne fark ediyo anlamış değilim!

Yorum

• alırsın gold, olursun mort
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• sabredin az kaldı geliyor çok acelecisiniz ben gördüm formalar öle böle bildiğiniz gibi değil......

evet gördük 4.sezon formalarımız ne var özellik olarak.katalog forması hepsi arkadaş yazmış amblemsiz reklamsız 40 tl amblem olunca 75 tl
                nike valla bulmuş bizimkiler gibi çerezleri daya babam daya katalog formalarını uğraşmadan para kazansın.nerede nevzat aydın ? hani özell öle böle ballandırılan formalar fransa man utd den örnek verenler. bişeyler daha yazacamda azcık ortam yatışsın.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formaları yakından görünce beğeneceksiniz arkadaşlar. kumaşları kaliteli. beklentiler yüksek olunca tasarımlar göze ilk etapta sade gelecektir diye yazmıştım. ben kulübe tasarımlarımı göndermiştim. ben de nike'nin kataloğundaki şablonları kullanmıştım ama dikkate almadılar demek ki. sağlık olsun.

halbuki aşağıdaki tasarımlardan seç 10 tane, resmi sitede taraftarın beğenisine sun, sonra nike'ye sipariş ver yaptır.

kardeşim adamlar yakaları bile bisiklet yakadan başka yapmıyor sen neden bahsediyosun

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim formalar Galatasaray'ın formalara fark basar açıkara

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• daha değişik birşeyler bekliyordum, daha çılgınca... hayal kırıklığına uğradım yine yeni yeniden.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tatar Kemalin formalarından 4-5 tanesini çok beğendim.

Yorum

• 1 font degisdi.. sinirden yazamadim.. Yani font fc zürihinkinden..

2 insan armanin cercevesini altin felan yapar.. geri zekalilar.. altin forma yapiyor, ama bordo üstü bordo olmaz demiyor!!!

Yorum

• Beni en çok mutlu eden yeni sezonda parçalı formayı görmeyecek olmam.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ortam birazcık yumuşasın sakinleşsinn

Yumuşadı sağolasın masaüstü yapıyorum bunu

Yorum

• bu gold formaya para veren olur mu ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X