Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• V vede cubuklu fena degil.
    Ama resmen enayi yerine koyuyolar.. Hani ozel tasarimdi..?

Tamam ozel tasarim olmasin, millete niye yalan soyluyolar..
    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özel bir şey istemiyoruz Bordo-Mavi olsun çuval olsun arkadaş sarı-siyah nedir?Yok detaylar bordo-mavi olacakmış hass... ordan
      ağzına sağlık hocam. beyaz için de aynı şeyi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ortam birazcık yumuşasın sakinleşsinn
        bu mavi forma kaça
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• He sene Ş.L.'de oynayan bir takımız ya özel tasarım bekliyoruz.Ne zannediyordunuz allah aşkına.Bence 2 formada çok güzel.
          Özel tasarım istiyorsan Lescon'a gidersin,ki onların bile özel tasarımı kolay kolay becereceğini sanmıyorum..Ona yaptırırsın.
          He şöyle ki Ofspor'un formasını ''Zaferler ve Haksızlıklar'' diye tanıtmak,Bunun yanında Katalog formasını Karadeniz'in dalgaları şimşeği Diye tanıtmak tamamen taraftarı aptal yerine koymaktır.Bunun sorumluluları da en geç zamanda çıkıp özür dilemelidirler.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşım sen bu tasarımları üretime soksan daha çok satar valla...1,2,8,9 çok hoş olmuş...

Kesinlikle katılıyorum,süper tasarımlar.Birini birine seçemzsin, o derece beğendim
            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Aydın büyük yenilik kattı formalara sağolsun, Ofspor'un formalarının aynısına katkıda bulunmuş herhalde
              biri daha ofspor yazarsa valla ekrana kusacam

Yorum

Ts Clup'ta satılıyor mu bu ?
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Galatasaray formaları farklı olur niye mi biz Nike Turkey'e formaları yaptırırken adamlar Nike Holland ile çalışıyoruz..Yazık günah buradaki adamlara..forumdaki bazı bilirkişiler diyordu farklı diye ne farklı ayıptır söylemesi ?

Yorum

• Bakın Galatasaray formalarına bakın bizim formalara rahat olun

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Font değişmiş...

Formanın arkasındaki font nasıl olacak bir örneği var mıdır?

Yorum

• En kral formaları Kappa yapmıştı bence. Tamam Nike marka olarak belki çok daha duyulmuş ama Lotto-Joma (ya da Jamo) Diadora- Umbro gibi markalar da çok güzel formalar tasarlıyo zaman zaman...

Yorum

• beğenmediysenizde kimseyi etkilemeye gerek yok sonuçta ticari iş yardım etmek lazım kulübümüze,mau,cukubklu iyidir almak lazım

Yorum

Anam babam
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu Nike ile anlaşma ne zaman bitiyor?
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• O armalar 2 haftada sökülmesin bende başka birşey bilmiyorum yine uhu ile yapıştırmışlar lanet olsun
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X